CFEXPRESS-MINNEKORT

CFexpress Type B-minnekort i CEB-G-serien

CEB-G128 / CEB-G256 / CEB-G512
Bilde av CFexpress Type B-minnekort i CEB-G-serien

128 GB

CEB-G128

Pris er ikke tilgjengelig

256 GB

CEB-G256

Pris er ikke tilgjengelig

512 GB

CEB-G512

Pris er ikke tilgjengelig

Bilder av CFexpress Type B-minnekort i CEB-G-serien
Bilder av CFexpress Type B-minnekort i CEB-G-serien
Bilder av CFexpress Type B-minnekort i CEB-G-serien
Uendelig raskt, uansett hvor du drar

Gjør ting raskere med det nye CFexpress Type B-minnekortet

Med utrolige hastigheter på opptil 1700 MB/sek (lese) og 1480 MB/sek (skrive) støtter dette minnekortet avanserte fotokameraer og videokameraers videre utvikling. CFexpress Type B-minnekort fra Sony er laget for profesjonelle fotografer, videografer og entusiaster som vil forbedre arbeidsflyten med uovertruffen hastighet og eksepsjonell pålitelighet. 

Jobb raskere, og bli mer produktiv

CFexpress Type B-minnekort er en naturlig videreutvikling av XQD®- og CFAST®-standardene og åpner opp for mange muligheter for fagfolk. Det at kortet kan håndtere høyoppløselige filer og høyhastighetsopptak i et lite og robust format, gjør det perfekt for å jobbe raskere og forbedre produktiviteten, slik at man får mer tid til kreativt arbeid.

Opptak av seriebilder med høy oppløsning
Rask fotografering

Med skrivehastigheter på opptil 1480 MB/s er dette et av de raskeste minnekortene som finnes. Det er ideelt for ukomprimert kontinuerlig RAW-fotografering av raske motiver som motorsport og dyreliv.

Opptak av video med høy bithastighet
Videoopptak av høy kvalitet

CFexpress Type B muliggjør stabile videoopptak med høy bithastighet med 4K-oppløsning og oppover, noe som gjør det til en naturlig partner for avanserte videokameraer.

Overfør data raskt fra et videokamera til en PC med kortet
Svært effektiv arbeidsflyt

Overfør og ta sikkerhetskopi av store datamengder til en PC raskere enn noen gang med kortleseren MRW-G1, som grupper med høyoppløselige bilder eller videoer med høy bithastighet. Det gir deg mer tid til å retusjere og redigere innholdet.

Svært robuste

Ta med CFexpress Type B-minnekortet på sportsarrangementer, opptakssett eller utendørsekspedisjoner. Det er utformet for profesjonell bruk i de mest utfordrende miljøene, som snødekte fjell og sandblåste ørkener, slik at du trygt kan ta opp, bytte og lagre filer.

Kameramann som jobber i hardt, tøft miljø
For de tøffeste områdene

CFexpress Type B-minnekortene har en robust utforming med overlegen styrke som er mer enn tre ganger så sterk som CFexpress Type B-standarden. Robustheten er testet med en kraft på 70 newton. De tåler også fall fra opptil fem meter.

CFexpress-kortene fungerer selv i røffe omgivelser
For bruk i røffe omgivelser

Du kan stole på at CFexpress Type B-minnekortene fungerer feilfritt selv når de utsettes for ekstreme temperaturer, røntgenstråler, statisk elektrisitet og intenst UV-sollys.

Media Scan Utility skanner og overvåker minnet ditt
Skanner og overvåker minnet ditt

Over tid blir Flash-minnet slitt og registrerer ikke lenger data. Media Scan Utility skanner automatisk CFexpress Type B-minnekortet og holder deg informert om tilstanden, slik at du kan handle før grensen er nådd. Kortleseren MRW-G1 kreves for å skanne CFexpress Type B-minnekort fra Sony.

Gjenoppretter tapte filer

Selv når noe går galt, kan du unngå ulykker med gjenopprettingsprogramvaren du kan laste ned som kunde med minnekort fra Sony. Programvaren gjenoppretter filer som slettes utilsiktet, og bilder og videoer som blir ødelagt, i de mest brukte formatene.

File Rescue gjenoppretter tapte filer
Jobb raskere med CFexpress-kortleseren
Jobb raskere med CFexpress Type B-kortleseren

Kortleseren MRW-G1 (ekstrautstyr) er optimalisert for CFexpress Type B-minnekort fra Sony. Med den kan du overføre data via et USB-grensesnitt og nyte godt av rask sikkerhetskopiering og effektive arbeidsflyter. Den er kompakt og lett å ta med seg og fungerer med CFexpress Type B og minnekort i XQD G- og M-serien fra Sony.

Spesifikasjoner og funksjoner

Svært raskt og pålitelig for proffer som krever den høyeste ytelsen i de mest utfordrende omgivelsene. Dette nye CFexpress Type B-minnekortet beskytter opptak og gjør arbeidsflyten bedre for fotografer, videofotografer og hobbyfotografer.
  • En svært rask skrivehastighet på opptil 1480 MB/s gir seriefotografering og bilder med høy oppløsning

  • Bedre arbeidsflyt med svært rask lesehastighet på opptil 1700 MB/sek

  • Robust utforming for utfordrende omgivelser

  • Media Scan Utility overvåker tilstanden og lagringskapasiteten til kortet ditt

  • Memory Card File Rescue kan lastes ned

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere