Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

ZH8

8K-briljans med omsluttende lyd, utrolig ekte

Ta steget inn i en enestående verden med 8K-storskjermdetaljer, og se bilder som er perfekt synkronisert med lyden. Et slankt og enkelt design med én plate omslutter deg i handlingen.

ALLE TV-ER

ZH8 | Full Array LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Android TV)

ZH8 Series
Bilde av ZH8 | Full Array LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Android TV)

189 cm (75”)

KD-75ZH8

Veil. pris

kr 90 000,00

(inkl. MVA)

215 cm (85'')

KD-85ZH8

Veil. pris

kr 130 000,00

(inkl. MVA)
Prisvinner
TechRadar anbefaler-logo
Z8H/ZH8s bilder er de mest virkningsfulle og oppslukende vi har sett fra en LCD-TV i år.
HDTVtest-prislogo
«ZH8 eller Z8H fra Sony er den beste LED-/LCD-TV-en vi har anmeldt i 2020».
Logo for reddot-vinner i 2020
De tre beste funksjonene
#bilde
Mer skjerm. Flere 8K-detaljer. Mer skjønnhet.

Den kraftige prosessoren får frem intens dybde og detalj på denne 8K-TV-en, uansett hva du ser på. Se dypere svartfarger og lysere punkter på en Full Array LED-TV-skjerm med lokal dimming.

Musikkonsert som viser lyd og bilde i harmoni
Lyd og bilde i harmoni – rammen er høyttaleren 

Hør lyd fra det rette stedet i scenen med høyttalere integrert i rammen. Med høyttalere nærmere midten av skjermen får du lyd og bilde i perfekt harmoni.

Minimalistisk designkonsept med én plate
Stor og oppslukende skjerm 

Med sitt minimalistiske design med én plate og tynn innfatning gir denne 8K-LED-TV-en deg en storskjermopplevelse. Bli helt oppslukt av underholdningen uten forstyrrelser.

ANDRE FUNKSJONER

En raskere vei til underholdning du liker
Mer skjerm. Flere 8K-detaljer. Mer skjønnhet.

Den kraftige prosessoren får frem intens dybde og detalj på denne 8K-TV-en, uansett hva du ser på. Se dypere svartfarger og lysere punkter på en Full Array LED-TV-skjerm med lokal dimming.

Ekstraordinær oppløsning, uansett hva du ser på

Alt innhold kan oppskaleres til naturtro 8K-oppløsning med de unike funksjonene til Sony. Vår X1™ Ultimate, som er dobbelt så rask som X1™ Extreme, analyserer og behandler data nøyaktig for å produsere 8K-bilder med fire ganger så høy oppløsning som 4K for scener med svært mye dybde, strukturer og detaljer. Til og med bilder som er filmet i 4K og 2K, oppskaleres til tilnærmet 8K med 8K X-Reality™ PRO ved hjelp av en unik 8K-database. Oppløsningen til hvert motiv blir deretter optimalisert med Object-based Super Resolution for å gjengi naturtro strukturer. 

Virkelighetstro kontrast, nøyaktig styrt

Det kan være vanskelig å generere lysstyrke på et 8K-panel på grunn av den lave overføringsraten. Denne 8K-TV-en balanserer presist lysstyrke på hele skjermen for scener med god kontrast. Med LED-soner som lyser uavhengig, gir Full Array LED mer realistisk kontrast ved å gjøre lyse områder lysere og mørkere områder mørkere. Kontrasten forbedres av 8K X-tended Dynamic Range™ PRO, som justerer lysstyrken for lysere punkter i gjenskinn og dypere svartfarge i skygger.

LCD-bakpanel og skjerm av kanttypen
LCD av kanttypen
Vanlig Full Array LED-bakpanel og skjerm
Vanlig Full Array LED
Full Array LED fra Sony med X-tended Dynamic Range Pro-bakpanel og skjerm
Full Array LED fra Sony og 8K X-tended Dynamic Range PROVenstre: bakbelysning, høyre: TV-skjerm

To kanoer på en innsjø ved soloppgang
Får farger og kontrast til å se mer ekte ut

Object-based HDR remaster

Med Object-based HDR remaster analyseres individuelle objekters farger på skjermen, og kontrasten justeres, til forskjell fra vanlige TV-er, der kontrasten justeres langs en svart/hvit kontrastkurve. Siden objektene oppgraderes individuelt, kan denne TV-en gjengi større dybde, flere teksturer og mer realistiske bilder.

Gjengir et bredere og mer nøyaktig fargespekter

TRILUMINOS, drevet av X1-prosessorene våre, gir et bredere fargespekter og gjengir på den måten flere farger enn vanlige TV-er. De analyserer og behandler data i hvert bilde for å gjøre fargene enda mer naturlige og nøyaktige, slik at bildene kommer nærmere virkeligheten enn noen gang.

Ballonger som viser det brede fargespekteret med TRILUMINOS
Slik bevarer X-Wide Angle fargene når du ser på fra siden
Flotte farger fra alle sider

Det er nå like tilfredsstillende å se på TV fra siden som fra midten. X-Wide Angle er det opprinnelige optiske designet til Sony for å kontrollere bakbelysning og sikrer at fargene er naturtro, uansett hvor du ser dem fra.

Hvordan fartsfylte scener blir klare og tydelige med X-Motion Clarity
Gjør fartsfylte actionscener lyse og klare

På noen skjermer kan idretter og fartsfylte actionscener bli uskarpe. Den nye X-Motion Clarity™-teknologien vår holder alt jevnt, lyst og klart. Hvert «blink» kontrolleres individuelt, og varigheten på dem optimaliseres, mens lysstyrken forbedres når det trengs, slik at du ikke går glipp av noe.

Gå tilbake til de viktigste funksjonene

Lyd og bilde i harmoni – rammen er høyttaleren 

Hør lyd fra det rette stedet i scenen med høyttalere integrert i rammen. Med høyttalere nærmere midten av skjermen får du lyd og bilde i perfekt harmoni.

Hør lyd fra riktig sted i scenen

Lyden på vanlige TV-er med en høyttaler under skjermen, er ofte ikke synkronisert med bildet. Acoustic Multi-Audio™ omfatter en vibrerende diskanthøyttaler i rammen, en høyttaler som gjør at lyden kan følge handlingen og gi deg en svært oppslukende opplevelse. Uavhengige forsterkere styres separat for å administrere lydens plassering i de høye toneområdene, noe som øker lydtrykket og stabiliteten og gir en mer realistisk opplevelse.

Senterhøyttalermodus for klare dialoger, vokaler og instrumenter
Midtpunktet av slående lyd

Når du bruker BRAVIA som senterhøyttaler, vil du høre dialog, vokaler og instrumenter med eksepsjonell klarhet. Koble til hjemmekinoanlegget ditt og få en oppslukende kinoopplevelse.

Lyden strømmer rundt deg med Dolby Atmos®

Omgi deg med lyd og gå rett inn i scenen. Med Dolby Atmos kommer lyden både ovenfra og fra sidene, slik at du kan høre ting som beveger seg i høyden mer realistisk og få en flerdimensjonal opplevelse.

S-Force Front Surround reproduserer et omgivelseshøyttalersystem med flerdimensjonal lyd
Nyt flerdimensjonal lyd med S-Force Front Surround

Hør lyd som fra en egen omgivelseshøyttaler med flerdimensjonal lyd. S-Force Front Surround oppkonverterer inndata og gjengir et omgivelseshøyttalersystem med flerdimensjonal lyd virtuelt i TV-en så du kan nyte alle opplevelsene med omsluttende lyd.

Hør tydelige stemmer

Med stemmezoom hører du klar tale uten å måtte skru opp volumet – perfekt for nyhetssendinger og dokumentarer.

Hør tydelige stemmer med stemmezoom

Gå tilbake til de viktigste funksjonene

Førsteklasses bilde og lyd, uansett omgivelser

Len deg tilbake og nyt den best mulige seeropplevelsen. Den unike teknologien for omgivelsesoptimalisering fra Sony justerer bilde og lyd automatisk til omgivelsene dine.

Lysstyrke tilpasset rommet

På vanlige TV-er forblir lysstyrken den samme uavhengig av lyset i et rom. Det fører til for mørke eller lyse bilder. Denne 8K-TV-en har en innebygd lyssensor som optimaliserer lysstyrken etter romforhold ved å øke lysstyrken i lyse rom og redusere den i mørke, slik at du får perfekt visning.

Lyssensoren reduserer lysstyrken i mørke rom
LYSSTYRKEN DEMPES I MØRKE ROM
Lyssensoren øker lysstyrken i lyse rom
LYSTYRKEN ØKES I LYSE ROM
Tilpasset lyd etter miljøet

Lydopplevelsen kan endre seg avhengig av rommiljøet. Gardiner, for eksempel, absorberer lyd, mens objekter foran TV-en forstyrrer lydpassasjen, noe som reduserer kvaliteten på det du hører. Denne TV-en oppdager objekter og gjengir lyd som er forbedret og optimalisert for rommet.

Gå tilbake til de viktigste funksjonene

Stor og oppslukende skjerm 

Med sitt minimalistiske design med én plate og tynn innfatning gir denne 8K-LED-TV-en deg en storskjermopplevelse. Bli helt oppslukt av underholdningen uten forstyrrelser.

Se hvordan den vakre utformingen lar deg bli oppslukt av handlingen
Dra
Bilde av TV fra siden som viser slank innfatning
Slank aluminiumsinnfatning

Holder fokuset på bildet, ikke fjernsynet. 

Nærbilde av det lydløse stativet
Diskré stativ, to stillinger

Det lydløse stativet tar lite plass på en hylle og ødelegger ikke seeropplevelsen. Med vide og smale innstillinger kan du bruke det på store eller små hyller.

Detaljbilde av kabelhåndtering
Minimal kabelrot

Kabelholdere holder ledningene skjult, slik at fjernsynet ikke skaper rot og ser bra ut fra fronten, sidene og baksiden.

Gå tilbake til de viktigste funksjonene

Få smartere underholdning

Oppdag mer enn 400 000 filmer og programmer på ett sted. Styr TV-en med stemmen, og se enkelt innhold fra smarttelefonen din på TV-en.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Få ubegrenset underholdning

Velg blant en rekke ulike filmer, programmer, musikk, spill, sport og mye annet med en Android TV. Bare spør BRAVIA-TV-en om favorittunderholdningen din, og len deg tilbake og nyt den. Med Chromecast built-in kan du også bruke mobilapper på TV-en.

Stemmen din er alt du trenger
Familie som blar gjennom underholdningstilbudet på Android TV
Bare snakk i vei – en morsom måte å utforske nye verdener på

Finn all underholdningen du kan drømme om – like raskt som du kan snakke. Med avansert talekontroll gir denne Android-smart-TV-en deg filmer og TV-programmer fra apper eller sendinger raskt

Flere apper enn noen annen smart-TV
Over 5000 apper, flere enn noen annen smart-TV

Android Smart TV fra Sony har et uslåelig antall apper. Velg de som gjør livet morsommere og mer underholdende.

Med et kraftig brikkesett er det slutt på å vente
Du trenger ikke vente lenger

Apper starter raskt, og du trenger ikke vente lenger når du bytter mellom apper – Netflix starter fire ganger raskere enn før.

Koble enkelt til de kompatible favorittenhetene dine
Gjør smarttelefonfavorittene dine større

Se favorittvideoene, -bildene og -spillene dine og mye annet fra iOS- eller Android-enhetene dine raskt og enkelt på storskjermen.

En Android og smarttelefon som caster medier til en TV fra Sony med Apple AirPlay og Chromecast
Interiør med fremhevede smarthjemenheter
Styr smarthjemmet ditt på en enkel måte

Bruk stemmen din til å styre smarthjemenheter i hele huset. Juster lys, eller styr andre tilkoblede enheter.

En flott, brukervennlig fjernkontroll, natt og dag

Gå tilbake til de viktigste funksjonene

Se innhold slik skaperen hadde tenkt seg 

Når bilder er digitalt komprimert fra film til TV, blir kvaliteten dårlig og opplevelsen er ikke som regissøren hadde tenkt seg i studioet. Et stort utvalg av unike funksjoner lar deg nyte underholdning i studiokvalitet i hjemmet, slik regissøren hadde tenkt seg.

Netflix Calibrated Mode
Få studiokvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne modusen ble spesielt utviklet for å se på Netflix-serier og gjengir den samme bildekvaliteten på en TV som på en studiomaster. Med Netflix Calibrated Mode ivaretas filmskaperens visjon og intensjon.

Omfavn spenningen og begeistringen som kino bringer med seg

Kos deg med kinoaktig begeistring og spenning hjemme. Dolby Vision™ gjør scener livaktige for autentisk TV-titting, mens Dolby Atmos™ fyller rommet med oppslukende surroundlyd.

Familie som ser på film
CalMAN Ready-logo
Ivaretar lidenskapen til filmskapere

Denne TV-en tar i bruk Portrait Displays’ Calman-programvare for automatisk kalibrering for å håndtere fargevariasjoner fra produksjonsprosessen. Dette gir et uovertruffent kalibreringsnivå og evnen til å finjustere, noe som ellers ikke ville vært mulig med vanlige bildeinnstillinger. Den gjengir svært nøyaktige farger som er tro mot det opprinnelige TV-signalet, og kan til og med tilpasse seg små fargeendringer som oppstår over tid. Denne TV-en er Calman-kompatibel, noe som gjør at kunder kan dra nytte av programvaren som brukes av filmskapere i etterproduksjonen og kvalitetskontrollprosesser, noe som viser hvor opptatt vi er av å skape bilder med kalibrert fargenøyaktighet av høy kvalitet hjemme i stuen.

Gå tilbake til de viktigste funksjonene

Tilgjengelighetsfunksjon
Hjelpemiddelteknologi på Android-TV

TV-ene våre har hjelpemiddelteknologi for både lyd, hørsel og mobilitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere