Ta spillingen til et nytt nivå med Xperia

Enten du bare spiller av og til eller er en profesjonell eSport-spiller, kan du oppdage hva som gjør Xperia til det naturlige valget for mobilspillere.

Alt du trenger for å vinne

Spesifikasjoner for Xperia 5 II

Ikon for 21:9 CinemaWide™-skjerm
21:9 CinemaWide™-skjerm

Med den superbrede 21:9-skjermen ser du mye mer av hva som foregår i spillet.

Logo for Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G
Mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G

Gir eksepsjonell prosessorytelse for problemfri spilling.

Ikon for skjerm med 120 Hz oppdateringshastighet
Skjerm med 120 Hz oppdateringshastighet

Gjengir gjenstander i rask bevegelse tydelig og gir en svært smidig spillopplevelse.

Ikon for 240 Hz berøringsskanningshastighet
240 Hz berøringsskanningshastighet

Systemet registrerer berøringen din akkurat når du forventer det.

Ikon for overopphetingsvern
Overopphetingsvern

Grafénstruktur og Heat Suppression Power Control reduserer belastningen av batteriet.

Ikon for 3,5 mm-lydkontakt
3,5 mm-lydkontakt

Kablede hodetelefoner har lavere latens for en sømløs spilleopplevelse.

Ikon for spillforbedring
Spillforbedring: spill bedre, del mer

Få en mer nøyaktig spillopplevelse, fri for distraksjoner med nettbaserte tips og praktiske delefunksjoner.

Ikon for 4000 mAh-batteri
Kraftig batteri

Et langvarig batteri på 4000 mAh gir deg timevis med selv de mest krevende spillene.

Lev deg inn i spillet. Ledertavlen er din!

Xperia 5 II har en 21:9 CinemaWide™-skjerm og rask oppdateringshastighet, slik at du kan leve deg inn i mobile spill på en helt ny måte. Og uansett hva du spiller vil marginene være på din side takket være berøringspresisjon, lynrask respons og spillforbedringsfunksjoner.

Laget for profesjonelle spillere

Se på videoen for å utforske spillopplevelsen med Xperia 5 II fra perspektivet til våre teknikere og profesjonelle gamere.

Konstruert for profesjonell ytelse
Grafikk som viser at Xperia 5 II har 35 % raskere berøringsrespons enn Xperia 5
35 % raskere berøringsrespons

Tilbakemeldinger fra eSport-spillere hjalp oss med å forbedre nøyaktigheten på berøringsresponsen på Xperia 5 II betydelig – slik at du treffer når du sikter. Den reagerer også opptil 35 % raskere på berøringsresponsen enn forgjengeren sin, Xperia 5, og gir deg viktige brøkdeler av sekunder når du trenger dem mest. 

CPU-kontroll:

Spilling er CPU-intensivt og forårsaker svingninger i ytelse og hastighet. Derfor har Xperia 5 II CPU-kontroll for å optimalisere ytelseseffektiviteten spesielt for spillopplevelsen. Dette betyr at Call of Duty®: Mobile-spillere nå kan forvente en 120 Hz flerspilleropplevelse ved topp ytelse med 97 % stabilitet.

Bildet av to telefonskjermer, en farget oransje og rød for høy temperatur, den andre grønn og gul for lav temperatur

[A] AV = høy temperatur [B] PÅ = lav temperatur

Heat Suppression Power Control

Langvarig spilling på høyt nivå krever at telefonen får strøm ved hjelp av ladekabelen. Dette genererer varme, noe som påvirker spillytelsen. Heat Suppression Power Control takler dette ved å gi telefonsystemene og appene strøm direkte fra laderen, og omgå batteriet for å redusere termisk stress.

Bevegelsesstabilisering

For å maksimere bevegelsesklarheten på skjermen har oppdateringsfrekvensen på Xperia 5 II blitt oppgradert fra 60 Hz til 120 Hz – og ved å sette inn svarte rammer digitalt, får spillerne effekten av 240 Hz med bevegelsesstabilisering. Ingeniørene finjusterte frekvensen og forholdet med Pro-spillerne for å sikre den rette balansen mellom skjermens lysstyrke og bevegelsesstabilisering.

Bilde som sammenligner smarttelefonskjermbilder med oppdateringsfrekvenser som tilsvarer 60 Hz, 120 Hz og 240 Hz.

*tilsvarende

Bygd for spilling

Se hva som gjør Xperia 5 II til en flott enhet for spilling.

Spillforbedring gir deg det lille ekstra

Spillforbedring inneholder en rekke funksjoner og innstillinger for å forbedre spillopplevelsen. Se videoen nedenfor for å finne ut mer.

Tilpassede innstillinger

Ulike spill krever ulike ting fra deg som spiller. Derfor lar Spillforbedring deg justere viktige innstillinger etter behov, deriblant skjermoppdateringshastighet, berøringsrespons og følsomhet for berøringssporing.

En smidigere spillopplevelse

En annen viktig spillforbedringsfunksjon, bevegelsesstabilisering på 240 Hz , gir utrolig jevn action på skjermen. Spillopplevelsen er svært klar og skarp – selv store retningsbevegelser er skarpe – noe som bidrar til å maksimere bevisstheten og gleden din av spillet.

Raskere berøringsrespons

For å oppfylle behovene innen spesielt eSport tilbyr Xperia 5 II en økt berøringsskanningshastighet på 240 Hz for å kunne gi superrask berøringsrespons. I situasjoner hvor marginene er små, kan det spille en stor rolle.

Overopphetingsvern

Hvis du spiller mens Xperia er koblet til en ladeadapter, bidrar Heat Suppression Power Control til å unngå overoppheting og beskytter batteriet ditt mot skader. Det betyr at du kan spille lenger uten at det går ut over ytelsen.

Fullt fokusert på spillet

Aktiver konkurranseinnstillinger for å gjøre Xperia til en dedikert spillenhet uten noe som kan distrahere deg fra det som skjer. Varsler og innkommende anrop blir deaktivert, slik at du kan fokusere fullt og helt på spillingen.

Justerbare lydinnstillinger

Planlegger du å spille inn og dele spillingen din på nett? Med lydmikseren kan du justere stemmevolum og spillvolum separat for en balansert lyd. Og du kan ta opp med maksimalt volum selv om du spiller med lavt volum på hodetelefoner.

Bilde av smarttelefonskjerm som viser justerbare lydinnstillinger
Tydeligere samtaler

Når du bruker hodetelefoner med 3,5 mm-lydkontakt og mikrofon til å snakke med folk i spillet, vil støydempingsfunksjonen for stemmechat redusere bakgrunnsstøyen betraktelig. Slik kan du og lagkameratene dine høre hverandre høyt og tydelig. 

©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION og CALL OF DUTY er varemerker som tilhører Activision Publishing, Inc.

Optimert for Call of Duty®: Mobil

Xperia er den offisielle smarttelefonen for Call of Duty® Mobile. Spillet er optimalisert med Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ for å forbedre opplevelsen din. Med Xperia 5II kan du også glede deg over ny spillopplevelse på 120 bilder per sekund, som er omtalt i Call of Duty®: Mobiles flerspillermodus, og er finjustert i samarbeid med Sony Mobile. 


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION og CALL OF DUTY er varemerker som tilhører Activision Publishing, Inc.
Qualcomm og Snapdragon er varemerker som tilhører Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land, brukt med tillatelse. Snapdragon Elite Gaming er et varemerke som tilhører Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller deres datterselskaper.