Ta spillingen til et nytt nivå med Xperia

Xperia er utviklet i samarbeid med profesjonelle spillere og skreddersydd for mobil spilling, og er fullpakket med funksjoner som gir deg et konkurransefortrinn.

Den offisielle mobilenheten for Call of Duty®: Mobile World Championship 2021

Call of Duty: Mobile World Championship 2021, der kvalifiserte deltakere fra hele verden kan delta, vil bli gjennomført i flere faser. Xperia 1 III vil være den offisielle mobilenheten for Stage 4 Regional Playoffs i utvalgte markeder og Stage 5 Grand Finals. Xperia 1 III gir spillere muligheten til å glede seg over en optimalisert spillopplevelse takket være 120 bps.   

Promobilde som viser Call of Duty: Mobiltegn på en Xperia-smarttelefonskjerm, pluss en haug med CP-tokens
Spesialtilbud – samle Call of Duty-poeng når du kjøper Xperia

Kjøp utvalgte Xperia-modeller, og du vil motta Call of Duty-poeng du kan bruke i Battle Pass, noe som gir deg sjansen til å gå opp et nivå og oppnå belønninger hver gang du spiller.

© 2021 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY og den stiliserte bokstaven M er varemerker som tilhører Activision Publishing, Inc.

Den ultimate Asphalt 9-spillopplevelsen

Asphalt 9: Legends er Gamelofts siste del av verdens mest nedlastede og flere ganger prisbelønte bilspillfranchise for mobiltelefon, og kombinerer hyperrealistisk billøpinnhold med virkelige hyperbiler av ypperste klasse for å vekke fantasien. Takket være den flotte 21:9-skjermen og høyt antall bilder per sekund for enestående flytende bevegelse, gir Xperia 1 III den ultimate Asphalt 9-spillopplevelsen. 

Promobilde som viser Asphalt 9 på en Xperia-smarttelefonskjerm, pluss en haug med Asphalt 9-kreditter og -tokens
Spesialtilbud – Asphalt 9-kreditter og -tokens når du kjøper Xperia

Enten du vil oppgradere biler, kjøpe tegninger eller få kortpakker, gjør Asphalt 9-kreditter og -tokens spillet mye morsommere – du får dem gratis med utvalgte Xperia-smarttelefoner. 


©2021 Gameloft. Med enerett. Alle produsenter, biler, navn, merker og tilknyttede bilder er varemerker og/eller opphavsrettsbeskyttet materiale som tilhører sine respektive eieres.
 

Nyt en altoppslukende spillopplevelse med Identity V på Xperia 1 III

Vil du vite hva som gjør Xperia 1 III til den perfekte enheten å spille Identity V på? Se videoen, og alt vil bli avslørt ...


©Jocker Studio of NewEase. Med enerett.
 

GameBench Labs godkjent
GameBench Labs godkjent
Xperia 1 III imponerer i uavhengige tester

I uavhengig testing av GameBench Labs fikk Xperia 1 III det ettertraktede «Ultra»-merket for oppdateringsfrekvens for skjerm og berøringslatens under spilling av Call of Duty®: Mobile. Dette merket indikerer at spilleopplevelsen vil tilfredsstille de mest overlegne spillerne, for eksempel seriøse konkurransegamere eller esport-proffer.

Utviklet for å holde deg ett skritt foran

Særlig i førstepersonsskytespill (FPS) er all visuell informasjon og lydinformasjon om motstanderen avgjørende – og Xperia 1 III gir deg mer enn noensinne. Vi har hørt på kravene fra profesjonelle gamere og fokusert både på bilde- og lydkvalitet og muligheten til å tilpasse dem. Så nå kan du forbedre spillopplevelsen og hanke inn flere seirer. 

Bli med bak kulissene på Xperia 1 III

Se hvordan ingeniører benyttet seg av kunnskapen og ekspertisen til profesjonelle spillere for å skape en eksepsjonell spillopplevelse.

Teknologi utviklet i fellesskap med profesjonelle gamere
Sammensatt bilde som viser et medlem av det profesjonelle SCARZ-gamingteamet og et nærbilde av spillopplevelse på en Xperia-telefon
Juster farge og lysstyrke slik at du ser fienden først

Vil du vinne, er det avgjørende å finne motstanderen før motstanderen finner deg. Med Xperia 1 III kan du justere skjerminnstillingene, f.eks. lysstyrkebalanse, for å avdekke fiender og gjenstander som ellers kan være skjult i mørke scener. I tillegg kan du forhåndsinnstille farge og lysstyrke for bestemte spillfaser eller for å gjøre det enklere å lese kart i utfordrende omgivelser.

Lyd som kan tilpasses hjelper deg med å overliste motstanderne

Når du spiller, kan det du hører være like viktig som det du ser. Xperia 1 III lar deg derfor bruke lydutjevning til å minimere unødvendige lyder og fokusere på de som betyr noe – fra skrittene til en motstander som nærmer seg til lyden av en splint som trekkes ut av en granat. Xperia 1 III har også en forbedret stemmechatfunksjon, slik at du kan kommunisere tydeligere med lagkameratene.

Sammensatt bilde som viser et medlem av det profesjonelle SCARZ-gamingteamet og et nærbilde av brukergrensesnittet for lydutjevning på en Xperia-telefon
Bilde av en robotenhet som reproduserer fingerbevegelser på spillskjermen på en Xperia 1 III
Utnytt hver enkelt berøring fullt ut

Vi registrerte fingerbevegelsene til profesjonelle gamere, og deretter justerte vi berøringsresponsen samtidig som vi reproduserte fingerbevegelsene med en robot. Derfor kan Xperia tilby enestående berøringshastighet og -nøyaktighet med en berøringsskanningshastighet på 240 Hz for presisjonskontroll.

Spillforbedring gir deg det lille ekstra

Spillforbedring inneholder et spillkontrollsenter der du kan tilpasse funksjoner og innstillinger for å skape den perfekte spilleropplevelsen. Se videoen nedenfor for å finne ut mer.

Finjuster spillopplevelsen

Spillforbedring er enkel og intuitiv i bruk, og gjør at du kan tilpasse og justere alle sider ved spillopplevelsen slik at de passer til dine behov. 

Tilpass skjerminnstillinger slik at du ser mer av det som betyr noe

Med Xperia kan du tilpasse skjerminnstillingene, fra farge til hvitbalanse, slik at du ser det som skjer tydeligere, og lettere oppdager motstanderne. Dessuten er det mer behagelig for øynene, og du kan spille lenger uten å bli sliten.

Juster lyden for å gi deg selv en fordel

Lydutjevning lar deg fokusere på viktige lyder – skritt som nærmer seg eller den særpregede lyden av et bestemt våpen – slik at du kan finne ut hvor motstanderne er, hvilken trussel de utgjør og hvordan du skal overliste dem. 

Tilpassede innstillinger

Ulike spill krever ulike ting fra deg som spiller. Derfor lar Spillforbedring deg justere viktige innstillinger etter behov, deriblant skjermoppdateringshastighet, berøringsrespons og følsomhet for berøringssporing.

En smidigere spillopplevelse

En annen viktig spillforbedringsfunksjon, bevegelsesstabilisering på 240 Hz , gir utrolig jevn action på skjermen. Spillopplevelsen er svært klar og skarp – selv store retningsbevegelser er skarpe – noe som bidrar til å maksimere bevisstheten og gleden din av spillet.

Raskere berøringsrespons

For å oppfylle behovene innen spesielt eSport tilbyr Xperia en økt berøringsskanningshastighet på 240 Hz for å kunne gi superrask berøringsrespons. I situasjoner hvor marginene er små, kan det spille en stor rolle.

Overopphetingsvern

Hvis du spiller mens Xperia er koblet til en ladeadapter, bidrar Heat Suppression Power Control til å unngå overoppheting og beskytter batteriet ditt mot skader. Det betyr at du kan spille lenger uten at det går ut over ytelsen.

Fullt fokusert på spillet

Aktiver konkurranseinnstillinger for å gjøre Xperia til en dedikert spillenhet uten noe som kan distrahere deg fra det som skjer. Varsler og innkommende anrop blir deaktivert, slik at du kan fokusere fullt og helt på spillingen.

Justerbare lydinnstillinger

Planlegger du å spille inn og dele spillingen din på nett? Med lydmikseren kan du justere stemmevolum og spillvolum separat for en balansert lyd. Og du kan ta opp med maksimalt volum selv om du spiller med lavt volum på hodetelefoner.

En Xperia-smarttelefonskjerm som viser justerbare lydinnstillinger
Tydeligere samtaler

Når du bruker hodetelefoner med 3,5 mm-lydkontakt og mikrofon til å snakke med folk i spillet, vil støydempingsfunksjonen for stemmechat redusere bakgrunnsstøyen betraktelig. Slik kan du og lagkameratene dine høre hverandre høyt og tydelig.