TV-ER

ZF9 | MASTER Series | Full Array LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Android TV)

ZF9 Series
Bilde av ZF9 | MASTER Series | Full Array LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Android TV)

164 cm (65")

KD-65ZF9

Veil. pris

kr 32 000,00

(inkl. MVA)

189 cm (75”)

KD-75ZF9

Veil. pris

kr 53 000,00

(inkl. MVA)
AEnergimerking og produktkort

2modeller

Toppfunksjoner
Full Array LED

MER LED, MER LYS, MER KONTRAST

(1) Vanlig EDGE LED. (2) Full Array LED. "Simulerte bilder.

TV-er med Full Array LED får lys fra flere LED-lyskilder plassert rett bak skjermen, sammenlignet med vanlige Edge LED-TV-er. Dette, kombinert med den presise lokale dimmeteknologien fra Sony, gjør at TV-en kan dempe eller forsterke individuelle soner av LED-lys for å gi deg mer nøyaktig kontrast og en ekte kinoopplevelse.

Ultimat realisme 

Picture Processor X1™ Ultimate har enestående behandlingskraft og registrerer hundrevis av ulike objekter på skjermen. Den forbedrer lysstyrke, detaljer og farger på en intelligent måte, slik at alt du ser på er klart, skarpt og utrolig realistisk.

Sterke farger fra alle visningsvinkler

Se levende og realistiske farger fra alle sider på denne TV-en med vidvinkel. X-Wide Angle-teknologien gjør det mulig å se de nøyaktige fargenyansene og -tonene på TRILUMINOS-skjermen fra alle vinkler.

Detaljer gjengitt med utrolig kontrast

Gled deg over vakre nattmotiv, fulle av blendende lyse områder og dypere svartfarger. Med opptil tolv ganger kontrasten til en vanlig LED-TV blir mørke scener mørkere og lyse scener lysere med denne 4K Ultra HD-TV-en med X-tended Dynamic Range™ PRO.

Hvert øyeblikk blir vakkert og klart

X-Motion Clarity™-teknologien vår gjør raske bevegelser jevne og klare. Bilder i bevegelse kontrolleres presist for å redusere uskarphet. Selv under scener i høy hastighet forblir bildene realistiske uten tap av lysstyrke.

TV med soundbaren ZF9
Få en kinoopplevelse med en soundbar

Par TV-en din med denne soundbaren, og få en spennende kinoopplevelse hjemme. Dolby Vision™ gjør scenene svært levende slik at du får en autentisk visningsopplevelse, og Dolby Atmos™ fyller rommet med omsluttende omgivelseslyd .

Bare snakk i vei – en morsom måte å utforske nye verdener på

Finn all underholdningen du kan drømme om – like raskt som du kan snakke. Med avansert talekontroll gir denne Android™-smart-TV-en deg filmer og TV-programmer fra apper eller kringkasting på et øyeblikk .

Android TV™
Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til TV-en din direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og show fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Utviklet for å holde deg fokusert på bildet

Ingen distraksjoner, bare nydelige bilder. Den smale, utsøkt utformede innrammingen i aluminium holder fokuset ditt på skjermen, mens kabler skjules på en smart måte på forsiden og baksiden.

Dra
Android 4K-TV-ene våre anbefales av Netflix

Netflix har gjort det mulig å enkelt identifisere TV-er med bedre ytelse, enklere app-tilgang og nye funksjoner som gir deg en bedre smart-TV. Med en Netflix Recommended TV kan du se på populære programmer og filmer med en dedikert knapp og talekontroll.

Netflix Recommended TV
Instruksjonsvideoer
Instruksjonsvideoer for TV

Lurer du på hvordan du skal installere og bruke TV-en? Eller hvordan du skal koble den til annet utstyr? Instruksjonsvideoene leder deg gjennom prosessene – trinn for trinn.

Spesifikasjoner og funksjoner

Få utrolig realistiske bilder på denne 4K-HDR-TV-en. Master Series-teknologien forsterker detaljene slik at scenene ser enda mer naturtro ut.
  • Tilgjengelig i 164 cm (65"), 189 cm (75”)

  • 4K High Dynamic Range

  • Picture Processor X1™ Ultimate

  • X-Wide Angle

  • Android TV™

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden