MP3-SPILLERE

A100 Walkman® A-serien

NW-A100 SERIES

Bilde av A100 Walkman® A-serien

redorangegreenblueblack

16 GB

NW-A105

Pris er ikke tilgjengelig

Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien

Funksjoner

Harmoniske farger

Den nye h.ear-serien har en rekke ulike farger perfekt tilpasset din livsstil. Fargetonene fungerer sammen med et vidt spekter av sjatteringer og ulike farger. Kombiner dem med favorittantrekket ditt, og det kommer til å fungere. Det er enkel harmoni.

Et stileksempel, en feiring av lyd.

Den iøynefallende NW-A100-modellen støttes av Android™ og gir mulighet for direkte nedlasting og strømming via Wi-Fi, og dermed vil du kunne lytte til musikken din på best mulig måte.

Kompatibel med høyoppløselig lyd

Med høyoppløselig lyd kan du høre de fine nyansene i bedre kvalitet enn på CD. Lidenskapen for musikk forener alle komponentene, fra signal til høyttaler, slik at du får følelsen av at artisten fremfører låten i samme rom som deg.

Høyoppløselig lyd trådløst

Nyt høykvalitets musikkstrømming ved hjelp av LDAC, vår beste trådløse kodek. Bithastigheten er tre ganger høyere enn for standard BLUETOOTH®-teknologi. Det gjør at du får en utmerket lytteopplevelse av all musikken din.

DSD-avspilling

Lytt til naturlig lyd og intense detaljer i DSD-lydformat opptil 11,2 MHz, takket være NW-A100s PCM-konvertering av høy kvalitet.

S-Master HX™ leverer høyoppløselig lyd i maksimal kvalitet

Nyt alle finessene i musikken ved hjelp av den digitale forsterkeren fra S-Master HX™, som formidler høyoppløselig lyd med maksimal kvalitet og redusert forvrengning og støy.

DSEE HX™

Lydoppskaleringen blir enda bedre med den nye DSEE HX™-prosessoren som på en smart måte gjenkjenner instrumenter, stemmer og musikksjangre. Ved å gjenkjenne disse og lydens relative energi kan den presist gjenoppbygge lyd som er gått tapt under digital komprimering, og gi en lydopplevelse som er tro mot originalen, selv med komprimerte lydformater. DSEE HX-prosessoren fungerer fortsatt selv når du strømmer musikk.

NFC™ One-touch og Bluetooth® for direkte tilkobling

Med NFC-teknologi (Near Field Communication) og Bluetooth®-teknologi kan du koble til musikken din raskt og enkelt. Bare hold NFC-enheten inntil NW-A100, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å strømme. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, så er du klar. LDAC og aptX™ HD-lydkompatibilitet er tilgjengelig.

Robust ramme i rillet aluminium for forbedret lydkvalitet

Den førsteklasses rammen i rillet aluminium har overlegen robusthet for lav impedans og klar, stabil lyd og solid bass.

Foliekondensator

Høykvalitets filmkondensatorer brukes i forsterkningsfasen til å hjelpe NW-A100 med å realisere klare, ekspansive høye toner og naturlig lyd.

God lydmotstand

Den overflatemonterte lydmotstanden fordeler effekten til kretskomponentene på en jevn og effektiv måte, for konsekvent lydkvalitet.

Optimalisert kretskortoppsett

Ved å dele opp lydblokken (uthevet i rødt) og strøm-/digitalblokken (uthevet i blått) har kretskortoppsettet blitt optimalisert til å sørge for at lydkvaliteten ikke påvirkes av digital støy.

Avansert lodding som inneholder gull, gir klarere lyd

Gull har en eksepsjonell ledeevne som sørger for at minimalt med signaler går tapt. Blyfri lodding med litt gull kobler NW-A100-kretsen til batteriet og gir klarere musikk og sang.

Støttes av Android™

NW-A100 støttes av Android™, og dermed har du tilgang til et stort utvalg medieapper og musikktjenester.

Wi-Fi-kompatibel for direkte nedlasting og strømming

NW-A100 støttes av Android™ og er kompatibel med Wi-Fi, og enheten tilbyr enda flere metoder for å lytte til musikk. Bruk dine favorittapper til strømming og musikk på Walkman, eller koble til en datamaskin for å få tilgang til musikksamlingen din.

Kassettbrukergrensesnitt

Som en artig referanse til den ikoniske TPS-L2, som er den opprinnelige Walkman® fra 1979, har NW-A100 et spesielt kassettbrukergrensesnitt og -skjermsparer. Kassettinformasjonen som vises på Walkman®-skjermen, varierer avhengig av kodeken til musikken du lytter til.

USB Type-C™-port

NW-A100 har en USB Type-C™-port for enkel tilkobling til en rekke enheter.

Du kan til og med lagre musikk med microSD-kortsporet

Utvid det allerede omfattende minnet for NW-A100 med et microSD-kort. Sett et slikt kort inn i sporet for å kunne bruke spillelister og til og med de største musikksamlingene mens du er på farten.

Opptil 26 timers batterilevetid

Perfekt til pendling eller når du vil lytte til musikk. Når enheten er fulladet, kan du spille av MP3-musikkfiler på 128 kbps i opptil 26 timer.

Vinylprosessor

La de digitale sporene få tilbake vinylens varme og særpreg, og drøm deg atter en gang bort i melodiene og dynamikken i favorittalbumene dine. Nyt den presise gjengivelsen av lavfrekvensresonans, motstand fra pickuparmen og overflatestøy for å skape en autentisk lytteopplevelse.

Walkman 40th Anniversary

Dette året feier vi 40-årsjubileet til Walkman®. Den første Walkman TPS-L2-modellen ble lansert i 1979, og den ble et formgivnings- og ingeniørikon som endret måten personer lyttet til musikk på i all ettertid. For første gang var det mulig å lytte til favorittlåter, -albumer og -artister med høykvalitetslyd når som helst og hvor som helst, og vi har fortsatt utviklingen av dette prinsippet siden den gangen.

Finn ut mer om Walkman®-historien

Pakke for Walkman 40th Anniversary

For å feire 40-årsjubileet til den banebrytende TPS-L2 Walkman har vi utviklet en eksklusiv jubileumspakke. I denne pakken, som er basert på den opprinnelige TPS-L2-pakken, finner du en NW-A100 Walkman. Den inneholder også 40th Anniversary-logoen på baksiden, og i tillegg en tilbehørspakke med stil som det ikoniske TPS-L2-utseendet. To etikettplater for Walkman 40th Anniversary er også inkludert.

Spesifikasjoner
Med høyoppløselig lyd og farger som passer stilen din, kan du bruke NW-A100 med Android™ med dine favorittapper for strømming og musikk på Walkman®, eller du kan koble til en datamaskin for å få tilgang til musikksamlingen din. Det har aldri vært enklere å lytte til favorittmusikk.
  • Få harmoni i hverdagen med fargene til h.ear-serien

  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

  • DSEE HX Al analyserer sangtyper og gjenoppretter komprimerte lydfiler

  • Bruk Wi-Fi til å strømme og laste ned musikk med dine Android™-favorittapper

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet