Minnekort og SSD

CFexpress Type A-minnekort i CEA-G-serien

CEA-G160T / CEA-G80T
Bilde av CFexpress Type A-minnekort i CEA-G-serien

80GB

CEA-G80T

Pris er ikke tilgjengelig

160GB

CEA-G160T

Pris er ikke tilgjengelig

Produktbilde
Produktbilde
Ultra-høy lagringshastighet for innovative skapere

Den nye CFexpress Type A-standarden ble utviklet for å gi kompaktkameraer den høyhastighetsytelsen som kreves i banebrytende videoproduksjon. Det får mest mulig ut av mulighetene til kameraer i α-serien og de siste bildebehandlingsmotorer. For skapere som søker ytelse og uttrykk på høyt nivå, er dette kompaktkortet noe man må ha.

En ny generasjon ytelse

CFexpress Type A – En ny standard for kompakt lagring

Få mest mulig ut av din profesjonelle arbeidsflyt innenfor video og fotografi med Sonys CFexpress Type A-minnekort – ideell for avanserte kameraer som α7S III. Verdens første CFexpress Type A-kort leverer ekstraordinær hastighet, rundt det doble av de beste SDXC-kortene, i et tilsvarende kompakt hus. Med skrivehastigheter på opp til 700MB/s og en holdbarhet for profesjonelle åpner Sony CFexpress Type A-kortene opp for et bredt spekter med nye bildemuligheter.

Bildeeksempel
Enestående rask respons

Øk de fotografiske mulighetene med ukomprimert kontinuerlig RAW-fotografering av raske bevegelser, som i motorsport eller dyreliv. Skrivehastigheter på opptil 700MB/s gir langt bedre ytelse enn selv de beste SDXC-kortene. Dette sikrer svært rask kamerabuffersletting for responsiv kontinuerlig fotografering.

Billedbruk
Pålitelig videoopptak

Sony CFexpress Type A-kort er optimalisert for kontinuerlig dataskriving i stor båndbredde, noe som gjør dem ideelle for profesjonelle videoopptak med stor bitrate, slik som opptak i 4K 120p med kameraer som α7S III, hvor pålitelighet er kritisk. For mer sikkerhet og stabilitet under opptak har de også VPG («Video Performance Guarantee») 400.

Billedbruk
Svært effektiv arbeidsflyt

Jobb raskere med den optimaliserte MRW-G2-kortleseren med uhyre raske lesehastigheter på opp til 800 MB/s for dataoverføring og sikkerhetskopiering. Jobb sømløst med fotografier i høy oppløsning og video med stor bitrate, for å fullføre prosjekter og å sette i gang fantasien.

Robust. Pålitelig. Klart.

Sammen med profesjonelt utstyr som α7S III er CFexpress Type A-minnekort perfekte for uforutsigbarheten i idrett og feltoppdrag eller for farene knyttet til utendørsutflukter. Det er beregnet på utstrakt profesjonell bruk under de mest utfordrende forhold – fra snødekte fjell til sandblåste ørkener – så du kan knipse, bytte og lagre data i full trygghet.

Bildeeksempel
For de tøffeste områdene

Med Sony sin unike TOUGH-kortdesign gir våre CFexpress Type A-kort mer enn 10x større motstand mot krumming enn standard CFexpress-kort. Med design for absolutt pålitelighet er stivheten testet med 150 newton for å beskytte dataene på kortet under fall på opptil 7,5 meter – 5 ganger mer enn pålagt under standarden for CFexpress Type.  

Bildeeksempel
For bruk i røffe omgivelser

Stol på at CFexpress Type A-minnekort er feilfritt under jobbing i ekstreme temperaturer, elektrostatiske forhold, intenst UV-lys eller røntgenstråling. Med IP57-støv- og fuktinntrengningsbeskyttelse er dine data tryggere enn noen gang, selv om de skulle falle på en våt strand eller i vaskemaskinen.

Illustrasjon
Skanner og overvåker minnet ditt

Flash-minnet blir slitt over tid, og registrerer ikke lenger data. Når det brukes med MRW-G2-kortleseren, vil Media Scan Utility fra Sony automatisk skanne CFexpress-minnekortet, og det holder deg orientert om tilstanden, slik at du kan ta grep før grensen er nådd.

Gjenopprett tapte filer

Unngå katastrofer med gjenopprettingsprogramvaren for minnekort fra Sony, som du kan laste ned som kunde. Programvaren gjenoppretter filer som slettes utilsiktet, og bilder og videoer som blir ødelagt, i de mest brukte formatene.

Billedbruk

Spesifikasjoner og funksjoner

Svært raske, pålitelige og kompakte for profesjonelle som krever den høyeste ytelsen i de mest utfordrende omgivelsene. CEA-G80T- og CEA-G160G-minnekortene beskytter opptak og gjør arbeidsflyten mer effektiv for fotografer, videofotografer og entusiaster.
  • Kompakt hus; mål på 20 x 28 x 2,8 mm (B x H x D)

  • Tilgjengelig med kapasitet på 80 GB og 160 GB

  • Svært rask skrivehastighet på opptil 700 MB/sek for serieopptak og bilder med høy oppløsning; VPG (Video Performance Guarantee) 400

  • Bedre arbeidsflyt med svært rask lesehastighet på opptil 800 MB/sek

  • TOUGH, IP57-klassifisering, for profesjonell pålitelighet

Overføringshastighet (skriving)
700 MB/s
Overføringshastighet (lesing)
800 MB/s
Grensesnitt
PCI Express Gen3 x1
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere