CFEXPRESS-MINNEKORT

CFexpress Type A-minnekort i CEA-G-serien

CEA-G80T / CEA-G160T / CEA-G320T / CEA-G640T
Bilde av CFexpress Type A-minnekort i CEA-G-serien

Prisen begynner på:

Veil. pris

kr 3 100,00

(inkl. MVA)

80GB

CEA-G80T

Veil. pris

kr 3 100,00

(inkl. MVA)

160GB

CEA-G160T

Veil. pris

kr 4 500,00

(inkl. MVA)

320GB

CEA-G320T

Veil. pris

kr 8 500,00

(inkl. MVA)

640GB

CEA-G640T

Veil. pris

kr 14 000,00

(inkl. MVA)
Bilder av CFexpress Type A-minnekort i CEA-G-serien
Bilder av CFexpress Type A-minnekort i CEA-G-serien
Produktbilde
Produktbilde
Ultra-høy lagringshastighet for innovative skapere

Den nye CFexpress Type A-standarden ble utviklet for å gi kompaktkameraer den høyhastighetsytelsen som kreves i banebrytende videoproduksjon. Det får mest mulig ut av mulighetene til kameraer i α-serien og de siste bildebehandlingsmotorer. For skapere som søker ytelse og uttrykk på høyt nivå, er dette kompaktkortet noe man må ha.

En ny generasjon ytelse

CFexpress Type A – En ny standard for kompakt lagring

Sett fart på de profesjonelle video- og fotograferingsarbeidsprosessene dine med CFexpress Type A-minnekort fra Sony – de passer godt til avanserte kameraer som FX6, FX3, α1, α7S III og α7 IV. Verdens første CFexpress Type A-kort har en enestående hastighet, rundt det dobbelte av de beste SDXC-kortene, i et tilsvarende kompakt hus. Med skrivehastigheter på opptil 700 MB/s og en holdbarhet for profesjonelle åpner CFexpress Type A-kortene fra Sony opp for en rekke nye bildemuligheter.

Bildeeksempel
Enestående rask respons

Øk de fotografiske mulighetene med ukomprimert kontinuerlig RAW-fotografering av raske bevegelser, som i motorsport eller dyreliv. Skrivehastigheter på opptil 700MB/s gir langt bedre ytelse enn selv de beste SDXC-kortene. Dette sikrer svært rask kamerabuffersletting for responsiv kontinuerlig fotografering.

Billedbruk
Pålitelig videoopptak

CFexpress Type A-kortene fra Sony er optimalisert for kontinuerlig dataskriving i stor båndbredde, noe som gjør dem ideelle for profesjonelle videoopptak med stor bitrate, som opptak i 4K 120p med kameraer som FX6, FX3, α1 og α7S III, når god pålitelighet er viktig. For mer sikkerhet og stabilitet under opptak har de også VPG («Video Performance Guarantee») 400.

Billedbruk
Svært effektiv arbeidsflyt

Jobb raskere med den optimaliserte MRW-G2-kortleseren med uhyre raske lesehastigheter på opp til 800 MB/s for dataoverføring og sikkerhetskopiering. Jobb sømløst med fotografier i høy oppløsning og video med stor bitrate, for å fullføre prosjekter og å sette i gang fantasien.

Robust. Pålitelig. Klart.

Sammen med profesjonelt utstyr som FX6, FX3, α1, α7S III og α7 IV er CFexpress Type A-minnekort perfekte for uforutsigbarheten i idrett og feltoppdrag eller for farene knyttet til utendørsutflukter. De er beregnet på utstrakt profesjonell bruk under de mest utfordrende forhold – fra snødekte fjell til sandblåste ørkener – slik at du kan knipse, bytte og lagre data på en trygg måte.

Bildeeksempel
For de tøffeste områdene

Med Sony sin unike TOUGH-kortdesign gir våre CFexpress Type A-kort mer enn 10x større motstand mot krumming enn standard CFexpress-kort. Med design for absolutt pålitelighet er stivheten testet med 150 newton for å beskytte dataene på kortet under fall på opptil 7,5 meter – 5 ganger mer enn pålagt under standarden for CFexpress Type.  

Bildeeksempel
For bruk i røffe omgivelser

Stol på at CFexpress Type A-minnekort er feilfritt under jobbing i ekstreme temperaturer, elektrostatiske forhold, intenst UV-lys eller røntgenstråling. Med IP57-støv- og fuktinntrengningsbeskyttelse er dine data tryggere enn noen gang, selv om de skulle falle på en våt strand eller i vaskemaskinen.

Illustrasjon
Skanner og overvåker minnet ditt

Flash-minnet blir slitt over tid, og registrerer ikke lenger data. Når det brukes med MRW-G2-kortleseren, vil Media Scan Utility fra Sony automatisk skanne CFexpress-minnekortet, og det holder deg orientert om tilstanden, slik at du kan ta grep før grensen er nådd.

Gjenopprett tapte filer

Unngå katastrofer med gjenopprettingsprogramvaren for minnekort fra Sony, som du kan laste ned som kunde. Programvaren gjenoppretter filer som slettes utilsiktet, og bilder og videoer som blir ødelagt, i de mest brukte formatene.

Billedbruk

Spesifikasjoner og funksjoner

Svært raskt, pålitelig og kompakt for proffer som krever den høyeste ytelsen i de mest utfordrende omgivelsene. CEA-G80T-, CEA-G160G-, CEA-G320T- og CEA-G640T-minnekortene beskytter opptak og forbedrer arbeidsflyten for fotografer, videofotografer og hobbyfotografer.
  • Kompakt hus; mål på 20 x 28 x 2,8 mm (B x H x D)

  • Tilgjengelig i størrelser på 80 GB, 160 GB, 320 GB og 640 GB

  • Svært rask skrivehastighet på opptil 700 MB/sek for serieopptak og bilder med høy oppløsning; VPG (Video Performance Guarantee) 400

  • Bedre arbeidsflyt med svært rask lesehastighet på opptil 800 MB/sek

  • TOUGH, IP57-klassifisering, for profesjonell pålitelighet

Overføringshastighet (skriving)
700 MB/s
Overføringshastighet (lesing)
800 MB/s
Grensesnitt
PCI Express Gen3 x1
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere