FØRSTEKLASSES

A50 Walkman® A-serien

NW-A50 SERIES
Bilde av A50 Walkman® A-serien

blueblack

16 GB

NW-A55L

Veil. pris

kr 2 900,00

(inkl. MVA)
Bilder av A50 Walkman® A-serien
Bilder av A50 Walkman® A-serien
Bilder av A50 Walkman® A-serien
Bilder av A50 Walkman® A-serien
Bilder av A50 Walkman® A-serien
Bilder av A50 Walkman® A-serien
h.ear-logo
Hear your colours

Få harmoni i livet ditt med fargene i h.ear-serien. De er tilgjengelige i fem unike nyanser, og hver av dem passer sømløst til din stil og verden.

Finn din stil. Få bedre lyd.

NW-A50, som har et førsteklasses design, gir en utrolig lydopplevelse gjennom høyoppløselig lyd, i tillegg til lydoppskalering med forbedret DSEE HX og vinylprosessor.

Harmoniske farger

Den nye h.ear-serien er tilgjengelig i farger som passer perfekt til livsstilen din. Fargetonene kan kombineres med en rekke fargegraderinger og ulike farger. Kombiner dem med favorittantrekket ditt, og det kommer til å fungere. Det er enkel harmoni.

Hør forskjellen
Logo for høyoppløselig lyd med 24- og 16-biters ikoner

3,2x mer data overføres

Få en ekte lydopplevelse med høyoppløselig lyd

Føl som om artisten opptrer rett foran deg med høyoppløselig lyd som har en kvalitet som er bedre enn på CD, og gjengir nøyaktig selv de minste nyansene av lyden i studiokvalitet.

DSD-ikon
 DSD-avspilling

Lytt til naturlig lyd og intense detaljer i DSD-lydformat, takket være NWA50-seriens PCM-konvertering i høy kvalitet.

DSEE HX-logo
Lydoppskalering med nye DSEE HX 

Gi nytt liv til komprimerte lydformater for en lydopplevelse som er tro mot originalen, med den avanserte DSEE HX-prosessoren, som bruker AI for å nøyaktig analysere sangtype, instrumentering og musikksjangere. 

S-Master HX™-ikon
S-Master HX™ optimalisert for høyoppløselig lyd 

Få med deg alle nyansene i musikken ved hjelp av S-Master HX™ som gir høyoppløselig lyd med maksimal kvalitet og redusert forvrengning og støy.

Presist utviklet for overlegen lyd
Robust ramme i rillet aluminium for forbedret lydkvalitet

Den førsteklasses rammen i rillet aluminium har overlegen robusthet for lav impedans og klar, stabil lyd og solid bass.

Avansert lodding som inneholder gull, gir klarere lyd

Gullets eksepsjonelle ledeevne sikrer lavest mulig signaltap. For å få klarere lyd og vokal forbindes NW-A50-kretsen til batteriet med en førsteklasses blyfri lodding med en liten mengde gull. 

Lodding som inneholder gull
Gullbelagt kretskort
GULLBELAGT KRETSKORT
Kontaktfjærer
kontaktfjærer
Gullbelagt kretskort og kontaktfjærer for lav impedans

Både den innebygde platen og kontaktfjærene til NW-A50 som forbinder kretskortet til den rillede aluminiumsrammen, er gullbelagte. Resultatet er en kraftig bass og klare mellomtoner.

Stilig buet design, videreutviklede knapper

NW-A50 er ergonomisk å holde og har et flott buet aluminiumshus som er som skapt for hånden din. Intuitive sideknapper gjør at du enkelt kan styre musikken. Spill av / pause-, musikkvalg- og volumknappene på siden er formet og plassert slik at de enkelt kan betjenes, selv uten at du ser på dem. 

Gammel knappeutforming
FORRIGE UTFORMING
Ny hus- og knappeutforming
NY HUS- OG KNAPPEUTFORMING
LDAC BLUETOOTH®-ikon
Bedre BLUETOOTH®-strømming 

LDAC™ bruker en vanlig BLUETOOTH®-tilkobling, men overfører med en maks. dataoverføringshastighet på opptil 990 kbps – ca. tre ganger så raskt som andre lydprofiler. Det blir en bedre trådløs lytteopplevelse som gjengir det artisten vil formidle. Full kompatibilitet med aptX™ HD-lyd er tilgjengelig med en fastvareoppdatering.

Støyreduksjon demper lyder utenfra

Vil du være alene med sangene? Aktiver støyreduksjon, så samarbeider de kompatible IER-NW500N/NE-hodetelefonene med NW-A50-serien om å blokkere lyder utenfra

Modusen for omgivelseslyd slipper viktige lyder inn

Aktiver modusen for omgivelseslyd når du bruker de kompatible IER-NW500N/NE-hodetelefonene, og hør lyder utenfra sammen med musikken.

USB DAC-funksjon
Musikk som spilles fra PC-en, høres enda bedre ut med USB DAC-funksjon 

Bruk NW-A50-serien som en USB DAC (digital-analog-omformer) ved å pare den med en PC eller Mac. Når den er koblet til og aktivert med den medfølgende USB-kabelen, erstatter NW-A50-serien datamaskinens normale lydbehandling med sin egen optimaliserte maskinvarebehandling. 

LDAC-ikon
BLUETOOTH®-mottakermodus gir musikk fra smarttelefoner et løft

Strøm musikk gjennom NW-A50 via Bluetooth® og en smarttelefontilkobling og gi all musikken et NW-A50-løft. Favorittsporene vil dra fordel av S-Master HX og DSEE HX-oppskalering, samt vinylprosessoren og equalizeren.

Spesifikasjoner og funksjoner

Ta musikken opp på et nytt nivå med svært naturtro høyoppløselig lyd og farger som passer til livsstilen din. NW-A50-enheten er laget med presis ingeniørkunst og kvalitetsdeler som en robust rillet aluminiumsramme og et blyfritt kretsloddemetall belagt med gull for krystallklar lyd. Forbedret DSEE HX gjenoppretter komprimerte lydfiler, og du kan strømme via BLUETOOTH® med LDAC for å bevare detaljene i alle spor.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

  • DSEE HX Al analyserer sangtyper og gjenoppretter komprimerte lydfiler

  • BLUETOOTH®-teknologi med LDAC som ivaretar trådløs lydkvalitet

  • BLUETOOTH®-mottakerfunksjon

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere