Den ultimate spillopplevelsen

Klar for PlayStation®5

Vi er ved begynnelsen av en ny æra innen spilling. Opplev 4K oppløsninge med 120 bps, en nyhet på PS5 med kompatible ZH8 og XH90/92 BRAVIA-TV-er.

4K 120-bilde
Du vinner med 4K/120 bilder/sek

Få en helt ny spillopplevelse. TV-ene våre med rask HDMI-inngang for 4K/120 bilder/sek gir deg jevnere, klarere bevegelser for responsiv spilling.

PlayStation®5 og ZH8/XH90 støtter spilling med 4K/120 bilder/sek.

Gi liv til action med 8K

Med en svært høy oppløsning gjør 8K-TV-ene våre deg helt oppslukt av verdener med utrolig dybde og detalj.

8K er tilgjengelig med PlayStation®5 og ZH8.

Sammenligning av et løvehode i 4K- og 8K-oppløsning.
Fengslende spillkontrast

Vanlige TV-er bruker bare én rad med LED-lys. Full Array LED fra Sony plasserer dem over hele skjermen, og hver sone kontrolleres individuelt for å gjøre mørke områder mørkere og lyse områder lysere slik at hver detalj fås frem i det alternative universet du er i.


DREAMS™ © lanseringsår–gjeldende år Sony Interactive Entertainment Europe. Publisert av Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Utviklet av Media Molecule.
DREAMS er et varemerke eller et registrert varemerke som tilhører Sony Interactive Entertainment Europe. Med enerett.

HDMI2.1 blir tilgjengelig via en fremtidig programvareoppdatering, bare XH90 er en gjeldende modell.

Multidimensjonal lyd

Den anerkjente Acoustic Multi-Audio™-teknologien vår bruker lydposisjonerte diskanthøyttalere for å spille av presist kontrollert lyd av høy kvalitet fra det rette stedet i scenen. Resultatet blir oppslukende, dynamisk spilling, der alt du ser, er synkronisert med det du hører.

Acoustic Multi Audio fås på skjermstørrelser på 55 tommer eller mer på XH95 og skjermstørrelser på 65 tommer eller mer på XH90.

Uncharted™4: A Thief’s End © lanseringsår–gjeldende år Sony Interactive Entertainment America LLC. Publisert av Sony Interactive Entertainment Europe.
Utviklet av Naughty Dog LLC. Uncharted er et varemerke eller et registrert varemerke som tilhører Sony Interactive Entertainment Europe. Med enerett.

Sony BRAVIA®, laget for spillere
XH90 Series – spill slik skaperne hadde tenkt seg

Utforsk detaljene i skyggene, og nyt enestående lyssterke nivåer i Full Array LED. Hør hver lyd fra der det skjer på skjermen, med Acoustic Multi-Audio™. Omfavn hvert element i spillet til det fulle på XH90 .

Acoustic Multi Audio er kun tilgjengelig på skjermstørrelser på 65 tommer eller mer på XH90.

Perfekt for PlayStation®

Sony BRAVIA® gir liv til spill med avanserte bilde- og lydteknologier som sørger for levende bilder og tredimensjonal omgivelseslyd.

Den beste 4K LCD-TV-en vår – XH95 Series

XH95 drives av X1 UltimateTM, den samme kraftige prosessoren som driver 8K-TV-ene våre, og har enestående bildekvalitet. Den bruker lyd-fra-bilde-teknologien vår for å få deg i sonen

A8 Series – kraftig, vakker OLED-TV

Med mer enn åtte millioner selvlysende, individuelt kontrollerte OLED-piksler, ser du renere lyse punkter og dypere svartfarger på A8. Det gir deg et helt nytt dybde-, struktur- og realismenivå i spillene du spiller