Oppdag det nyeste fra Xperia

Travel By Xperia

I 2020 endret hverdagen vår seg dramatisk – inkludert hvordan vi beveger oss fra sted til sted. I en tid der fysiske reiser fremdeles kan føles som en fjern dagdrøm, er #TravelByXperia utviklet for å hjelpe mennesker over hele kloden med å knytte bånd igjen gjennom deres kjærlighet til eventyr. Med alt fra fascinerende bybilder til lokale delikatesser kan du utforske verden med Xperia. Du vet aldri hva du kan finne.

For å bli med på denne reisen er det bare å fange det fantastiske landskapet, maten og kulturen i landet ditt ved hjelp av Xperia-enheten, og legge det ut på Instagram med emneknaggen #TravelByXperia. Vår offisielle Sony Mobile Instagram-konto @SonyXperia vil da velge de beste bildene å dele i vår feed og Story.

For at @SonyXperia skal kunne dele, må du:

Lese og godta vilkårene før du deltar i denne kampanjen

Legg ut med følgende emneknagg: #TravelByXperia
      Legg til navnet på landet ditt eller regionen din, f.eks. #France
Navnet på Xperia-enheten din, f.eks. #Xperia5II

Modellen til smarttelefonen din spiller ingen rolle, så lenge du tar bilder med en Xperia-enhet. Hvis vi velger å vise bildet ditt, vil vi først kontakte deg via direktemelding på Instagram. 

God (virtuell) reise!

Xperia 1 III med 5G
En ny Xperia kommer

Hastighet og mer. Vår nyeste Xperia er vakker, kraftig og fullpakket med innovative funksjoner som vil begeistre hvert interessefellesskap.

Se avdukingen av den nyeste Xperia.

Gå inn på den offisielle YouTube-kanalen @SonyXperia

Oppdag opplevelser som overgår fantasien til de dedikerte og lidenskapelige på YouTube-kanalen vår. Vi gir liv til de nyeste smarttelefonene våre med tips, videoer og korte filmer filmet med Xperia av profesjonelle. Bli med i Xperia-familien for å se videoer og høre om nye produkter i det øyeblikket de introduseres ved å abonnere på kanalen vår.

Tittel på filmkonkurransen for smarttelefon på svart bakgrunn med Sony-logo
Short Shorts Film Festival & Asia 2021 – filmkonkurranse for smarttelefon 

Vær en skaper – lag en film med smarttelefonen din. Denne konkurransen, som er støttet av Sony Mobile, tar sikte på å utvide skaperens uttrykksområde og mulighetene for originalitet og innovasjon. Vi ønsker å fremme kreativitet i filmskaping som er unik for smarttelefoner.

Bilde som viser Xperia 5 II, foran og bak, og Masterclass-logo
Xperia 5 II Masterclass

Perfekt til å ta bilder, se, lytte og spille – laget kompakt. Bli med ekspertene våre bak kulissene når de viser deg hvordan du får mest mulig ut av Xperia 5 II.

Xperia 5 II med 5G
Xperia produktnyhet 2020

Bygget for fart, laget kompakt. Sony fortsetter sin smarttelefonutvikling med introduksjonen av den nye Xperia 5 II, det nye tilskuddet til flaggskipserien, og tar med viktig teknologi fra Xperia 1 II inn i en kompakt design.

Følg med på produktnyhetene for å se Sony Mobile avsløre Xperia 5 II.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony sponser Short Shorts Film Festival & Asia 2020

Dette er første gang et selskap vil støtte denne prestisjefylte kortfilmkonkurransen, som gir vinnerne muligheten til å få en Academy Awards®-nominasjon. Xperia vil også samarbeide med Creators’ Junction, et arrangement som utforsker fremtiden til film og teknologi med neste generasjons filmskapere.

For musikkelskere – samarbeid med Sony Music Entertainment

Lytt til musikk slik det var meningen at den skulle høres. Vi har brukt ekspertisen vår innen lydmaskinvare og musikkunderholdning til å utvikle Xperia 1 II for å gi deg en autentisk lytteopplevelse med lyd justert i samarbeid med Sony Music Entertainment.

Xperia 1 fikk Red Dot Award for produktdesign 2020
Xperia 1 fikk prisen Red Dot Award for produktdesign 2020​

Innovasjon, funksjonalitet, formell kvalitet, ergonomi, holdbarhet og symbolsk og følelsesmessig innhold – Xperia 1 utmerket seg i en rekke kriterier for den internasjonale designprisen. 

Xperia 1 og Cinema Pro fikk iF Design Award 2020

Xperia 1 og Cinema Pro, Sonys digitale filmkamerateknologi, mottok iF Design Award 2020 for enestående innovasjoner innen design.