BRAVIA XR MASTER Series Z9K

Enestående 8K-realisme og ultimat lysstyrke og kontrast 
ALLE TV-ER

Z9K | BRAVIA XR | MASTER Series | Mini LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

Z9K Series
Bilde av Z9K | BRAVIA XR | MASTER Series | Mini LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

Snart tilgjengelig

Forhåndsbestill

189 cm (75”)

XR-75Z9K

Pris er ikke tilgjengelig

215 cm (85'')

XR-85Z9K

Pris er ikke tilgjengelig

Registrer deg nå for å få de nyeste oppdateringene og tidsbegrensede tilbud. Klikk på koblingen nedenfor for ikke å gå glipp av noe.

Prisvinner
Logo for CES® 2021 Innovation Awards
Pris til BRAVIA CAM i CES® 2022 Best of Innovation Awards
Logo for CES® 2021 Innovation Awards
Pris til BRAVIA CORE i CES® 2022 Innovation Award
Neste generasjon lyd og bilde med kognitiv intelligens

Ta lyd og bilde til neste nivå med den geniale Cognitive Processor XR™. Den revolusjonerende prosessoren på BRAVIA XR™ TV-er fra Sony, gjengir innholdet slik mennesker ser og hører for å gi en utrolig naturtro opplevelse. Den forstår hvordan menneskeøyet fokuserer, og kryssanalyserer bilder for å gi naturtro dybde, usedvanlig kontrast og vakre, levende farger.

Kompromissløs 8K-realisme på storskjerm 

Z9K oppskalerer alt innhold med Cognitive Processor XR™ og vår nye 8K Mini LED, slik at du får større detaljrikdom og tekstur på stor skjerm, sammen med den ultimate kontrasten. Dine sanser presses til det ytterste og gir en TV-opplevelse som aldri før. 

Kontrastrike og lyssterke scener med presisjonskontroll

Den unike XR Backlight Master Drive, som drives av Cognitive Processor XR™, styrer baklyset i siste generasjons Mini LED med presisjon på Z9K 8K BRAVIA XR TV, for en lysstyrke man kan føle. Du vil oppleve et dynamisk omfang som aldri før, med utrolig lys og ekte svartfarge samt vakre, naturlige mellomtoner som er nesten uten lysreflekser.


Lydbølger fra en musiker som spiller kontrabass på konsert
Skjermen er høyttaleren, bilder og lyd i harmoni

Oppnå lyd som er helt synkron med det som skjer på skjermen, med Acoustic Multi-Audio™-teknologi. Fire rammediskanthøyttalere øverst og på sidene på TV-en gir retningsbestemte lydkilder som sikrer at lyd og bilde fullt ut harmonerer for en kinoaktig opplevelse.

Oppdag nye måter å se på TV på med BRAVIA CAM

Du sitter alltid på den beste plassen med BRAVIA CAM. Den finner ut hvor du sitter og optimaliserer bilde og lyd etter din posisjon. Den har også bevegelseskontroll, videosamtale og mange andre morsomme, nye opplevelser som venter på å bli utforsket.

Nærbilde av kvinne som fjernstyrer TV-en med stemmen sin
Bare si hva du vil se på med talesøk

Finn nye favoritter raskere med talesøk. Gå rett til en serie eller film, kun ved å si tittelen, eller bla gjennom med talesøk, ved å si ting som «finn action-filmer». Trykk på taletasten på fjernkontrollen for å komme i gang

Ta kinoopplevelsen med hjem, og se filmer som følger med BRAVIA XR
Perfekt for PlayStation®5
Bilde av fire plastflasker og fire CD-er til venstre og en pil som peker mot en BRAVIA-TV med et skjermbilde av en fisk som svømmer i et hav til høyre
Forny, gjenvinn og reduser, det sparer miljøet 

Våre BRAVIA XR TV-er er laget for fengslende opplevelser, med miljøet i tankene. Vi har forpliktet oss til å bruke mindre ny plast i våre TV-er og i emballasje. Z9K bruker SORPLAS™, som er utviklet av Sony, med en gjenvinningsgrad på 85 % i komponentene. Våre unike teknologier for baklyskontroll, BRAVIA CAM og sensorer gir høy bildekvalitet og reduserer strømforbruket

XR-bilde
Bilde av XR Backlight Master Drive som fokuserer lys for å styre Mini LED-lys i en skjerm som er vinklet over
Opplev naturtro dybde med feilfri kontrast og lysstyrke

XR Backlight Master Drive benytter en algoritme for lokal dimming som styrer tusenvis av små Mini LED-lys med full presisjon og uavhengighet. Det fokuserer lyset for å få maksimalt med lysstyrke, nesten helt uten lysglimt eller lysreflekser. Scenene fylles av strålende lys, ekte svartfarger og naturlige mellomtoner

Et bredt fargespekter for naturtro toner og skjær

XR Triluminos Pro drives av Cognitive Processor XR™ og sørger for at Z9K får tilgang til over en milliard farger og gjenskaper alle med de forskjellene som man ser i virkeligheten. Sammen med vår omfattende fargeskala og menneskesentrerte prosessor finner den fargens metning, nyanse og lysstyrke, slik at den gir naturlige toner i alle detaljer.

Nærbilde av frukt som blåbær, sitron og fersken
Nærbilde av pelsen til en tiger som viser effekten fra XR 8K Upscaling
Gjenskaper tapt tekstur, alt innhold oppskaleres til 8K

Med XR 8K Upscaling kan du bli underholdt i nesten 8K-kvalitet, uansett innhold eller kilde. Vår Cognitive Processor XR™ har tilgang til store mengder data og gjenskaper tapte teksturer og detaljer for virkelighetstro bilder

Intelligent behandling av bevegelser for raske, skarpe scener

Det ble akkurat mye bedre å se sport og actionfilmer. Vår Cognitive Processor XR™ med XR Motion Clarity™ analyserer bevegelsene i flere bilder for å sikre at bevegelsene forblir jevne, lyssterke og klare.

Bilde av surfer med skarpe detaljer i bølgen
Flotte bilder over hele skjermen

X-Wide Angle™-panelet sørger for at bildene blir flotte fra alle vinkler, slik at de som ser på fra sidene, får en like tilfredsstillende opplevelse som de som ser på fra midten. Og med X-Anti Reflection er bildene mye skarpere med mindre gjenskinn.

Oppdag bildeteknologier
 
XR Sound
Bilde av lydbølgene fra TV med Acoustic Multi-Audio™
Lyd fra skjermen med rammediskanthøyttaler

Acoustic Multi-Audio™-teknologien omfatter fire rammediskanthøyttalere som sørger for at høyfrekvente lyder kommer fra riktig sted i scenen, nøyaktig der handlingen skjer. Med forovervendte subwoofere får du også kraftig bass, uansett hvor du plasserer TV-en. 

All underholdningen din oppskalert til 3D-omgivelseslyd

Med BRAVIA XR™ får alt du ser på, ekte omgivelseslyd. XR Surround-oppskalering skaper virtuell omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt kun ved bruk av TV-høyttalerne, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere. Våre BRAVIA XR™-TV-er er også kompatible med Dolby Atmos®.

Bilde fra en stue der en kvinne på en sofa ser på TV med surround-lydeffekter fra XR Surround
Best med lydutstyr fra Sony

Når de nyeste BRAVIA XR TV-ene våre parkobles med lydutstyr fra Sony, blir det enda bedre, og du får en uovertruffen audiovisuell opplevelse med enestående XR-bilde- og lydkvalitet.

Kvinne i en travel gate som prater i mobiltelefon som viser hvordan Voice Zoom 2 gjør det enklere å høre tale
Voice Zoom™ 2 forbedrer stemmer for klarere dialog

Hør TV-dialog tydeligere uten å skru opp volumet. Selv om tale er vanskelig å høre, registrerer Voice Zoom 2 stemmen, analyserer den og gjør den klarere. 

Oppdag lydteknologier
 
BRAVIA CAM
Den optimale seeropplevelsen, uansett hvor du er 

Koble BRAVIA XR TV-en til den leverte BRAVIA CAM og opplev TV som aldri før. BRAVIA CAM finner ut hvor i rommet og hvor langt unna TV-en du er, og tilpasser lyd og bilde etter dette. Dette gir en lyd, også dialog, som er klarere og mer fengslende, med en lysstyrke som er tilpasset omgivelsene du befinner deg i.

Grafikk med delt skjerm som viser noen som ser på en TV langt unna, og noen som ser på fra nært hold
Hvert bilde er optimalisert til din plassering i rommet

BRAVIA CAM oppdager avstanden mellom deg og TV-en, og justerer lysstyrken på TV-en slik at du alltid får perfekt bildekvalitet uansett hvor du befinner deg i rommet. En lys- og fargesensor i TV-en tilpasser bildene til lysforholdene for best mulig seeropplevelse.

Den ideelle lydopplevelsen, fra hvor som helst

BRAVIA CAM følger med på hvor du befinner deg, selv om du ser på fra sidene, og justerer høyre og venstre lydbalanse slik at du får optimal lyd. Uansett hvor du er i rommet, vil du få samme lydkvalitet som om du satt rett foran TV-en.

Grafikk med delt skjerm som viser noen som lytter til en TV forfra, og noen som lytter fra siden
Grafikk med delt skjerm som viser noen som lytter til en TV fra nært hold, og noen som lytter langt unna
Hør stemmene klart, uansett hvor du er

Ved å registrere seeravstanden din kan BRAVIA CAM tilpasse stemmezoomen, slik at du hører dialogen klart og tydelig. Lydnivået på dialogen på TV-en øker når du er lenger unna og senkes når du kommer nærmere TV-en.

Oppdag nye måter å se på TV på med BRAVIA CAM

Utforsk en rekke morsomme, nye TV-opplevelser med BRAVIA CAM, blant annet bevegelseskontroll, videosamtale og mye mer.

Videosamtaler med venner og familie på storskjerm

Hold kontakten med venner og familie på storskjerm. Ha det morsommere når du kobler TV-en med BRAVIA CAM.

Bilde som viser et par i en stue som vinker til en venn under en videosamtale
Nærbilde av BRAVIA CAM oppå BRAVIA TV
Enkel å koble til, enkel å koble fra

Å skru på eller slå av den medfølgende BRAVIA CAM til BRAVIA TV-er går raskt og enkelt. Bare bruk bryteren på kameradekselet på BRAVIA CAM for å lukke igjen dekselet, dersom du på noe tidspunkt skulle ønske å verne om privatlivet.

Smart-TV-funksjoner
Nærbilde av kvinne som fjernstyrer TV-en med stemmen sin
Det du vil se, alt på et sted

Enkel tilgang til innholdet og tjenestene du foretrekker. Se mer enn 700 000 filmer og TV-episoder på ett sted. Google TV gir deg favorittinnholdet fra appene og abonnementene dine og organiserer dem for deg

Gjør smarttelefonfavorittene dine større

Se favorittvideoene, -bildene og -spillene dine og mye annet fra iOS- eller Android-enhetene dine raskt og enkelt på storskjermen.

Bilder av en katt og noen på kano som sendes fra smarttelefonen til TV-en
Oppdag smart teknologi
 
Enkel fjernkontroll
Bilde av fjernkontroll med baklys både om dagen og på kvelden
Prima fjernkontroll som er enkel å bruke, selv i mørket

Fjernkontrollen vår har fått ny utforming for enkel kontroll av TV-en, dag og natt. Den nye førsteklasses fjernkontrollen er brukervennlig, med enklere taster og bakbelysning slik at du ser tydelig, også i mørket. Med kompakt form i aluminium har fjernkontrollen et vakkert, raffinert utseende og er komfortabel å ha i hånden.

Enkelt å finne fjernkontrollen ved bruk av stemmen

Du vil aldri mer rote bort fjernkontrollen bak sofaputene. Med finn-funksjonen trenger du bare å si «OK Google, finn fjernkontrollen» eller trykke på tasten på siden på TV-en for å aktivere fjernkontrollen. Fjernkontrollen lager lyd og blinker, så du finner den raskt.

Bilde av en fjernkontroll som tørkes av
Enkel å tørke av, alltid ren

Den har en jevn overflate med lavere knapper og et spesielt polyuretanbelegg som gjør det enkelt å tørke den av og holde den ren. Alle tastene er dekket med et spesielt antibakterielt materiale.

Styr alle enhetene dine med én smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder.

Bilde som viser hvordan alle tilkoblede enheter kan styres med én smart fjernkontroll
Design
En vakker utforming for en fengslende skjermopplevelse

Den minimalistiske utformingen med én plate gir en fengslende seeropplevelse, uansett som den er montert på en vegg eller står på stativ. Styling med sømløs kant med en enkel plate herdet glass i en minimal innfatning holder fokuset ditt på bildet.

Faktisk utseende kan variere avhengig av TV-størrelse.

Dra
Bilde viser treveisstativ for plassering på flere måter med skjermbilder av fargerike esker
Treveisstativ for plassering på flere måter

Et treveisstativ for plassering på flere måter gir deg mulighet for standardplassering som fokuserer på bildet, smal plassering for smalere hyller og soundbarplassering for perfekt plassering av lydanlegget ditt.

Enda mer underholdning i studiokvalitet, slik skaperen hadde forestilt seg

Med et utvalg teknologi som ivaretar skaperens intensjon, inkludert et forbedret utvalg med Creator Calibrated Modes, IMAX Enhanced og Dolby Vision®, reproduserer denne TV-en dramatikken og spenningen fra regissørens visjon. Og ettersom den er Calman Ready, kan skapere til og med kalibrere den for å bruke den i redigeringen.

Bilde av et par i en stue som ser på Netflix på en veggmontert BRAVIA TV. Når Adaptive Calibrated Mode-knappen under bildet slås av og på, kan du se at skjermlysstyrken endres i henhold til omgivelsene.
Bilde av et par i en stue som ser på Netflix på en veggmontert BRAVIA TV. Når Adaptive Calibrated Mode-knappen under bildet slås av og på, kan du se at skjermlysstyrken endres i henhold til omgivelsene.
AV
Se Netflix i studiokvalitet med automatisk optimalisering

Opplev innhold fra Netflix i spektakulær studiokvalitet, akkurat som skaperne hadde tenkt seg. Netflix Adaptive Calibrated Mode er utviklet spesielt for innhold på Netflix, og sammen med funksjonen for optimalisering av lys på BRAVIA XR TV gjør den at du blir oppslukt når du ser på favorittseriene dine. Dette skjer ved at lysstyrken på bildet optimaliseres med grunnlag i omgivelsene i stuen .

Optimert bilde på alle favorittene dine

Opplev mer innhold slik skaperen hadde tenkt. Med BRAVIA CORE Calibrated Mode vil alle filmer, inkludert filmer med IMAX Enhanced™, automatisk tilpasses til de opprinnelige innstillingene og gi en virkelig enestående følelse av hjemmekino.

Skjermbilde som viser logo for BRAVIA CORE
Logo for Assistive Technology
Hjelpemiddelteknologi på Google TV

TV-ene våre har hjelpemiddelteknologi for både lyd, hørsel og mobilitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

Det nyeste innen 8K-virkelighet for storskjerm med vår nyeste Mini LED-skjerm med Cognitive Processor XR™ og XR Backlight Master Drive.

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden