Få mest mulig ut av TV-en
Bilde- og lydinnstillinger

Optimaliser bilde og lyd med våre brukervennlige bilde- og lydinnstillinger.


Lysstyrkesensor

Juster lysstyrkenivåene på skjermen automatisk basert på lyset i rommet. Optimaliser seeropplevelsen ved å fjerne mørke bilder og gjøre bildene klarere.Hvis du skal stille inn bildekvaliteten, trykker du på innstillingsknappen (tannhjulsikonet) på fjernkontrollen og velger [Innstillinger]-[Skjerm og lyd]-[Bilde]-[Lyssensor] av/på.


Innebygd korrigering av romlyd

Våre tilpassede romlydinnstillinger gir deg fengslende lyd og en kinolignende opplevelse, uansett form og størrelse på rommet.Hvis du skal justere lydkvaliteten automatisk, trykker du på innstillingsknappen (tannhjulsikonet) på fjernkontrollen og velger [Innstillinger]-[Skjerm og lyd]-[Lyd]-[Akustisk lydkalibrering].


Tilpass bildekvaliteten

Optimaliser bildekvaliteten for å se innhold på YouTube, Netflix eller via en HDMI-inngang. Få strålende bilder enten du ser på favorittfilmen din, sport, en konsert og mye mer!

Trykk på innstillingsknappen (tannhjulsikonet), og velg ønsket innstilling. Hvis du skal justere kvaliteten på innholdet du ser på, trykker du på innstillingsknappen (tannhjulsikonet) på fjernkontrollen.


Vis ofte brukte innstillinger

Slik tilpasser du (redigere og legge til) knappen for innstillinger

Hvis du trykker på knappen for innstillinger (tannhjulsikonet) og [Bildemodus] ikke vises, kan du legge til en visning.

Trykk på [tannhjulsikonet] på fjernkontrollen, og trykk deretter på gt;-knappen for å gå videre til [Rediger]. Klikk på [Rediger] for å vise [Bildemodus], og kontroller at det er merket av.


Cinema Mode

Se filmer slik regissøren hadde tenkt seg med Kino -modusen som er utviklet av Sony Pictures Entertainment Inc. Den er vår anbefaling for å optimalisere bildekvaliteten.

Kinomodus byr på HDR (High Dynamic Range) som gir deg strålende farger, selv i mørke scener, slik at du får se filmen slik det var ment.


Netflix Calibrated Mode

Bravias eksklusive Netflix Calibrated Mode er utviklet i samarbeid med Netflix og gir deg den bildekvaliteten som filmskaperne produserte. Få en kinolignende opplevelse mens du koser deg hjemme.

Netflix Calibrated Mode

1. Logg deg på Netflix

2. Trykk på innstillingsknappen (tannhjulsikonet) på fjernkontrollen mens du ser på innhold

3. Aktiver Netflix Calibrated Mode fra Bildeinnstillinger via Innstillinger-knappen.


Tilpass lydkvaliteten slik du ønsker

Endre lydkvaliteten basert på hva du ser på, enten det er en film, sport eller en konsert.

Hvis du skal justere lydkvaliteten på innholdet, trykker du på innstillingsknappen (tannhjulsikonet) på fjernkontrollen.

Trykk på [Lydmodus], og velg ønsket innstilling.


Stemmezoom

*Ikke tilgjengelig for X80J-serien

BRAVIAs funksjon for stemmezoom gjør det mulig å justere volumet slik at du kan høre dialogen tydeligere.

Du trenger ikke lenger streve med å høre lave stemmer eller hvisking i favorittfilmen din. Forsterk stemmene når du ser en spennende kamp og må høre kommentatorene, men likevel vil nyte stemningen.Hvis du skal stille inn stemmezoomen, trykker du på innstillingsknappen (tannhjulsikonet) på fjernkontrollen. Velg [Innstillinger]-[Skjerm og lyd]-[Lyd]-[Lydtilpassing]-[Stemmezoom], og juster stemmezoomen slik du ønsker.