NW-A30-serien

Mer av musikken du elsker

Lytt til endeløse spillelister med favorittmusikken din på den nyeste Walkman®. NW-A30-serien har høyoppløselig lyd og slående design, og den ser like bra ut som den høres. 

MP3-SPILLERE

A30 Walkman® A-serien

NW-A30 SERIES

Bilde av A30 Walkman® A-serien

redpinkyellowblueblack

16 GB

NW-A35

Veil. Pris

kr 1 950,00

(VAT)

16 GB med hodetelefoner

NW-A35HN

Veil. Pris

kr 2 350,00

(VAT)
h.ear-logo

Hear your colours

h.ear-serien fra Sony kombinerer høyoppløselig lyd med tøff og distinkt design. Levende lyd har aldri sett bedre ut. 

Uttrykk deg selv gjennom lyd

Stilige farger, lekre materialer og en enestående design gjør NW-A30-serien helt unik. Finn den som passer perfekt for deg.  

Minimalistisk utforming

NW-A30-serien er inspirert av enkelhet, og den er et vakkert eksempel på jo mindre, jo bedre. Den har rene linjer og en enkel form og er utformet for å bli en del av den personlige stilen din.

Media Object

Se video

Ikoniske farger

NW-A30-serien leveres i en rekke stilige farger – og hver av dem er nøye utvalgt med en spesiell personlighet i tankene. Hvilken farge er du?

  • Limegul
  • Viridianblå
  • Kullsort
  • Bordeauxrosa
  • Sinoberrød
Berøringsskjerm

En intuitiv snert

Med berøringsskjermen på 7,9 cm (3,1 tommer) får du tilgang til funksjoner ved å trykke på det tilhørende ikonet. Det er så intuitivt at du allerede vet hvordan du skal bruke det. 

Hør kun den lyden som betyr noe

Hodetelefoner med støyreduksjon inkludert

Du kan fordype deg enda mer i musikken med de eksklusive hodetelefonene med støyreduksjon som leveres med NW-A30-serien. Steng ute alt av distraksjoner, og fokuser på musikken.  

Førsteklasses stil møter førsteklasses lyd

Få det beste ut av låtene dine

Hør nyanser med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. Lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det er som om artisten fremfører musikken rett foran deg.

Høyoppløselig lyd
DSEE HX

DSD-avspilling

Spill av PCM-konvertert (Pulse Code Modulation) innhold i høy kvalitet med den samme, varme lyden som fra DSD-originalen.

S-Master HX

S-Master HX

Den digitale forsterkeren S-Master HX reduserer forvrengning og støy over et bredt frekvensområde – for rik og fyldig lyd.

DSD

DSEE HX

Hør alt det du har gått glipp av. DSEE HX oppskalerer musikken din til nær høyoppløselig lyd.Bluetooth®-strømming på sitt beste

Lytt til musikkstrømming av høy kvalitet takket være LDAC, vår førsteklasses trådløse kodek. Den har tre ganger så høy bithastighet som standard Bluetooth®, så du får en bedre lytteopplevelse på all musikken din.

Batterilevetid

Lang batterivarighet

Få opptil 45 timers spilletid med forbedret batterilevetid. Bruk mindre tid på å lade enheten, og mer tid på å lytte til musikken du liker

Minnelager

Flere spillelister

NW-A30-serien har utvidbar lagringskapasitet. Bare sett inn et microSD-kort, og dermed du slipper å gå tom for musikk.  

Spesifikasjoner og funksjoner
Lytt til endeløse spillelister med favorittmusikken din på den nyeste Walkman®. NW-A30-serien har høyoppløselig lyd og slående design, og den ser like bra ut som den høres.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • DSEE HX-oppskalering gjenoppretter kvalitet i komprimerte filer

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

  • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

  • Inkluderer hodetelefoner med støyreduksjon

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere