NW-WM1Z

Glede i rene detaljer

Opplev en symfoni av detaljer med Signature Series Walkman® som kombinerer sofistikert lydteknologi med vakkert formede materialer av høy kvalitet og førsteklasses brukervennlighet.  

256 GB

NW-WM1Z

Veil. pris

kr 34 800,00

(inkl. MVA)
Signature Series

One Signature Sound

Forbedrer opplevelsen av høyoppløselig lyd fra noe du kan lytte til, til noe du kan føle.

Ren lyd, førsteklasses deler

Oppdag den funksjonelle skjønnheten i oksygenfri kobber

NW-WM1Z er innkapslet i et gullbelagt oksygenfritt kobber-chassis av høy kvalitet. Kobber er mye brukt i musikkinstrumenter, og det er dette materialet som gir spilleren den naturlige lyden. Ledeevnen og den rå kraften forsterker Walkman® med uovertruffen lyd.

Firetråders kabler
Avansert kabeldesign

De fire kablene som er fremstilt med KIMBER KABLE®, er håndlaget med avanserte fletteteknikker, slik at de enkelt håndterer høy effekt og leverer det ultimate innen lydytelse.

FT-CAP
Strømlinjeformet effekt

Nyutviklede FT CAP (high polymer capacitor) regulerer effektflyten og optimaliserer den for øyeblikkelig effekt der det trengs.  

God lydmotstand
Pålitelig krets

Den overflatemonterte lydmotstanden fordeler effekten til kretskomponentene på en jevn og effektiv måte, for konsekvent lydkvalitet.

Bli kjent med NW-WM1Z

Lær om teknologien og inspirasjonen bak vår mest avanserte Walkman®. 

Høyoppløselig lyd
Plasserer lyden i sitt element

Leverer hver eneste tone slik artisten mente det, med høyoppløselig lyd

Du kan høre de fine nyansene i en kvalitet som er bedre enn CD, med høyoppløselig lyd. Lidenskapen for musikk forener alle komponentene, fra signal til høyttaler, slik at du får følelsen av at artisten fremfører i samme rom som deg. Høyoppløselige lydfiler bruker vanligvis en høy samplingsrate på 96 kHz eller 192 kHz ved 24 biter.

En revolusjon innen autentisk lydkvalitet

Ingeniørene våre har svært mye erfaring innen digital forsterker-teknologi, og de tok i bruk denne da de utviklet NW-WM1Z med detaljert akustikk og naturlig lydkvalitet. Dette resulterte i en unik og svært behagelig lytteopplevelse.

S-Master HX
Presis lydgjengivelse

Den nye S-Master™ HX digital forsterker-teknologien som er utviklet spesielt for Walkman®, er nå kompatibel med native DSD, balanserte kontakter og formater med høy utgangseffekt. Den reduserer forvrengninger og støy fra et stort frekvensområde – for fyldig lyd. 

DSD-format
Ingenting går tapt i konverteringen

NW-WM1Z støtter native DSD-lydfiler (Direct Stream Digital) som tas med tidlig i produksjonsprosessen. Dette betyr at de beholder alle de autentiske detaljene i originalopptaket.

4,4-tilkobling
Den nye standarden innen effekt

Walkman® har en balansert plugg som er utviklet for den nye balanserte tilkoblingskabelen på 4,4 mm. Den separerer høyre og venstre lydsignal, samtidig som den reduserer tap ved signaloverføring og dermed også forhindrer at lyden blir dårligere. 

Ta vare på følelsen

Fanger opp hver eneste tone og nyanse med DSEE HX

Ta med deg konsertfølelsen hjem og opplev musikken slik artisten hadde tenkt det, i høyoppløselig lydkvalitet. DSEE HX-oppskaleringsteknologi bruker en algoritme for å analysere musikken og erstatte eventuell tapt informasjon, slik at kvaliteten nesten er på høyoppløselig nivå. Velg blant ytterligere fire modi i tillegg til standardmodusen for få frem det beste i musikken.

DC-faselineariserer
DC-faselineariserer

Ren lydoverføring

DC-faselinearisereren vår gjenskaper effektivt en rekke forskjellige lydsignaturer. Den bruker digital signalbehandling til å matche fasekarakteristikken til ulike typer analoge forsterkere for å levere renere lyd som er mer analogklingende. Velg mellom seks faseinnstillinger.

Skapt for hverdagen

Takket være den intuitive brukervennligheten og de virkelighetsnære funksjonene til NW-WM1Z Walkman® vil det føles helt naturlig å bruke den. 

Batteri
Opptil 30 timers spilletid

Hold musikken i gang like lenge som du holder på. Med opptil 30 timers avspilling av høyoppløselig lyd (FLAC 96 kHz / 24 biters) og 33 timer med MP3 (128 kbps).

Minne
Få 256 GB innebygd minne

NW-WM1Z har 256 GB innebygd minne, slik at du aldri går tom for musikk.

Følsom berøringsskjerm
Følsom berøringsskjerm

Den responsive berøringsskjermen på 10,2 cm (4 tommer) og den klassiske utformingen på grensesnittet er tilpasset behovene til selv de mest kresne lydentusiaster.

Intuitive knapper
Intuitive knapper

Med de enkle og nærmest instinktive knappene på siden kan du enkelt kontrollere musikken.

Utvidbart minne
Utvidbart minne

Takket være microSD-kortet trenger du aldri gå tom for plass i musikkbiblioteket, og du kan lagre filene i beste kvalitet.

LDAC
Oppdag bedre Bluetooth® med LDAC

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony som gjør at du kan lytte til trådløs lyd av høy kvalitet via Bluetooth®. LDAC overfører tre ganger så mye data og gir deg en forbedret trådløs lytteopplevelse.

Oppdag Signature Series

Du får intet mindre enn en oppslukende og fantastisk opplevelse med hele serien av Signature Series-produkter. De er utformet for å levere det beste innen lydkvalitet, og de gjør hver minste tone bedre.

Spesifikasjoner og funksjoner

Førsteklasses Walkman® med kvalitetsmaterialer og avansert teknologi for kompromissløs lydkvalitet.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Støtter orginale DSD-filer (Direct Stream Digital)

  • DSEE HX oppskalerer musikken til høyoppløselig kvalitet

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

  • Kapasitet på 256 GB (opptil 1600 spor med høyoppløselig lyd)

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere