ALLE TV-ER

ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Android TV)

ZG9 Series
Bilde av ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Android TV)

215 cm (85'')

KD-85ZG9

Veil. pris

kr 175 000,00

(inkl. MVA)

248 cm (98")

KD-98ZG9

Veil. pris

kr 825 000,00

(inkl. MVA)
DEnergimerking og produktkort

2modeller

Toppfunksjoner
Full Array LED

MER LED, MER LYS, MER KONTRAST

(1) Vanlig EDGE LED. (2) Full Array LED. "Simulerte bilder.

TV-er med Full Array LED får lys fra flere LED-lyskilder plassert rett bak skjermen, sammenlignet med vanlige Edge LED-TV-er. Dette, kombinert med den presise lokale dimmeteknologien fra Sony, gjør at TV-en kan dempe eller forsterke individuelle soner av LED-lys for å gi deg mer nøyaktig kontrast og en ekte kinoopplevelse.

Dette er Sony 8K, en virkelig autentisk opplevelse

Ta steget inn i verdenen til Sony 8K, eksklusivt drevet av vår roste X1™ Ultimate-prosessor. Få oppslukende underholdning på storskjermen med fire ganger så stor oppløsning som 4K og høy lysstyrke spesielt utviklet for 8K. Bildene er rike på dybde, tekstur og detaljer og fyller synsfeltet ditt med uovertruffen realisme.

8K HDR-logo
X1 Ultimate-logo
Fang opp skjulte detaljer med 8K

Med 8K X-Reality™ PRO blir bildene oppskalert til tilnærmet ekte 8K-kvalitet ved hjelp av vår eksklusive 8K-database. Bilder gjøres skarpere og mer raffinerte i sanntid og avslører detaljer i arkitekturen til bygningen som det før var vanskelig å se.

Se mer av motivet med intens kontrast

Se detaljene i mørke og lyse områder. Med opptil tyve ganger mer kontrast enn vanlige LED-TV-er sørger denne 8K HDR-TV-en med 8K X-tended Dynamic Range™ PRO for at de mørke scenene er mørkere og de lyse scenene er lysere. Se hvordan former og teksturer vises i skyggene under broen og under de sterke lysene fra tårnet.

8K X-tended Dynamic Range PRO-logo
Backlight Master Drive-logo
Bilder og lyd i perfekt harmoni

Vær til stede i øyeblikket med virkelighetsnære bilder og akustikk som matcher. Vakre og detaljerte bilder kombineres med vår Sound-from-Picture Reality™ for fengslende audio-visuell ytelse. 

Sound-from-Picture Reality™

Vårt Acoustic Multi-Audio™*-system omfatter fire fronthøyttalere for autentisk lyd. Med handling og lyd nøyaktig tilpasset hverandre blir TV-tittingen mye mer oppslukende.

Senterhøyttalermodus
Midtpunktet av slående lyd

Når du bruker BRAVIA som senterhøyttaler, vil du høre dialog, vokaler og instrumenter med eksepsjonell klarhet. Koble til hjemmekinoanlegget ditt og få en oppslukende kinoopplevelse.

Stor skjerm, dynamisk opplevelse

Denne 8K HDR-TV-en fra Sony er utviklet for spektakulær storskjermvisning. Mektige bilder plasserer deg midt i handlingen.

Autentisk filmopplevelse
Omfavn spenningen og begeistringen som kino bringer med seg

Få en spennende kinoopplevelse hjemme. Dolby Vision™ gjør scenene svært levende, slik at du får en autentisk visningsopplevelse, mens Dolby Atmos™ fyller rommet med omsluttende omgivelseslyd.

Utviklet for å levere en perfekt og omsluttende visningsopplevelse

Alle detaljer i denne utformingen maksimerer bilde- og lydkvaliteten, og harmonien, som aldri før.

Dra
Kablene skjules, pent og ryddig

Hold kablene skjult i stativet og hold dem på plass med den inkluderte kabelholderen.

Kabelhåndtering
Android-TV
Bare snakk i vei – en morsom måte å utforske nye verdener på

Finn all underholdningen du kan drømme om, så fort du bare klarer å snakke. Med avansert talestyring lar denne Android TV™-en fra Sony deg se filmer og programmer fra apper eller kringkaste med en gang.

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til TV-en din direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og TV-serier fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Enkel kontroll med smart fjernkontroll

Koble digitalbokser og andre enheter til TV-en via HDMI, og styr alle med en smart fjernkontroll. En slankere, mer avrundet utforming med innebygget mikrofon for talekontroll og forbedret knappeplassering gjør at den er svært enkel å bruke.

Smart fjernkontroll
Tilgjengelighetsfunksjon
Hjelpemiddelteknologi på Android-TV

TV-ene våre har hjelpemiddelteknologi for både lyd, hørsel og mobilitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

Ta underholdningen din enda nærmere virkeligheten med denne MASTER Series 8K HDR-TV-en med bildeprosessoren X1™ Ultimate og Acoustic Multi-Audio™.
  • Tilgjengelig i 215 cm (85''), 248 cm (98")

  • 8K High Dynamic Range

  • Picture Processor X1™ Ultimate

  • Backlight Master Drive

  • Acoustic Multi-Audio™

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere