32 GB

QD-G32E

Pris er ikke tilgjengelig

64 GB

QD-G64E

Pris er ikke tilgjengelig

128 GB

QD-G128E

Pris er ikke tilgjengelig

256 GB

QD-G256E

Pris er ikke tilgjengelig

64 GB

QD-G64F

Pris er ikke tilgjengelig

Bilder av Minnekort i XQD G-serien
Bilder av Minnekort i XQD G-serien
Bilder av Minnekort i XQD G-serien
Bilder av Minnekort i XQD G-serien
Bilder av Minnekort i XQD G-serien

Funksjoner

Få mest mulig ut av seriefotografering

XQD-minnekort i G-serien fra Sony er ideelle for kontinuerlig RAW-seriefotografering med avanserte digitale speilreflekskameraer. Ta opptil 200 RAW-bilder i én serie – 1,5 ganger mer enn med de raskeste Compact Flash-kortene.

Ta vare på flere avgjørende øyeblikk 

XQD-minnekort i G-serien fra Sony er utviklet for å holde tritt med fotograferingshastigheten til kameraet for å tømme minnebufferen raskere. Du kan fange inn enda flere spennende øyeblikk og bruke kontinuerlig fotografering selv med avanserte digitale speilreflekskameraer.

Pålitelige 4K-videoopptak

Den unike informasjonskontrollen fra Sony sørger for stabil 4K-videoinnspilling med toveis kommunikasjon på kompatible kameraer. Den håndterer også dataflaskehalser. Et kort på 240 GB gir omtrent 45 minutter med 4K XAVC Intra-opptak med 4K PXW-FS7 II fra Sony. 

Svært robust struktur

De unike teknologiene fra Sony styrker dekselet for å gi bedre holdbarhet. De tilbaketrukne kontaktpinnene beskytter dem også mot skade, støv og elektrostatisk utladning for pålitelig ytelse selv i røffe omgivelser.

Rask dataoverføring til PC

XQD/SD-kortleseren og USB-adapterne fra Sony passer best til XQD-minnekort i G-serien. Sikkerhetskopiene og arbeidsflyten din blir mye mer effektive med en overføringshastighet som er dobbelt så rask som de raskeste Compact Flash-kortene. (1) Sony XQD G-serien (2) Compact Flash (3) Minutter.

Les mer om XQD USB-adapteren og XQD/SD-kortadapteren

Eksepsjonell holdbarhet selv ved intens bruk

D-G240F, QD-G120F og QD-G64F er opptil fem ganger mer robuste enn XQD-standarden. De nyeste kortene i G-serien har tålt fall på 5 m i tester. Dette gir deg trygghet når du håndterer eller bytter kort, selv under travle, raske eller mørke fotograferingssituasjoner. (1) XQD-standard (2) QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Bemerkelsesverdig styrke

QD-G240F, QD-G120F og QD-G64F er utviklet for profesjonell bruk og har en overlegen styrke som er to en halv ganger så god som XQD-standarden. De robuste kortene har blitt utsatt for 50 Newton i tester. Dette er gjort for å hindre at de strekker og bøyer seg under transport og gjentatt innsetting i kortspor. (1) XQD-standard (2) QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Utviklet til profesjonelle

XQD-minnekort er støtsikre, magnetsikre, antistatiske og motstandsdyktige mot brudd, og de yter selv i ekstreme temperaturer, ved eksponering for intenst UV-lys og for røntgenmaskiner på flyplasser. XQD-kort fra Sony er utviklet for langvarig, profesjonell bruk, og de er testet for pålitelig lagring, uansett hvor du bruker kameraet.

Programvare for filgjenoppretting

Av og til kan ting gå galt, og data som bilder og filer blir skadet eller forsvinner. File Rescue fra Sony er et kraftig verktøy som gjenoppretter skadede eller tapte data, og det er så enkelt at alle kan bruke det. File Rescue fra Sony bruker en avansert algoritme for å gjenopprette flere RAW-bilder, MOV-filer og 4K XAVC-S-videofiler som er fanget inn med enheter fra både Sony og Nikon. Kan lastes ned gratis av minnekortkunder.

Last ned File Rescue

Spesifikasjoner

Den superraske skrive- og lesehastigheten gjør dette profesjonelle minnekortet til den perfekte partneren for fotografering av stillbilder i høy hastighet og 4K-videoopptak.
  • Få mest mulig ut av seriefotografering

  • Ta vare på flere spennende øyeblikk

  • Pålitelige 4K-videoopptak

  • Rask dataoverføring til PC

  • Svært robust struktur

Overføringshastighet (skriving)
400 MB/s
Overføringshastighet (lesing)
440 MB/s
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere