Gamingutstyr

Gamingutstyr

Bilde av Fnatic VALORANT-laget mot en mørk bakgrunn med Fnatic-logoen foran Bilde av Fnatic VALORANT-laget mot en mørk bakgrunn med Fnatic-logoen foran

Finjustert for seier. Utviklet i samarbeid med Fnatic.

Fnatics gamingekspertise kombineres med INZONEs teknologiske innovasjon. Teamene våre samarbeidet om å produsere INZONE Buds og INZONE H5, som begge anbefales på det varmeste av Fnatic-proffspillere. INZONE ble ikke bare laget for å gi gamere teknologien de trenger for å få et konkurransefortrinn, men også for å hjelpe gamingkulturen med å vokse over hele verden – og derfor er Fnatic den perfekte partneren for INZONE-gamingutstyrsutvikling.

Fem bokser med Fnatic-statistikk om blant annet hvor lenge de har vært i drift, antall proffgamere, spill, mesterskap og fans

Fnatic – ledende innen e-sport

Fnatic ble grunnlagt i 2004 og har base i London. Det er en av de mest suksessrike e-sportsorganisasjonene gjennom tidene med flere seire i turneringer på øverste nivå enn noe annet lag på planeten. Fnatic har lag i London, Berlin, Tokyo og andre steder og følges av mer enn 30 millioner fans. En verdensledende, rekordsettende og æradefinerende organisasjon som vi er svært stolte av å jobbe med.

Kollasj av Fnatic VALORANT-proffspillere som samarbeider med Sony INZONE-produksjonsteamet

En suksessrik kombinasjon

Fnatics samarbeid med teknikere og produktplanleggere fra Sony var avgjørende for å produsere INZONE-serien. Fnatic VALORANT- og Apex Legends-proffspillere testet INZONE-produkter under utviklingen og kom med tilbakemeldinger om en rekke ting, blant annet lydkvalitet, brukskomfort, batteritid og forsinkelse, og Fnatic har bekreftet at sluttresultatet er det foretrukne gamingutstyret deres. 

Brukes av de beste

Se hvilke modeller Fnatics VALORANT-proffspillere velger.

Boasters valg
INZONE Buds

Profilbilde av Boaster som setter inn et par hvite INZONE Buds i ørene

Chronicles valg
INZONE Buds

Profilbilde av Chronicle med et par svarte INZONE Buds og peker mot dem med venstrehånden

Derkes valg
INZONE H5 og INZONE Buds

Profilbilde av Derke med et par svarte INZONE H5-hodetelefoner

Alfajers valg
INZONE Buds og INZONE H9

Profilbilde av Alfajer med et par hvite INZONE Buds

Leos valg
INZONE H5

Profilbilde av Leo med et par svarte INZONE H5-hodetelefoner

INTO YOUR ZONE

Skjerp sansene og gjør deg klar for seier. Med INZONE-hodetelefonene for spill både hører du tydeligere og reagerer raskere.
Bilde av et par hvite INZONE-hodetelefoner mot en blå og lilla bakgrunn