Oppdag det nyeste fra Xperia

Xperia – optimalisert for Call of Duty®: Mobil

Xperia er den offisielle smarttelefonen for Call of Duty®: Mobile World Championship Tournament 2020. Denne etterlengtede, og svært konkurransepregede turneringen holdes i en rekke land rundt om i verden.


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION og CALL OF DUTY er varemerker som tilhører Activision Publishing, Inc. Tencent er et varemerke som tilhører Tencent Games Co., Ltd
Qualcomm og Snapdragon er varemerker som tilhører Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land, brukt med tillatelse. Snapdragon Elite Gaming er et varemerke som tilhører Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller deres datterselskaper.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony sponser Short Shorts Film Festival & Asia 2020

Dette er første gang et selskap vil støtte denne prestisjefylte kortfilmkonkurransen, som gir vinnerne muligheten til å få en Academy Awards®-nominasjon. Xperia vil også samarbeide med Creators’ Junction, et arrangement som utforsker fremtiden til film og teknologi med neste generasjons filmskapere.

For musikkelskere – samarbeid med Sony Music Entertainment

Lytt til musikk slik det var meningen at den skulle høres. Vi har brukt ekspertisen vår innen lydmaskinvare og musikkunderholdning til å utvikle Xperia 1 II for å gi deg en autentisk lytteopplevelse med lyd justert i samarbeid med Sony Music Entertainment.

Xperia 1 fikk Red Dot Award for produktdesign 2020
Xperia 1 fikk prisen Red Dot Award for produktdesign 2020​

Innovasjon, funksjonalitet, formell kvalitet, ergonomi, holdbarhet og symbolsk og følelsesmessig innhold – Xperia 1 utmerket seg i en rekke kriterier for den internasjonale designprisen. 

Xperia 1 og Cinema Pro fikk iF Design Award 2020

Xperia 1 og Cinema Pro, Sonys digitale filmkamerateknologi, mottok iF Design Award 2020 for enestående innovasjoner innen design.