Kos deg, koble til, og vær kreativ.

VAIO-appene forvandler datamaskinen til en kraftig kreativitetsmaskin, enten du sender tweets, deler bilder eller spiller inn en singel.

Tenk det. Gjør det.

Bruk Imagination Studio™ VAIO Edition til ditt neste kreative prosjekt.

Tenk stort med denne praktiske pakken med fire kraftige VAIO-apper. Lag original musikk. Rediger lyden profesjonelt. Lag en imponerende DVD. Og aller viktigst – Jump Start-veiledningene og et omfattende hjelpesenter gjør det enkelt å komme i gang.

Se på favorittbildene og -videoene

PlayMemories er en brukervennlig tjeneste som gjør at du får mer ut av minnene dine. Samle alle bilder og videoer på ett sted. Organiser dem raskt etter hendelse eller dato, og lag fotobøker som du kan dele på telefonen, nettbrettet eller PC-en.

PlayMemories Home med Sony Computer
Mimring med PlayMemories Home

Bilder og videoer ordnes etter datoen og klokkeslettet de ble tatt. Finn og vis alt raskt.

PlayMemories Online med Sony Tablet
Del moroa med PlayMemories Online

Enkel skybasert tjeneste (5 GB gratis lagringsplass) synkroniserer bildene dine på tvers av enheter.

Del minnene dine umiddelbart med Album-appen

Det kan være tidkrevende å sende ett og ett bilde. Med denne VAIO-appen kan du dele bilder eller videoer i offentlige eller private album på et øyeblikk, eller laste dem opp direkte til sosiale nettsteder.

Album-app med Sony Tablet
Omgås andre med Socialife™

Enklere å være på flere steder

Den største utfordringen med sosiale medier er å holde seg oppdatert og holde orden på ulike blogger, oppdateringer, tweets, innlegg, nyheter og videoer med katter som spiller piano. Løsningen er Socialife™ fra Sony, som har en helt ny design.

Socialife™ med Sony Tablet
En smartere guide for TV-en

TV SideView-appen gjør om nettbrettet, den bærbare PC-en eller smarttelefonen til den ultimate fjernkontrollen. Søk etter innhold, gjør venner oppmerksomme på nye programmer, og bytt mellom hundrevis av kanaler med en liten fingerbevegelse – eller med en enkel talekommando.

Kom rett til den gode delen med Sony Select

Glem reklame uten relevans. Med Sony Select kan du ta en titt på spesialtilbud, apper, tips og mye mer som kun gjelder din VAIO-modell.

VAIO Care-logo
Hold VAIO-ytelsen på topp

Det omfattende VAIO Care fra Sony inneholder automatiske ytelsesevalueringer, feilsøking, brukervennlige diagnoseverktøy og mye mer som sikrer at VAIO-en blir godt ivaretatt.