Xperia-galleriet

Fotografering og filmskaping på et helt nytt nivå. Xperia-smarttelefonene gir deg avansert teknologi fra Sonys Alpha-kameraer rett i hånden. Ta en kikk på noen av de vakre bildene som er tatt med Xperia.

Fang øyeblikket

Knips i vei, så ordner Xperia resten. Ta vakre bilder hver gang, selv i utfordrende situasjoner med svakt lys. Få fantastisk bildekvalitet i hvert bilde.

Autofokus på øye

Teknologien for øye-AF er hentet fra Sonys Alpha-kameraer og gir deg muligheten til å fokusere raskere på motivet og ta uforglemmelige bilder.

16 mm objektiv med supervidvinkel

16 mm-vidvinkelobjektiv

Allsidig 26 mm objektiv

26 mm-objektiv

52 mm portrett- og teleobjektiv

52 mm portrett- og teleobjektiv

Trippelobjektivkamera

Få fantastisk bildekvalitet i hvert bilde med et kamera med tre objektiver – for enhver situasjon.

Makro-Bokeh med ufokusert bakgrunn

Makro-Bokeh

Slipp kreativiteten løs og gjør bakgrunnen ufokusert for å fremheve motivet ditt.

Portrett-Bokeh med en myk, ufokusert bakgrunn

Portrett-Bokeh

Ta vakre portretter med en myk, ufokusert bakgrunn.

Få full kontroll

Med manuell modus får du flere innstillinger som gir deg mer kreativ kontroll over sluttresultatet. Fra lukkerhastighet til eksponeringsverdi – du har kontrollen og kan ta det perfekte bildet.

Kunstgalleri

Dominika Koszowska, profesjonell fotograf

Dominika Koszowska, profesjonell fotograf

Dominika ble kåret til årets mobilfotograf på den åttende Mobile Photography Award-utdelingen. Hun er utdannet grafisk designer ved Katowice Institute of Information Technologies og ved Department of Graphics ved Academy of Fine Arts i Polen.

Dominika bruker årstider, bymotiver og smarte komposisjoner til å gi bildene sine noe ekstra. Hun tar fantastiske landskapsbilder med både teknisk og emosjonell dybde. Hun har deltatt i flere kunstutstillinger verden over.

Fotografier fra Dominika Koszowska
Fotografier fra Dominika Koszowska
Fotografier fra Dominika Koszowska
Fotografier fra Dominika Koszowska

Cinema Pro

Spill inn filmer med kinofølelse. Sammen med Sonys eksperter på digitale filmkameraer har vi skapt Cinema Pro, som er basert på kameraer brukt av virkelige filmskapere. Du får tilgang til profesjonelle Framt.-forhåndsinnstillinger for fargebehandling, sideforhold på 21:9, 4K HDR og 24 BPS.

Opplev den nyskapende kortfilmen «TASTE»

Filmet med Cinema Pro fra Xperia

Slipp sansene løs i «TASTE», en kortfilm fra Shep Films som er filmet utelukkende ved hjelp av den avanserte kamerateknologien i Xperia, og som er skapt i samarbeid med Sony Innovation Studios. «TASTE» er historien om en kokk som bruker splitter ny teknologi til å fange opp smaker med en avansert optisk sensor. Vi følger en kokk på hennes internasjonale ekspedisjon for å skaffe nye ingredienser og skape en matrett uten sidestykke.

Skrevet og regissert av Chris Caldwell og Zeek Earl, regissører, Shep Films verdenspremiere på CinefestOZ Film Festival – presentert av Glenn Gainor, president, Sony Innovation Studio

Regissørene Zeek Earl og Chris Caldwell

Se hvordan «TASTE» ble til

Fra den hektiske storbyen til den stille landsbygden – følg den episke reisen til Zeek Earl og Chris Caldwell hos Shep Films da de filmet den Xperia-skapte kortfilmen «TASTE». Regissørene Zeek Earl og Chris Caldwell snakker om den unike historien de kunne fortelle fordi de hadde et mindre crew og den effektive kamerateknologien i Xperia, noe som ga dem muligheten til å filme på krevende, nye steder som det ville vært vanskelig å få tilgang til med vanlig kamerautstyr.

Skrevet og regissert av Chris Caldwell og Zeek Earl, regissører, Shep Films verdenspremiere på CinefestOZ Film Festival – presentert av Glenn Gainor, president, Sony Innovation Studio

Shinya Tsukamoto, filmregissør

Shinya Tsukamoto, filmregissør

Shinya Tsukamoto vant Grand Prize ved PIA Film Festival i 1988 for «The Adventures of Electric Rod Boy». I 1989 vant han Grand Prize ved Fantafestival (Italia) samme år som «Tetsuo: The Iron Man» ble sluppet på kino. Siden den gang har filmene hans blitt vist verden over og gjort ham til en gjenganger på internasjonale filmfestivaler. Han har vunnet tallrike priser i både Japan og resten av verden.

«Den eldste eksisterende kinoen i Japan»

Sted: Takada Sekaikan, Niigata prefektur

En av de eldste kinoene i Japan, Takada Sekaikan, filmet med Cinema Pro på Xperia 1. Se de vakre bildene fra Cinema Pro, som har fanget opp den unike skjønnheten og stilen til denne historiske bygningen. Legg merke til hvordan allsidige Xperia 1 fanger opp scener som bare er mulige med en smarttelefon.

Venezia, Italia – filmet med Cinema Pro

Adam Nicholas, profesjonell filmskaper

Det er ikke sikkert at alle funksjoner er tilgjengelige i alle produkter.