Sony BRAVIA®
Den ultimate spillopplevelsen.

Hva skjer når du parer den beste BRAVIA® OLED Android-TV-en fra Sony med den oppgraderte PlayStation®4 Pro? Spillet løftes til helt nye høyder, og sammen utgjør de en episk duo. Fordyp sansene dine i responsiv, fartsfylt spilling med enestående detaljer, slående kontrast, svært sterke farger og fengslende lyd.

Skapt for PlayStation

Ultimat spilling slik utviklerne så det for seg, med BRAVIA OLED fra Sony. Få naturtro farger og detaljer, kort responstid og omsluttende lyd, laget for å forbedre PlayStation-opplevelsen din.

AG9

AG9

Opplev spillet nøyaktig slik skaperne så det for seg, med den prisvinnende TV-en MASTER Series AG9. Med Picture Processor X1TM Ultimate, den mest avanserte hittil, kan du se skjulte detaljer i hver scene med forbedret lysstyrke. Den har også Pixel Contrast BoosterTM for flott kontrast.

AG8

AG8 

Se hvor virkelig 4K OLED-spilling kan være. Mer enn åtte millioner selvlysende piksler styres presist og uavhengig av Processor X1TM Extreme, noe som gjør fargene fyldigere, samtidig som svartfarger bevares. Med Acoustic Surface Audio vibrerer lyden rett fra skjermen og gir liv til alle figurene.

Enestående bildekvalitet

AG9 har Picture Processor X1TM Ultimate og Pixel Contrast BoosterTM, slik at du kan oppdage detaljer som lurer i skyggene, nyte strukturer som er så naturtro at du nesten kan kjenne dem, og se dynamisk kontrast med strålende høydepunkter. Spillene dine kommer med andre ord til å bli utrolig realistiske. TV-en er en del av den unike MASTER Series med bildekvaliteten utviklerne ville at du skulle se.

Fartsfylt action i sanntid

Den svært korte OLED-responstiden og spillmodusen reduserer input-forsinkelser, slik at du kan styre hver bevegelse i sanntid.

Den mest oppslukende spillopplevelsen

  • Omsluttende lyd
  • Uavbrutt utforming
  • Enkel integrering

A9G-/AG9-serien

Vinner av to priser på CES 2019

AVSForum – det beste fra CES 2019
Reviewed – CES Editors’ Choice-pris

Spill HDR-spill

4K HDR-TV-ene fra Sony passer perfekt sammen med PlayStation®4- og PlayStation®4 Pro-konsoller. Fordyp deg i en responsiv, fartsfylt spillopplevelse med svært sterke farger.

playstation

Flere TV-er for bedre spilling

I tillegg til BRAVIA® OLED-modellene våre har vi flere andre alternativer som kan gjøre din og familiens spillopplevelse enda bedre. Full Array LED-TV-en XG95 har et svært godt kontrast- og detaljnivå som gir deg en førsteklasses og spennende spillopplevelse. Du får et stort utvalg skjermstørrelser, realistiske farger og tydeligere detaljer på XG90, slik at du kan få øye på skarpskyttere i det fjerne. Hvis du har flere gamere i familien, kan du få 4K Ultra HD-action i mindre skjermstørrelser på XG85 – det er perfekt for små gamere.