NW-ZX500

Flere måter å nyte enestående lyd på

Få svært autentisk lyd fra alle yndlingsmusikkildene dine med NW-ZX500 Walkman®. Den støttes av Android™ og kan laste ned og strømme innhold via Wi-Fi.

MP3-SPILLERE

ZX500 Walkman® ZX-serien

NW-ZX507

Bilde av ZX500 Walkman® ZX-serien

Veil. pris

kr 11 300,00

(inkl. MVA)

Se hva som gjør denne Walkman®-modellen unik

Ta en titt på teknologien bak helt ekte lyd.

Walkman 40th Anniversary 

Dette året feier vi 40-årsjubileet til Walkman®. Den første Walkman TPS-L2-modellen ble lansert i 1979, og den ble et formgivnings- og ingeniørikon som endret måten personer lyttet til musikk på i all ettertid. For første gang var det mulig å lytte til favorittlåter, -albumer og -artister med høykvalitetslyd når som helst og hvor som helst, og vi har fortsatt utviklingen av dette prinsippet siden den gangen.

Logoer for høyoppløselig lyd og trådløs høyoppløselig lyd

Høy lydkvalitet

Bilde av kretskort

Laget for enestående lyd

Den svarte NW-ZX500 Walkman®-modellen støttes av Android™

Wi-Fi-nedlasting og -strømming

USB-ikon

Brukervennlighet

Høyoppløselig lyd-logo

Hver note slik artisten hadde tenkt seg

Ta den digitale musikksamlingen din til et nytt nivå med høyoppløselig lyd. Ved å fange opp og reprodusere digital lyd raskere enn CD (24-biters / 96 kHz og høyere) fører høyoppløselig lyd deg nærmere det originale studioopptaket.

DSD-logo

11,2 MHz ukomprimert DSD / PCM 384 kHz

Utmerket kvalitet med 11,2 MHz ukomprimert DSD ved bruk av balanserte hodetelefoner og støtte for PCM 384 KHz / 32-biters lyd.

S-Master HX™-logo

S-Master HX™

Den digitale forsterkeren S-Master HX™ reduserer forvrengning og støy over et bredt frekvensområde for fyldig lyd.

DSEE HX™-logo

DSEE HX™

DSEE HX™ gjenoppretter lyd som har gått tapt under digital komprimering, og gir en lydopplevelse som er tro mot originalen, selv når du strømmer musikk.

Høyoppløselig trådløs lyd 

Nyt høykvalitets musikkstrømming ved hjelp av LDAC, vår beste trådløse kodek. Bithastigheten er tre ganger høyere enn for standard BLUETOOTH®-teknologi. Det gjør at du får en utmerket lytteopplevelse av all musikken din. 

Logoer for LDAC og høyoppløselig trådløs lyd
NW-ZX500 Walkman® med balansert utgang

Balansert utgang

En Ø4,4 mm balansert inngang gir kompatible hodetelefoner med diskré kanaler for høyre og venstre side, slik at du hører mindre støy og klarere lyd.

Laget for enestående lyd

NW-ZX500 Walkman® har blitt laget med presis ingeniørkunst av materialer og komponenter av høyeste kvalitet for å gi deg en enestående lytteopplevelse.

Ramme i rillet aluminium

Ramme i rillet aluminium

En robust ramme i rillet aluminium gir sterk beskyttelse mot elektrisk støy, og den hjelper NW-ZX500 med å levere klare, kraftige bassnoter.

Kobberblokk med riller

Inne i Walkman-enhetens kompakte hus er komponentene montert på en rillet blokk laget av kobber. Takket være blokkens store dimensjoner sammenlignet med tidligere modeller gir den redusert motstand og forbedrer den elektriske jordingen for den digitale seksjonen, noe som gjør at NW-ZX500 kan skape enda klarere lyd.

Kobberblokk med rilling
FØR RILLING
Kobberblokk etter rilling
ETTER RILLING
Nærbilde av kretskort med FT CAP

Nylig utviklet FT CAP

Den nyutviklede FT CAP (kondensator i høypolymer) er tilpasset for Sony og finjustert av Sonys teknikere, og den styrker strømforsyningen til forsterkerblokken, noe som gir en balansert utgang. Dette hjelper NW-ZX500 med å levere ekspansiv vokal og instrumentering samt kraftige bassnoter.

Logoer for Bluetooth®, NFC™ og Qualcomm® aptX™ HD

NFC™ One-touch og Bluetooth® for direkte tilkobling

Koble til musikk raskt og enkelt med Near Field Communication (NFC) og trådløs Bluetooth®-teknologi. Hold en NFC-aktivert enhet inntil NW-ZX500, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å strømme. Har du ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth, så er du klar. LDAC- og aptX™ HD-lydkompatibilitet er tilgjengelig.

Vinylprosessorikon

Vinylprosessor

La de digitale sporene få tilbake vinylens varme og særpreg, og drøm deg atter en gang bort i melodiene og dynamikken i favorittalbumene dine. Nyt den presise gjengivelsen av lavfrekvensresonans, motstand fra pickuparmen og overflatestøy for å skape en autentisk lytteopplevelse.

MQA™-logo

MQA™-filer spilles av og dekodes

Master Quality Authenticated er et lydformat som komprimerer store filer av studiokvalitet uten merkbare tap, slik at du enkelt kan nyte musikk med høy oppløsning på en Walkman®.

Wi-Fi-kompatibel for direkte nedlasting og strømming

NW-ZX500 støttes av Android™ og er kompatibel med Wi-Fi, noe som gir deg enda flere måter å lytte til musikk på. Bruk favorittstrømmeappene og musikkappene dine på Walkman-enheten, eller koble til en PC for å få tilgang til musikksamlingen din.

Bilde av NW-ZX500 fra siden som viser USB Type-C™-porten

USB Type-C™-port

NW-ZX500 har en USB Type-C™-port for enkel tilkobling til en rekke enheter.

Kompakt og praktisk størrelse

NW-ZX500 Walkman tilbyr høykvalitetslyd i en kompakt enhet slik at du kan ta med deg favorittmusikken din hvor som helst. 

Bilde av kassett

Kassettbrukergrensesnitt

Den nye NW-ZX500-modellen har et spesifikt kassettbrukergrensesnitt og -skjermsparer. Kassettinformasjonen som vises på Walkman®-skjermen, varierer avhengig av kodeken til musikken du lytter til.

Ikon for 20 timers batterilevetid

20 timers batterilevetid

MP3-filer på 128 kbps kan spilles av i 20 timer, og FLAC-lyd med høy oppløsning på 96 kHz kan spilles av i opptil 18 timer.

NW-ZX500 Walkman med stor berøringsskjerm

Større berøringspanel gir enklere bruk

Berøringsskjermen til NW-ZX500 på 3,6 tommer er 16 % større enn berøringsskjermen til forgjengeren, NW-ZX300. Det har aldri vært enklere å organisere og nyte musikken.

Bilde av NW-ZX500 Walkman fra siden som viser SD-kortspor

Lagring som kan utvides, for uendelige spillelister

I tillegg til et integrert minne på 64 GB har den også et SD-kortspor som gjør at du kan ta med deg store musikksamlinger på farten.

Førsteklasses design

NW-ZX500s buede hus i høykvalitets aluminiumfinish er utformet til å føles komfortabel i håndflaten og gli enkelt ned i lomma.

Bilde av NW-ZX500 Walkman med tastekontroller på siden

Intuitive tastekontroller på siden

Du får enkel tilgang til knapper for å kontrollere avspilling/pause, endring av musikkvalg og volumjustering fra sidepanelet.

Spesifikasjoner og funksjoner
Den nye NW-ZX500 er kompatibel med høyoppløselig lyd, og den er presisjonskonstruert til å levere autentisk lyd fra en rekke musikkilder. Med Android™ og Wi-Fi kan du bruke favorittapper for strømming og musikk på Walkman®, eller du kan koble til datamaskinen for å få tilgang til musikksamlingen din. Det har aldri vært enklere å lytte til favorittmusikk.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

  • DSEE HX-oppskalering gjenoppretter kvalitet i komprimerte filer

  • 4.4 φ Balansert utgang for mindre støy og klarere lyd

  • Bruk Wi-Fi til å strømme og laste ned musikk med dine Android-favorittapper

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet