WM1AM2

En evolusjon innen ren lytteglede

Fordyp deg i lyd av høy kvalitet som er enda mer dynamisk og klar med et rikere, mer omsluttende lydfelt. Sammen med brukervennligheten knyttet til nedlasting og strømming av musikk får du en lytteopplevelse på et helt nytt nivå.

MUSIKKSTRØMMING

WM1AM2 Walkman® digital mediespiller

NW-WM1AM2
WM1AM2 Walkman sett forfra

Veil. pris

kr 15 000,00

(inkl. MVA)

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Lyd med høy kvalitet

Wi-Fi-nedlasting og -strømming

Brukervennlighet

Ta en titt på WM1AM2
Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2Ta en titt på WM1AM2
Aluminiumsramme

En ramme i aluminiumslegering skaper et kraftig og stivt hus som kan hindre elektronisk støy og andre forstyrrelser, for stabil lyd av høy kvalitet.

Presis lydgjengivelse

S-Master™ HX digital forsterker-teknologien, utviklet spesielt for Walkman®, er kompatibel med DSD-formatet og støtter balansert lyd med høy utgangseffekt. Den reduserer forvrengning og støy i en rekke frekvenser, for rik og fyldig lyd, som blir enda bedre med blyfri lodding av høy kvalitet.Enda bedre strømforsyning

WM1AM2 har enda bedre strømforsyning enn forgjengeren, ikke bare i den analoge blokken, men også i den digitale blokken – en idé med inspirasjon fra toppmodellen vår DMP-Z1.

Nærbilde av kretskort med stor kondensator i høypolymer
Stor kondensator i høypolymer

Den nyutviklede kondensatoren i høypolymer er tatt i bruk som batteriassistent for forsterkerblokken, og den tilbyr stor kapasitans og lav motstand. Den kan formidle store effektvolumer umiddelbart, og den kan også sende signaler nøyaktig ved å hindre plutselige spenningsfall. Dette bidrar til klar, kraftig og nøyaktig basslyd og klar vokal.

FT CAP3 (kondensatorer i høypolymer)

FT CAP3 er utviklet for Sony og tilpasset av Sony og tatt i bruk i alle bypass-kondensatorer i strømforsyningen for lydblokken. Med erfaring fra utvikling av enestående lyd hjemme har den bidratt til å forbedre lyduttrykket og skape en jevnere lyd, med større lydspekter, tydeligere lyd og mer presis bass.

Kretskort med FT CAP3 (kondensatorer i høypolymer)
Rillet blokk av oksygenfritt kobber
Rillet blokk av oksygenfritt kobber

En OFC-blokk med riller dekker den digitale blokken. Dette bidrar til å styrke digital jording og forbedre støybeskyttelsen fra digitale blokkelementer som programprosessoren og minneenheter. Resultatet er klarere lyd som virker å komme opp fra stillhet.

Kretskort med kondensatorer i høypolymer
Kondensatorer i høypolymer

Kondensatorene i høypolymer i WM1AM2 brukes til å styrke effekten fra forsterkerblokken for ubalanserte utganger. Dette forbedrer reproduksjonen av lave frekvenser, noe som gir en mer ekspansiv lytteopplevelse.

Kretskort med foliekondensator
Foliekondensatorer

Foliekondensatorer av høy kvalitet gir spenning med en lineær respons over alle frekvenser, noe som fører til redusert forvrenging og støy.

Kretskort med slyngede spoler
Slyngede spoler

Som erstatning for den konvensjonelle laminerte spolen bidrar slyngede spoler i den digitale blokken til ren lyd. 

Ekstraordinær lyd starter med ekstraordinære komponenter

I vår søken etter å oppnå best mulig lydkvalitet på WM1AM2, har vi oppgradert en rekke komponenter. Vi har også jobbet hardt med å optimalisere formen på de ulike delene – en annen viktig faktor for å oppnå lyd med høy kvalitet. 

Kabel av oksygenfritt kobber med lav motstand
Kabel av oksygenfritt kobber

En kabel av oksygenfritt kobber (OFC) med lav motstand gir lite forvrengning og overlegen kanalseparasjon.

Kvartsoscillatorer

To kompakte kvartsoscillatorer med lav støy sikrer presis klokkestabilitet ved samplingrater på 44,1 kHz og 48 kHz. Kvartselektrodedelen er laget med gulldampavsetning for forbedrede elektriske egenskaper og forbedret skille mellom instrumenter. Dette bidrar til å fjerne et slør og redusere støy for å få klar og åpen lydgjengivelse.

Kretskort med kvartsoscillatorer
God lydmotstand mot en hvit bakgrunn
God lydmotstand

Den overflatemonterte lydmotstanden fordeler effekten til kretskomponentene på en jevn og effektiv måte, for konsekvent lydkvalitet.

Kretskort med lodding som inneholder gull
Nylig utviklet lodding som inneholder gull

Dette er første gang Sony har brukt lodding som inneholder gull, og loddingen finnes over hele kretskortoverflaten – så den generelle effekten er betydelig, inkludert forbedret lydlokalisering og et større lydbilde.

En spole av høy kvalitet med lodding som inneholder gull
Lodding av høy kvalitet som inneholder gull

Gull har en eksepsjonell ledeevne som sørger for at minimalt med signaler går tapt. Førsteklasses blyfri lodding med litt gull kobler kretskortet på WM1AM2 til batteriet og gir klarere lyd og sang.

Bilde som sammenligner normalt VIA-hull med fylt VIA-hull
Lavdielektrisk kretskort og fylte VIA-hull

Kretskortet bruker lavdielektrisk materiale til å realisere nøyaktig signaloverføring, mens VIA-hullene er fylt med kobber for å redusere impedans ytterligere. Resultatet er et omfattende lydspekter med klar, god lyd.
[A] Normalt VIA-hull  [B] Fylt VIA-hull

Bilde av kretskort med lydblokken uthevet i rødt og strøm-/digitalblokken i blått
Optimalisert kretskortoppsett

Ved å dele opp lydblokken (uthevet i rødt) og strøm-/digitalblokken (uthevet i blått) har kretskortoppsettet blitt optimalisert for å sørge for at lydkvaliteten ikke påvirkes av digital støy.

Avansert lydbehandling

WM1AM2 har en rekke lydbehandlingsteknologier som bidrar til at du får mest mulig ut av musikken din, uansett kilde.

Balansert kontakt

Walkman® har en balansert plugg som er utviklet for den balanserte tilkoblingskabelen på Ø4,4 mm. Den separerer høyre og venstre lydsignal, samtidig som den reduserer tap ved signaloverføring og dermed også forhindrer at lyden blir dårligere. 

Logo for MQA
MQA™

Walkman har MQA-teknologi som lar deg spille av MQA-lydfiler.

Førsteklasses design

Ved å kombinere førsteklasses materialer med en rekke spennende detaljer både ser og høres WM1AM2 flott ut.

WM1AM2 Walkman sett forfra med Android™ UI
Med Wi-Fi kan du strømme og laste ned enda mer musikk

WM1AM2, som støttes av Android™ og er kompatibel med Wi-Fi, gir deg enda mer frihet til å nyte musikken. Lytt til strømme- og musikkapper på Walkman eller koble til en PC for å laste ned låter og spillelister fra musikksamlingen din.

WM1AM2 Walkman sett forfra – skjermen viser musikkavspillingsgrensesnitt
Stor 5-tommers skjerm

Den store, jevne og responsive berøringsskjermen på 5 tommer (12,7 cm) har blitt forstørret fra forgjengerens skjerm på 4 tommer (10,2 cm) og oppgradert til HD.

Ikon for batterilevetid
Lang batterivarighet

Fordyp deg i musikken med opptil 40 timers avspilling av FLAC-lyd med høy oppløsning på 96 kHz.

WM1AM2 sett forfra med startsiden for Walkman
Startside for Walkman®

På startsiden for Walkman® kan du tilpasse startskjermen slik at den passer til behovene dine.

Undersiden av WM1AM2 Walkman som viser USB Type-C®-porten
USB Type-C®-port

En USB Type-C®-port, kompatibel med USB 3.2 Gen1, tilbyr rask overføring av musikkfiler og enkel tilkobling til en rekke enheter.

Ikon for SD-kort
Utvidbar lagring 

Med 128 GB integrert minne og spor for SD-kort lar WM1AM2 deg ta med deg selv de største musikksamlingene på farten.

Så omsluttende.
Så ekte.

Bli oppslukt av lyd fra alle kanter. Akkurat som om du er på en konsert, eller sammen med artisten i studio. Med 360 Reality Audio har musikk aldri før vært så oppslukende. Nyt 360 Reality Audio med WM1AM2.

Tre skåler med ulike materialer
Bærekraft i tankene

Produktene våre er ikke bare laget for å være stilige, men også med på tanke på miljøet. Plast brukes ikke i emballasjen for WM1AM2, noe som reflekterer engasjementet til Sony om å redusere miljøbelastningen til produktene og praksisene våre.

Tilgjengelighet

Vi mener at teknologi bør gjøre verden mer interaktiv, mer kreativ, mer underholdende og mer inkluderende. Ved å ta i bruk et menneskesentrert, inkluderende design i lydproduktene våre kan vi tilby Kando-opplevelsen vår til alle brukerne våre, uansett alder, evner eller omgivelser.

Bilde av en person som lytter med lukkede øyne, en annen person som strekker seg og en tredje i et rullestolmaleri

Spesifikasjoner og funksjoner

WM1AM2 er en førsteklasses Walkman® som kombinerer fantastisk lydkvalitet med Wi-Fi-kompatibilitet for nedlasting og strømming.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Støtte for originale DSD-filer (Direct Stream Digital)

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

  • Wi-Fi-kompatibilitet for nedlasting og strømming

  • Kapasitet på 128 GB og SD-minnekortspor

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere