Få mest mulig ut av TV-en
Strømmetjenester

BRAVIA-TV-en gir deg det beste av innhold og underholdning. Få tilgang til hundrevis av apper og spill fra de største 4K-leverandørene bare ved å trykke på en knapp.

Få mest mulig utbytte av strømmetjenestene våre med tre ulike typer startskjermer.


Startskjermer

Startskjermen du bruker for BRAVIA med Google TV™-funksjonen, varierer avhengig av internettilkoblingen og om du er logget på Google-kontoen din eller ikke.


1. Hovedmodus der du kan bruke alle funksjoner

Hvis du kobler deg til internett og logger på med Google-kontoen din, er du i hovedmodus. Hvis du bruker TV-en i hovedmodus, vises det anbefalte favorittinnholdet ditt på startskjermen basert på visningshistorikken din.Vi anbefaler at du bruker Hovedmodus for å få maksimalt utbytte av BRAVIA med Google TV™-funksjonen.


2. Appmodus som ikke etterlater visningshistorikk

I denne modusen vises eller registreres ikke visningshistorikken på startskjermen. Du kan åpne hver app direkte. Du kan slå på [Innstillinger]-[Kontoer og pålogging]-Velg konto-Bare app-modus.3. Grunnleggende modus med begrensede funksjoner

Talesøk er ikke tilgjengelig i grunnleggende modus. Hvis du ikke er koblet til internett eller pålogget med Google-kontoen din, er enkelte funksjoner begrenset.Koble innhold fra smarttelefonen din til BRAVIA

Logg deg på BRAVIA med Google TV™ med den samme Google-kontoen som du bruker på smarttelefonen. Søk på smarttelefonen din, og legg til innholdet du finner i ønskelisten. Innholdet vises deretter på TV-en i ønskelisten(*), slik at du slipper å søke igjen senere.

* Du må søke med Google-søkemotoren for å legge til innhold i ønskelisten

*Koblet innhold vises i Bibliotek-fanen på TV-en