Bilder av ZX500 Walkman® ZX-serien
Bilder av ZX500 Walkman® ZX-serien
Bilder av ZX500 Walkman® ZX-serien
Bilder av ZX500 Walkman® ZX-serien
Bilder av ZX500 Walkman® ZX-serien
Bilder av ZX500 Walkman® ZX-serien
Bilder av ZX500 Walkman® ZX-serien

Funksjoner

Hver note slik artisten hadde tenkt seg

Ta den digitale musikksamlingen din til et nytt nivå med høyoppløselig lyd. Ved å fange opp og reprodusere digital lyd raskere enn CD (24-biters / 192 kHz og høyere) fører høyoppløselig lyd deg nærmere det originale studioopptaket.

11,2 MHz ukomprimert DSD / PCM 384 kHz

Utmerket kvalitet med 11,2 MHz ukomprimert DSD ved bruk av balanserte hodetelefoner og støtte for PCM 384 KHz / 32-biters lyd.

S-Master HX™

Den digitale forsterkeren S-Master HX™ reduserer forvrengning og støy over et bredt frekvensområde for fyldig lyd.

DSEE HX™

Lydoppskaleringen blir enda bedre med den nye DSEE HX™-prosessoren som på en smart måte gjenkjenner instrumenter, stemmer og musikksjangre. Ved å gjenkjenne disse og lydens relative energi kan den presist gjenoppbygge lyd som er gått tapt under digital komprimering, og gi en lydopplevelse som er tro mot originalen, selv med komprimerte lydformater. DSEE HX-prosessoren fungerer fortsatt selv når du strømmer musikk.

NFC™ One-touch og Bluetooth® for direkte tilkobling

Med NFC-teknologi (Near Field Communication) og Bluetooth®-teknologi kan du koble til musikken din raskt og enkelt. Bare hold NFC-enheten inntil NW-ZX500-produktet, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å strømme. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, så er du klar. LDAC og aptX™ HD-lydkompatibilitet er tilgjengelig.

Høyoppløselig lyd trådløst

Nyt høykvalitets musikkstrømming ved hjelp av LDAC, vår beste trådløse kodek. Bithastigheten er tre ganger høyere enn for standard BLUETOOTH®-teknologi. Det gjør at du får en utmerket lytteopplevelse av all musikken din.

Balansert utgang

En Ø4,4 mm balansert inngang gir kompatible hodetelefoner med diskré kanaler for høyre og venstre side, slik at du hører mindre støy og klarere lyd.

Ramme i rillet aluminium

En robust ramme i rillet aluminium gir sterk beskyttelse mot elektrisk støy, og den hjelper NW-ZX500 med å levere klare, kraftige bassnoter.

Kobberblokk med riller

Inne i Walkman-enhetens kompakte hus er komponentene montert på en rillet blokk laget av kobber. Takket være blokkens store dimensjoner sammenlignet med tidligere modeller gir den redusert motstand og forbedrer den elektriske jordingen for den digitale seksjonen, noe som gjør at NW-ZX500 kan skape enda klarere lyd.

Nylig utviklet FT CAP

Den nyutviklede FT CAP (kondensator i høypolymer) er tilpasset for Sony og finjustert av Sonys teknikere, og den styrker strømforsyningen til forsterkerblokken, noe som gir en balansert utgang. Dette hjelper NW-ZX500 med å levere ekspansiv vokal og instrumentering samt kraftige bassnoter.

Avansert lodding som inneholder gull

Gull har en eksepsjonell ledeevne som sørger for at minimalt med signaler går tapt. Blyfri lodding med litt gull kobler NW-ZX500-kretsen til batteriet og gir klarere musikk og sang.

Kvartsoscillator

To kompakte kvartsoscillatorer med lav støy sikrer presis klokkestabilitet ved samplingrater på 44,1 kHz og 48 kHz. Med de doble kvartsoscillatorene kan NW-ZX500 oppnå lydkvalitet med et godt signal-/støyforhold.

POSCAP for forbedret lav gjengivelse

POSCAP i NW-ZX500 brukes til å styrke effektleveringen for forsterkerblokken for usymmetriske utganger. Dette forbedrer lav gjengivelse, noe som gir en mer ekspansiv lytteopplevelse.

Elektrisk dobbeltlagskondensator

En elektrisk dobbeltlagskondensator har blitt brukt som hovedstrømkilde for effektlevering fra batteriet. Den kan formidle store effektvolumer umiddelbart, og den kan også sende signaler nøyaktig ved å hindre plutselige spenningsfall. Resultatet er en klar og kraftig bass.

Optimalisert kretskortoppsett

Ved å dele opp lydblokken (uthevet i rødt) og strøm-/digitalblokken (uthevet i blått) har kretskortoppsettet blitt optimalisert til å sørge for at lydkvaliteten ikke påvirkes av digital støy.

Foliekondensatorer

Foliekondensatorer av høy kvalitet gir spenning med en lineær respons over alle frekvenser, noe som fører til redusert forvrenging og støy.

Vinylprosessor

La de digitale sporene få tilbake vinylens varme og særpreg, og drøm deg atter en gang bort i melodiene og dynamikken i favorittalbumene dine. Nyt den presise gjengivelsen av lavfrekvensresonans, motstand fra pickuparmen og overflatestøy for å skape en autentisk lytteopplevelse.

Wi-Fi-kompatibel for direkte nedlasting og strømming

NW-ZX500 støttes av Android™ og er kompatibel med Wi-Fi, og enheten tilbyr enda flere metoder for å lytte til musikk. Bruk dine favorittapper til strømming og musikk på Walkman, eller koble til en datamaskin for å få tilgang til musikksamlingen din.

Støttes av Android™

NW-ZX500 støttes av Android™, og dermed har du tilgang til et stort utvalg medieapper og musikktjenester.

USB Type-C™-port

NW-ZX500 har en USB Type-C™-port for enkel tilkobling til en rekke enheter.

Kompakt og praktisk størrelse

NW-ZX500 Walkman tilbyr høykvalitetslyd i en kompakt enhet slik at du kan ta med deg favorittmusikken din hvor som helst. 

Kassettbrukergrensesnitt

Den nye NW-ZX500-modellen har et spesifikt kassettbrukergrensesnitt og -skjermsparer. Kassettinformasjonen som vises på Walkman®-skjermen, varierer avhengig av kodeken til musikken du lytter til.

20 timers batterilevetid

Du får opptil 20 timer med MP3-avspilling med 128 Kbps.

Større berøringspanel gir enklere bruk

Berøringspanelet på 3,6 tommer på NW-ZX500 er 16 prosent større enn berøringspanelet på den forrige modellen, NW-ZX300. Styring og avspilling av musikk har aldri vært enklere.

Lagring som kan utvides, for uendelige spillelister

I tillegg til et integrert minne på 64 GB, finnes det også et SD-kortspor som du kan bruke til å ta med store musikksamlinger mens du er på farten.

Førsteklasses design

NW-ZX500s buede hus i høykvalitets aluminiumfinish er utformet til å føles komfortabel i håndflaten og gli enkelt ned i lomma.

Intuitive tastekontroller på siden

Du får enkel tilgang til knapper for å kontrollere avspilling/pause, endring av musikkvalg og volumjustering fra sidepanelet.

Walkman 40th Anniversary

Dette året feier vi 40-årsjubileet til Walkman®. Den første Walkman TPS-L2-modellen ble lansert i 1979, og den ble et formgivnings- og ingeniørikon som endret måten personer lyttet til musikk på i all ettertid. For første gang var det mulig å lytte til favorittlåter, -albumer og -artister med høykvalitetslyd når som helst og hvor som helst, og vi har fortsatt utviklingen av dette prinsippet siden den gangen.

Finn ut mer om Walkman®-historien

Spesifikasjoner
Den nye NW-ZX500 er kompatibel med høyoppløselig lyd, og den er presisjonskonstruert til å levere autentisk lyd fra en rekke musikkilder. Med Android™ og Wi-Fi kan du bruke favorittapper for strømming og musikk på Walkman®, eller du kan koble til datamaskinen for å få tilgang til musikksamlingen din. Det har aldri vært enklere å lytte til favorittmusikk.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

  • DSEE HX-oppskalering gjenoppretter kvalitet i komprimerte filer

  • 4.4 φ Balansert utgang for mindre støy og klarere lyd

  • Bruk Wi-Fi til å strømme og laste ned musikk med dine Android-favorittapper

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet