Vis 4 modeller og priser

Gjem 4 modeller og priser

32 GB

QD-G32E

Pris er ikke tilgjengelig

64 GB

QD-G64E

Pris er ikke tilgjengelig

128 GB

QD-G128E

Pris er ikke tilgjengelig

256GB

QD-G256E

Pris er ikke tilgjengelig

Bilder av Minnekort i XQD G-serien
Bilder av Minnekort i XQD G-serien
Bilder av Minnekort i XQD G-serien
Bilder av Minnekort i XQD G-serien

Funksjoner

Få mest mulig ut av seriefotografering

Minnekort i XQD G-serien fra Sony har ekstremt raske skrivehastigheter og passer utmerket til kontinuerlig seriefotografering i RAW med avanserte digitale speilreflekskameraer. Du kan fange inn over 200 RAW-bilder, som er 1,5 ganger flere bilder per gang enn med Compact Flash-kort.

Ta vare på flere spennende øyeblikk 

Minnekort i XQD G-serien fra Sony er utviklet for å holde tritt med fotograferingshastigheten til kameraet for å tømme minnebufferen raskere. Du kan fange inn enda flere spennende øyeblikk og bruke kontinuerlig fotografering selv med avanserte digitale speilreflekskameraer.

Pålitelige 4K-videoopptak

Den unike kontrolleren fra Sony sørger for stabil 4K-videoinnspilling takket være toveis kommunikasjon som håndterer flaskehalser på kompatible kameraer. Et kort på 128 GB gir omtrent 100 minutter med 4K XAVC-S-opptak (150 Mbps) med 4K-kameraer som FDR-AX1 fra Sony.

Svært robust struktur

De unike teknologiene fra Sony styrker dekselet for å gi bedre holdbarhet. De tilbaketrukne kontaktpinnene er beskyttet fra skade, støv og elektrostatisk utladning for pålitelig ytelse selv i røffe omgivelser.

Rask dataoverføring til PC

XQD-/SD-kortleseren og USB-adaptere fra Sony er den beste matchen til kort i XQD G-serien. De reduserer tiden det tar å sikkerhetskopiere data, slik at arbeidsflyten blir mer effektiv. Overfører dobbelt så raskt som CompactFlash®-kort.

Les mer om XQD USB-adapteren og XQD/SD-kortadapteren

Programvare for filgjenoppretting

Av og til kan ting gå galt, og data som bilder og filer blir skadet eller forsvinner. File Rescue fra Sony er et kraftig verktøy som gjenoppretter skadede eller tapte data, og det er så enkelt at alle kan bruke det. File Rescue fra Sony bruker en avansert algoritme for å gjenopprette flere RAW-bilder, MOV-filer og 4K XAVC-S-videofiler som er fanget inn med enheter fra både Sony og Nikon. Kan lastes ned gratis av minnekortkunder

Last ned File Rescue

Utviklet til profesjonelle

XQD-minnekort er støtsikre, magnetsikre, antistatiske og motstandsdyktige mot brudd, og de yter selv i ekstreme temperaturer, ved eksponering for intenst UV-lys og for røntgenmaskiner på flyplasser. XQD-kort fra Sony er utviklet for langvarig, profesjonell bruk, og de er testet for pålitelig lagring, uansett hvor du bruker kameraet.

Spesifikasjoner
Svært rask lese- og skrivehastighet med dette profesjonelle minnekortet forbedrer mulighetene du får med avanserte digitale speilreflekskameraer og 4K-kameraer.
  • Få mest mulig ut av seriefotografering

  • Ta vare på flere spennende øyeblikk

  • Pålitelige 4K-videoopptak

  • Rask dataoverføring til PC

  • Svært robust struktur

Overføringshastighet (lesing)
440 MB/s
Overføringshastighet (skriving)
400 MB/s
Grensesnitt
ExpressCard/34 PCI Express Gen.2, USB3.1 Gen.1 (SuperSpeed USB)
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet