Gå til Innhold
All elektronikk

Vanntette kameraenheter

Pek og klikk deg til fantastiske bilder og videoer med de beste vanntette kameraene våre. Fra kompakte videokameraer til slanke nettbrett – du finner noe som passer deg.

Kast deg ut i begivenhetene

De vanntette kameraene, vanntette videokameraene og utvalgte smartenhetene våre kombinerer ytelse – inkludert ZEISS®-objektiver, EXMOR-sensorer og kjappe prosessorer – med solid design for å gi den beste foto- og surfeopplevelsen.

Mann i kajakk med vanntett kamera fra Sony
Vanntett digitalkamera fra Sony under vann

Klare til det meste

Med de beste vanntette kameraene våre kan du knipse i vei hvor og når som helst, så du trenger aldri å gå glipp av spenningen. Uansett om du står fast i regnet eller bare vil få med hele surfeturen, er du klar med ett av de vanntette kameraene våre.

Begynn eventyret med et Action Cam

Action Cam – videokameraer som er designet med tanke på opplevelser. De er kompakte og lette og kan legges i vanntette vesker og monteres mange steder. Alt du tar opp under bølgene eller i løypa forblir skarpt med innebygd SteadyShot og EXMOR-sensor.

Mann i fjellet med vanntett Action Cam fra Sony
Mann med vanntett smarttelefon fra Sony

Gå ut i all slags vær med smarttelefonen din

Til forskjell fra mange andre telefoner kan våre telefoner være under vann i opptil 30 minutter. Det er heller ikke noe problem med sprut eller en regnskur. De kompakte smarttelefonene våre fungerer like godt som vanntette digitalkameraer.

Nettbrett som takler det meste

Få kraften fra et nettbrett og vanntett teknologi i ett. De nyeste nettbrettene våre er også noen av de beste vanntette kameraene våre. Litt vann eller våte hender skader ikke nettbrettene, og de tåler å være under vann i opptil 30 minutter.

Vanntett nettbrett fra Sony
De beste vanntette kameraene fra Sony

Kraft. Holdbarhet. Anvendelighet.

I den vanntette serien vår kombineres stilig og holdbar design med den beste teknologien – inkludert EXMOR-sensor, ZEISS®-objektiv og ledende lyd- og bildeteknologi. Du kan enkelt ta bilder uansett hvor du er, og uansett hvordan forholdene er.