FØRSTEKLASSES

A100 Walkman® A-serien

NW-A100 SERIES
Bilde av A100 Walkman® A-serien

greenblueblack

16 GB

NW-A105

Veil. pris

kr 4 600,00

(inkl. MVA)
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
Bilder av A100 Walkman® A-serien
h.ear-logo
Særegent design
Logoer for høyoppløselig lyd og trådløs høyoppløselig lyd
Lyd med høy kvalitet
Bilde av kretskort
Førsteklasses konstruksjon
NW-A100 Walkman med Wi-Fi-nedlasting og -strømming
Wi-Fi-nedlasting og -strømming
NW-A100 Walkman med tastekontroller på siden
Design og brukervennlighet
h.ear-logo
Forskjeller forener oss

Den nye h.ear-serien kombinerer ulike farger på en harmonisk måte, som fører til uventede kombinasjoner der hvert element har sin egen plass og utfyller det andre.

Harmoniske farger

Den nye h.ear-serien har en rekke ulike farger perfekt tilpasset din livsstil. Fargetonene fungerer sammen med et vidt spekter av sjatteringer og ulike farger. Kombiner dem med favorittantrekket ditt, og det kommer til å fungere. Det er enkel harmoni.

Lyd med høy kvalitet

NW-A100-serien er laget for å få det beste ut av musikken din med alt fra kompatibilitet med høyoppløselig lyd til avansert digital oppskalering.

Høyoppløselig lyd-logo
Kompatibel med høyoppløselig lyd

Med høyoppløselig lyd kan du høre de fine nyansene i bedre kvalitet enn på CD. Lidenskapen for musikk forener alle komponentene, fra signal til høyttaler, slik at du får følelsen av at artisten fremfører låten i samme rom som deg.

S-Master HX™-logo
S-Master HX™ 

Nyt alle finessene i musikken ved hjelp av den digitale forsterkeren fra S-Master HX™, som formidler høyoppløselig lyd med maksimal kvalitet og redusert forvrengning og støy.

DSEE Ultimate-logo
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ bruker AI-teknologi for å reprodusere de detaljerte akustiske nyansene og de klare høye tonene som ofte går tapt i lydkomprimeringen.

DSD-logo
DSD-avspilling

Lytt til naturlig lyd og intense detaljer i DSD-lydformat på opptil 11,2 MHz takket være NW-A100-seriens PCM-konvertering av høy kvalitet.

Høyoppløselig lyd trådløst 

Lytt til høyoppløselig musikk av høy kvalitet takket være LDAC, vår førsteklasses trådløse kodek. Den har tre ganger så høy bithastighet som standard BLUETOOTH®-teknologi, slik at du får en bedre lytteopplevelse av all musikken din. 

Logoer for Bluetooth®, NFC™ og Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ One-touch og Bluetooth® for direkte tilkobling

Koble til musikk raskt og enkelt med Near Field Communication (NFC) og trådløs Bluetooth-teknologi. Hold en NFC-aktivert enhet inntil NW-A100-serien, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å strømme. Har du ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth, så er du klar. LDAC- og aptX™ HD-lydkompatibilitet er tilgjengelig.

Førsteklasses konstruksjon

Alle materialene og komponentene til NW-A100-serien har blitt valgt ut med ett mål for øye, å skape en helt enestående lytteopplevelse.

Robust ramme i rillet aluminium for forbedret lydkvalitet

Den førsteklasses rammen i rillet aluminium har overlegen robusthet for lav impedans og klar, stabil lyd og solid bass.

Kretskort med foliekondensator
Foliekondensator

Foliekondensatorer av høy kvalitet brukes i forsterkningsfasen til å hjelpe NW-A100-serien med å realisere klare, ekspansive høye toner og naturlig lyd.

Kretskort med god lydmotstand
God lydmotstand

Den overflatemonterte lydmotstanden fordeler effekten til kretskomponentene på en jevn og effektiv måte, for konsekvent lydkvalitet.

Optimalisert kretskortoppsett
Optimalisert kretskortoppsett

Ved å dele opp lydblokken (uthevet i rødt) og strøm-/digitalblokken (uthevet i blått) har kretskortoppsettet blitt optimalisert til å sørge for at lydkvaliteten ikke påvirkes av digital støy.

Avansert lodding som inneholder gull, gir klarere lyd

Gullets eksepsjonelle ledeevne sikrer lavest mulig signaltap. For å få klarere lyd og vokal forbindes NW-A100-seriens krets til batteriet med en førsteklasses blyfri lodding med en liten mengde gull.

Avansert lodding som inneholder gull
Wi-Fi-kompatibel for nedlasting og musikkstrømming

NW-A100-serien støttes av Android™, er kompatibel med Wi-Fi og gir deg enda flere måter å lytte til musikken din på. Bruk dine favorittapper til strømming og musikk på Walkman, eller koble til en datamaskin for å få tilgang til musikksamlingen din.

Laget for ren musikkunderholdning

NW-A100-serien er ergonomisk og brukervennlig og gjør det enklere enn noensinne å lytte til musikk på farten.

Laget for komfort

NW-A100-serien er designet for å kjennes komfortabel ut i hånden med slanke former og en matt utførelse.

Stor skjerm, kompakt størrelse

NW-A100-serien har en større skjerm enn forgjengeren sin, NW-A50, men huset er nesten like stort. Dermed får du enklere tilgang til musikken din uten å ofre komfort.

Praktiske kontroller på siden

Du kan velge favorittsporene dine og justere volumet uten å ta enheten ut av lommen med de gjennomtenkte kontrollene på siden.

USB Type-C ™-port

NW-A100-serien har en USB Type-C™-port for enkel tilkobling til en rekke enheter.

Ikon for microSD-kort
Utvidbart minne

Utvid det allerede omfattende minnet til NW-A100-serien med et microSD-kort. Sett det inn i sporet for å lytte til lange spillelister og selv de største musikksamlingene når du er på farten.

Batteriikon
Opptil 26 timers batterilevetid

Når enheten er fulladet, kan du spille av MP3-musikkfiler på 128 kbps i opptil 26 timer. Perfekt for den daglige pendleturen eller livet på farten.

Vinylprosessorikon
Vinylprosessor

La de digitale sporene få tilbake vinylens varme og særpreg. Få hårfin reproduksjon av lavfrekvensresonansen, motstand fra pickuparmen og overflatestøy for en autentisk lytteopplevelse.

MQA™-logo
MQA™-filer spilles av og dekodes

NW-A100-serien kan spille av og dekode MQA™-filer, slik at du kan spille av enda mer musikk uten kvalitetstap.

Pakke for Walkman 40th Anniversary

For å feire 40-årsjubileet til den banebrytende TPS-L2 Walkman, som var den første bærbare kassettspilleren til Sony, har vi laget en eksklusiv 40th Anniversary Walkman Package.

Reis tilbake i tid med det myke TPS-L2-etuiet

Dette myke spesialetuiet er et morsomt tilbehør til Walkman 40th Anniversary Package. Det beskytter ikke bare Walkman i NWA100-serien mot støv og riper, det får den også til å se ut som TPS-L2, den originale Walkman® fra 1979, særlig når den kombineres med kassettgrensesnittet.

NW-A100 Walkman i mykt TPS-L2-etui
Innholdet i Walkman 40th Anniversary Package
Hva finnes i esken?

Esken er basert på den originale TPS-L2-emballasjen, og inni finner du en Walkman i NWA100-serien med 40th Anniversary-logoen på baksiden, sammen med et mykt spesialetui basert på ikoniske TPS-L2. Det følger også med to Walkman 40th Anniversary-klistremerkeark.

Kassettbrukergrensesnitt 

NW-A100-serien har et spesielt kassettbrukergrensesnitt og en skjermsparer som et lekent nikk til ikoniske TPS-L2. Kassettbildet som vises på Walkman®-skjermen, varierer avhengig av kodeken til musikken du lytter til.

NW-A100 Walkman med kassettbrukergrensesnitt
Så oppslukende. Så virkelig.

Bli oppslukt av lyd fra alle kanter. Like ekte som om du selv er på en livekonsert eller med artisten under opptak i et studio. Musikken aldri vært så oppslukende og så ekte før som med 360 Reality Audio. Nyt 360 Reality Audio med NW-A100-serien.

Spesifikasjoner og funksjoner

Med høyoppløselig lyd og farger som passer stilen din, kan du bruke NW-A100-serien med Android™ med dine favorittapper for strømming og musikk på Walkman®, eller du kan koble til en datamaskin for å få tilgang til musikksamlingen din. Det har aldri vært enklere å lytte til favorittlåtene dine.
  • Få harmoni i hverdagen med fargene til h.ear-serien

  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

  • DSEE HX Al analyserer sangtyper og gjenoppretter komprimerte lydfiler

  • Bruk Wi-Fi til å strømme og laste ned musikk med dine Android™-favorittapper

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere