MINNEKORT

CFexpress Type B-minnekort i CEB-G-serien

CFEXPRESS TYPE B MEMORY CARD

Bilde av CFexpress Type B-minnekort i CEB-G-serien

Vis 3 modeller og priser

Gjem 3 modeller og priser

128 GB

CEB-G128

Pris er ikke tilgjengelig

256 GB

CEB-G256

Pris er ikke tilgjengelig

512 GB

CEB-G512

Pris er ikke tilgjengelig

Bilder av CFexpress Type B-minnekort i CEB-G-serien
Bilder av CFexpress Type B-minnekort i CEB-G-serien
Bilder av CFexpress Type B-minnekort i CEB-G-serien

Uendelig raskt, uansett hvor du drar

Bli raskere med det nye CFexpress-minnekortet

Med utrolige hastigheter på opptil 1700 MB/sek (lese) og 1480 MB/sek (skrive) støtter dette minnekortet avanserte kameraer og videokameraers fremtidige utvikling. CFexpress-minnekort fra Sony er laget for profesjonelle fotografer, videografer og entusiaster som vil forbedre arbeidsflyten med uovertruffen hastighet og eksepsjonell pålitelighet. 

Kameramann som filmer handling med raske bevegelser

Konstruert for utrolige hastigheter

Om du tar høyoppløselige bilder med digitale speilrefleks- / speilløse kameraer eller video med høy bithastighet med et profesjonelt videokamera, har dette kortet farten du trenger. Gjør deg klar for den høye hastigheten til fremtidens avanserte kameraer og videokameraer.

CFexpress-kort i et tøft miljø

Svært robuste

Robust utforming med overlegen styrke som er mer enn tre ganger sterkere enn CFexpress-standarden. Robustheten er testet med en kraft på 70 newton. Tåler fall fra opptil fem meter, ekstreme temperaturer, røntgenstråler og statisk elektrisitet og intensivt UV-sollys og er klar for de mest utfordrende omgivelsene.

Jobb raskere, og bli mer produktiv

CFexpress-minnekortene er en naturlig utvikling av XQD®- og CFAST®-standardene og gir profesjonelle fotografer nye muligheter. Siden dette minnekortet håndterer filer med høy oppløsning og opptak i høy hastighet i et lite og robust format, passer det perfekt for dem som vil jobbe raskere og øke produktiviteten for å få mer tid til kreative oppgaver.

Opptak av seriebilder med høy oppløsning

Rask fotografering

Med skrivehastigheter på opptil 1480 MB/s er dette et av de raskeste minnekortene som finnes. Det er ideelt for ukomprimert kontinuerlig RAW-fotografering av raske motiver som motorsport og dyreliv.

Opptak av video med høy bithastighet

Videoopptak av høy kvalitet

CFexpress muliggjør stabilt videoopptak med høy bithastighet med 4K-oppløsning og oppover, noe som gjør det til en naturlig partner for avanserte videokameraer.

Overfør data raskt fra et videokamera til en PC med kortet

Svært effektiv arbeidsflyt

Overfør og ta sikkerhetskopi av store datamengder til en PC raskere enn noen gang med kortleseren MRW-G1, som grupper med høyoppløselige bilder eller videoer med høy bithastighet. Det gir deg mer tid til å retusjere og redigere innholdet.

Jobb raskere med CFexpress-kortleseren

Jobb raskere med CFexpress-kortleseren

Den valgfrie kortleseren MRW-G1 er optimalisert for CFexpress-minnekort fra Sony. Med den kan du overføre data via et USB-grensesnitt og dra nytte av rask sikkerhetskopiering og effektive arbeidsflyter. Den er kompakt, lett å ta med seg og fungerer med både CFexpress TypeB og minnekort i XQD G- og M-serien fra Sony.

Robust. Pålitelig. Klart.

Ta med CFexpress-minnekortet på sportsarrangementer, opptakssett eller utendørsekspedisjoner. Det er utformet for profesjonell bruk i de mest utfordrende miljøene, som snødekte fjell og sandblåste ørkener, slik at du trygt kan ta opp, bytte og lagre filer.

Kameramann som jobber i hardt, tøft miljø

For de tøffeste områdene

CFexpress-minnekortene har en robust utforming med overlegen styrke som er mer enn tre ganger sterkere enn CFexpress-standarden. Robustheten er testet med en kraft på 70 newton. De tåler også fall fra opptil fem meter.

CFexpress-kortene fungerer selv i røffe omgivelser

For bruk i røffe omgivelser

Du kan stole på at CFexpress-minnekortene fungerer feilfritt i ekstreme temperaturer, røntgenstråler, statisk elektrisitet og intensivt UV-sollys.

Media Scan Utility skanner og overvåker minnet ditt

Skanner og overvåker minnet ditt

Over tid blir Flash-minnet slitt og registrerer ikke lenger data. Media Scan Utility skanner automatisk CFexpress-minnekortet og holder deg informert om tilstanden, slik at du kan handle før grensen er nådd. Kortleseren MRW-G1 kreves for å skanne CFexpress Type B-minnekort fra Sony.

Gjenoppretter tapte filer

Selv når noe går galt, kan du unngå ulykker med gjenopprettingsprogramvaren du kan laste ned som kunde med minnekort fra Sony. Programvaren gjenoppretter filer som slettes utilsiktet, og bilder og videoer som blir ødelagt, i de mest brukte formatene.

File Rescue gjenoppretter tapte filer
Spesifikasjoner og funksjoner
Svært raskt og pålitelig for proffer som krever den høyeste ytelsen i de mest utfordrende omgivelsene. Dette banebrytende CFexpress-minnekortet beskytter opptak og gjør arbeidsflyten bedre for fotografer, videofotografer og hobbyfotografer.
  • En svært rask skrivehastighet på opptil 1480 MB/s gir seriefotografering og bilder med høy oppløsning

  • Bedre arbeidsflyt med svært rask lesehastighet på opptil 1700 MB/sek

  • Robust utforming for utfordrende omgivelser

  • Media Scan Utility overvåker tilstanden og lagringskapasiteten til kortet ditt

  • Memory Card File Rescue kan lastes ned

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet