VAIO Inspiration Stream™

Skape ideer flytende

VAIO Inspiration Stream™ tar kreativiteten din til neste nivå gjennom en kraftig programserie med funksjoner som lar deg ta opp problemfritt, redigere og dele med uendelige muligheter.

Få en jevn arbeidsflyt

Enkelt uten papir.

VAIO Inspiration Stream™ hjelper forretningsfolk, studenter og kreative tenkere til å jobbe jevnere, bedre og raskere. Ta et bilde av den nyeste idéen, ta notater, endre og del det med andre. Alt uten å være i nærheten av et eneste papir.

Redskap for dagens yrkesutøvere

VAIO Inspiration Stream™ er uunnværlig – uansett hvilke behov du har i arbeidet ditt. Den forbedrer produktiviteten og gir deg mer tid til å være kreativ.

Se forbedret arbeidsflyt i bruk

Fra skanning og endring av papirdokumenter til klipping og liming av grafikk til presentasjoner, alt blir enklere med VAIO Inspiration Stream™.

Lag, rediger og del ideene dine

VAIO Inspiration Suite er en samling med tre hovedprogrammer: VAIO Paper, VAIO Clip og CamScanner. Med denne sømløse og intuitive opplevelsen kan du realisere hele VAIO Inspiration Stream™-universet.

VAIO Paper
VAIO Paper

VAIO Paper har enkle funksjoner for å ta notater, konvertere håndskrift til tekst, ta opp talenotater og dele med andre enheter.

VAIO Clip
VAIO Clip

Lag spennende presentasjoner med VAIO Clip: Bruk datapennen til raskt å velge, kopiere og klippe bilder, og slipp dem deretter i nye dokumenter.

CamScanner
VAIO Scan

Gjør tavleøkter nyttigere med VAIO Scan, som gjør at du raskt kan redigere og dele skannede notater og dokumenter.

Kraften til Adobe – mobilt og praktisk

Med bærbar PC eller nettbrett kan du være kreativ hvor som helst.

Datapennen fungerer i samspill med den innebygde trykksensitiviteten til Adobe® Illustrator® CC og Adobe® Photoshop® CC. Du endrer en linjebredde ved å bruke mer eller mindre trykk, noe som gjør at du kan skape mer nyanserte effekter. Eller skriv med fingeren!
Og enda bedre – hvis du har Adobe® Photoshop® Elements installert, kan du straks begynne å organisere, redigere og skape bilder du kan skrive ut og dele.

Forbedret med Adobe® Photoshop® Elements

Rediger og bearbeid bildene dine med brukervennlig programvare og datapenn.

Media Object

Se innføringsvideo

Forbedret med Adobe Photoshop® CC

Oppdag avanserte bilderetusjeringsmuligheter og bruk Photoshop®-mulighetene mer intuitivt.

Media Object

Se innføringsvideo

Forbedret med Adobe Illustrator® CC

Ta ut det fulle potensialet i pennverktøyet ved å tegne mer naturlige vektorer enn noensinne.

Media Object

Se innføringsvideo

Utnytte kreativiteten

Like enkelt som å skrive på papir – og bedre.

Du kan skissere idéene eller raskt skrive notater med utrolig presisjon og sensitivitet med denne sofistikerte datapennen. Eller du kan ganske enkelt ta et bilde med kameraet på baksiden med 8 megapiksler og vise det på den fantastiske TRILUMINOS™-skjermen for mobil.