Gå til Innhold
All elektronikk

Vanntette kameraenheter

Pek og klikk deg til fantastiske bilder og videoer med de beste vanntette kameraene våre. Fra kompakte videokameraer til slanke nettbrett – du finner noe som passer deg.

Kast deg ut i begivenhetene

De vanntette kameraene, vanntette videokameraene og utvalgte smartenhetene våre kombinerer ytelse – inkludert ZEISS®-objektiver, EXMOR-sensorer og kjappe prosessorer – med solid design for å gi den beste foto- og surfeopplevelsen.

Mann i kajakk med vanntett kamera fra Sony
Vanntett digitalkamera fra Sony under vann

Klare til det meste

Med de beste vanntette kameraene våre kan du knipse i vei hvor og når som helst, så du trenger aldri å gå glipp av spenningen. Uansett om du står fast i regnet eller bare vil få med hele surfeturen, er du klar med ett av de vanntette kameraene våre.

Begynn eventyret med et Action Cam

Action Cam – videokameraer som er designet med tanke på opplevelser. De er kompakte og lette og kan legges i vanntette vesker og monteres mange steder. Alt du tar opp under bølgene eller i løypa forblir skarpt med innebygd SteadyShot og EXMOR-sensor.

Mann i fjellet med vanntett Action Cam fra Sony

Nettbrett som takler det meste

Få kraften fra et nettbrett og vanntett teknologi i ett. De nyeste nettbrettene våre er også noen av de beste vanntette kameraene våre. Litt vann eller våte hender skader ikke nettbrettene, og de tåler å være under vann i opptil 30 minutter.

Vanntett nettbrett fra Sony
De beste vanntette kameraene fra Sony

Kraft. Holdbarhet. Anvendelighet.

I den vanntette serien vår kombineres stilig og holdbar design med den beste teknologien – inkludert EXMOR-sensor, ZEISS®-objektiv og ledende lyd- og bildeteknologi. Du kan enkelt ta bilder uansett hvor du er, og uansett hvordan forholdene er.