Bilder av Førsteklasses 2-i-1 Lightning- og mikro-USB-kabel
Bilder av Førsteklasses 2-i-1 Lightning- og mikro-USB-kabel

Funksjoner

Laget for iPod/iPhone/iPad

Dette produktet er laget for å fungere perfekt sammen med Apple-enheter når det gjelder kompatibilitet, spesifikasjoner og utforminger sertifisert av Apples MFi-program.

Kompatibel med USB Type-A og Lightning/mikro-USB

Bruk denne to-i-én-kabelen til å lade og overføre data fra standard USB Type-A-porter til både Apple-enheter og en rekke mikro-USB-enheter inkludert kameraer, hodetelefoner, nettbrett eller smarttelefoner.

Førsteklasses design og kvalitet

CP-ABLP150 er svært holdbar, elastisk og tåler store påkjenninger takket være konstruksjonen i nylonkompositt av høy kvalitet. Det stilige designet er også tilgjengelig i tre flotte farger – gull, grått og rosa.

Kabel med stor diameter for fem ganger raskere lading

Sony har kabler med større diameter, noe som gir raskere lading. USB-kablene fra Sony støtter innganger/utganger på opptil 2,4 A på kompatible enheter, noe som gir opptil fem ganger raskere lading enn andre USB 2.0-kabler. 

Ideell overalt og i alle situasjoner

Denne kabelen er perfekt på kontoret, i hjemmet eller på farten og er tilgjengelig i en lengde på 1,5 m. Bruk den til PC-overføringer eller USB-lading fra nettadaptere, bærbare batteriladere og billadere.

Langvarig og holdbar

CP-ABLP150-kabelen varer tre ganger lenger enn vanlige USB-kabler takket være den store diameteren og bruken av kvalitetsmaterialer. Testet for å tåle å bøyes og kobles til 10 000 ganger, for trygg og pålitelig ytelse både innen lading og dataoverføring.

Rask dataoverføring 

Få raske dataoverføringshastigheter på opptil 480 Mbps.

Utformet for sikker lading

USB-kabler fra Sony er i samsvar med USB-IF-kravene (USB 2.0) til økt sikkerhet. Sammenlignet med andre USB-kabler er det mye mindre fare for brann, overoppheting og frakobling.

Spesifikasjoner
Koble Apple-enheter eller mikro-USB-enheter til standard USB- Type-A-porter med denne førsteklasses kabelen, som støtter rask dataoverføring og lading.
  • Kabel med stor diameter og utgangseffekt på 2,4 A for raskere lading

  • Førsteklasses design, tilgjengelig i gull, grått og rosa tilpasset din stil

  • Konstruksjon i nylonkompositt gjør ytelsen trygg og pålitelig

  • Lad og overfør data fra USB-Type A-porter til en rekke mikro-USB- og Apple-enheter

  • 1,5 m lang for variert bruk

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet