MINNEKORT, FLASH-MINNE OG SSD/HDD

CFast 2.0 minnekort i G-serien

G SERIES CFAST 2.0 MEMORY CARD

Bilde av CFast 2.0 minnekort i G-serien

Vis 3 modeller og priser

Gjem 3 modeller og priser

32 GB

CAT-G32

Pris er ikke tilgjengelig

64 GB

CAT-G64

Pris er ikke tilgjengelig

128 GB

CAT-G128

Pris er ikke tilgjengelig

Bilder av CFast 2.0 minnekort i G-serien
Bilder av CFast 2.0 minnekort i G-serien
Bilder av CFast 2.0 minnekort i G-serien
Bilder av CFast 2.0 minnekort i G-serien

De svært raske CFast-minnekortene i G-serien er utformet for å møte profesjonelle fotografer og videografers krav.

Proffe fotografer krever raske hastigheter for kontinuerlige bildeserier med høy oppløsning, inkludert RAW, og CFast-minnekortene har en skrivehastighet på opptil 510 MB/sek. Det er også viktig med en effektiv arbeidsflyt. CFast i G-serien fra Sony reduserer tiden det tar å overføre RAW-filer, lange 4K-videobilder og bilder med høy oppløsning til en PC betydelig med en lesehastighet på opptil 530 MB/sek. Se kompatibilitetslisten.

CFast-minnekort med høy ytelse

CFast-minnekort med høy ytelse

Designet for å møte profesjonelle fotografer og videografers krav. CFast 2.0-minnekortene i G-serien er tilgjengelige med en kapasitet på 32 GB (CAT-G32), 64 GB (CAT-G64) og 128 GB (CAT-G128). Dette er et svar på de forbedrede egenskapene til avanserte speilreflekskameraer og 4K-kameraer med kinokvalitet.

Få opp farten.

Bransjeledende skrivehastigheter

Bransjeledende skrivehastigheter

Proffe fotografer krever raske hastigheter for kontinuerlig seriefotografering av bilder med høy oppløsning, inkludert RAW. G-serien fra Sony har en skrivehastighet på opptil 510 MB/sek, noe som er bedre enn andre CFast-kort. Den har støtte for rask RAW-fotografering i høy oppløsning, slik at du får mest mulig ut av digitale speilreflekskameraer som Canon 1DX Mark 2.

Rask lesehastighet gir deg effektiv arbeidsflyt

Rask lesehastighet gir deg effektiv arbeidsflyt

Det er viktig å ha en effektiv arbeidsflyt for profesjonelle fotografer og videografer som jobber i tøffe miljø med korte frister. Med en rask lesehastighet på 530 MB/sek reduserer CFast i G-serien fra Sony tiden det tar å overføre RAW-filer, lange 4K-videoopptak og bilder med høy oppløsning betydelig til en PC.

Pålitelig 4K-videoinnspilling med VPG130-støtte

Kamera går!

Pålitelig 4K-videoinnspilling med VPG130-støtte   

CFast-kortene støtter VPG130 for pålitelige opptak av 4K-video med høy bithastighet eller i kinokvalitet. En minimum skrivehastighet på 130 MB/sek garanteres, noe som gjør dette nye mediet ideelt for stabile 4K-opptak av profesjonell kvalitet, som i Cinema Raw-lysmodus med videokameraer som Canon C200.

God tur.

Laget for holdbarhet og pålitelighet

Laget for holdbarhet og pålitelighet

De nye CFast-kortene har bestått flere tester for fall, vibrasjon, støt og holdbarhet, noe som gjør dem ideelle for fotografering på ulike steder. De fungerer pålitelig i flere ulike temperaturer og er svært motstandsdyktige mot statisk elektrisitet.

Nedlastbar filgjenopprettingsprogramvare

File Rescue-gjenopprettingsprogramvare

Ta bilder med vissheten om at programvaren for filgjenoppretting er tilgjengelig samt en fem års begrenset garanti.

Har du rett enhet?

Har du rett enhet?

Sjekk ut hvilke kameraer som er kompatible med CFast i G-serien fra Sony.

Spesifikasjoner og funksjoner
CFast 2.0-minnekortet i G-serien fra Sony har hastigheten og kapasiteten proffer og forbrukere trenger. Du kan raskt overføre store filer og 4K-videoer med en skrivehastighet på opptil 510 MB/sek, som gir mulighet for kontinuerlig RAW-seriefotografering, og med en lesehastighet på opptil 530 MB/sek. Bruk dette til fotografering, sending eller kino. VPG130 gir en min. vedvarende skrivehastighet på 130 MB/sek for videoinnspilling i kinokvalitet. Lagringskapasiteten er fra 32 til 128 GB.
  • Lynrask skrivehastighet på opptil 510 MB/sek, ideell for kontinuerlig seriefotografering i RAW på kompatible kameraer

  • Maks overføringshastighet på 530 MB/sek av store filer som 4K-video eller stillbilder med høy oppløsning

  • Tilgjengelig i størrelsene 32 GB, 64 GB og 128 GB

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet