Gamingutstyr

Gamingutstyr

Bilde av Sony INZONE H9-gaminghodesettet med VALORANT-figurer og INZONE- og VALORANT VCT23-logoene Bilde av Sony INZONE H9-gaminghodesettet med VALORANT-figurer og INZONE- og VALORANT VCT23-logoene

VALORANT Champions Tours offisielle gaminghodesettpartner

Profilbilde av Laz fra ZETA DIVISION iført INZONE H9-gaminghodesett

«INZONE H9 er et ypperlig hodesett når du skal finne ut hvor lyden kommer fra og høre detaljerte lyder, noe som er viktig når du spiller VALORANT. I en liten gruppekamp der du ikke vet hvor motstanderlaget befinner seg, kan bare lyden av et fottrinn ha stor betydning for om du vinner eller taper. Lyd er derfor svært viktig, selv på dagens proffnivå. Jeg har brukt øretelefoner og hodesett tidligere, men kjenner umiddelbart igjen lydkvaliteten til INZONE H9.»

Laz | ZETA DIVISON

Kom på tredjeplass i 2022 VCT STAGE 1 MASTERS Reykjavík og er en samarbeidspartner for INZONE-hodesett

Zeta Divison-logo
Profilbilde av Neli fra EXCEL ESPORTS iført INZONE H9-hodesett

«INZONE H9 har vært svært komfortable å bruke siden jeg fikk dem. Med dette hodesettet føles det som om jeg har min egen radar. INZONE HUB-tilpasningen gjorde også spillingen mer realistisk, fengslende og nøyaktig.»

Neli – EXCEL ESPORTS VALORANT Game Changers-spiller

Bilde av ethos fra NRG som sitter ved et skrivebord med en plakat i bakgrunnen, og et INZONE H9-hodesett som ligger på skrivebordet

INZONE H9-hodesettet er perfekt for taktiske førstepersonsskytespill som VALORANT, fordi det isolerer lydene i spillet på en ypperlig måte. Verdensledende støyreduksjon sørger for at du hører hver eneste lyd i spillet klart og tydelig, enten du er alene hjemme eller på en LAN-turnering med hundrevis av folk som heier. INZONE H9-hodesettet er den perfekte eksterne enheten for alle som vil løfte spillingen sin til neste nivå.»

ethos | NRG

VCT Americas International League-lag

Bilde av en mann i et rom med lilla belysning som spiller VALORANT på en PC, iført et INZONE H9-gaminghodesett Bilde av en mann i et rom med lilla belysning som spiller VALORANT på en PC, iført et INZONE H9-gaminghodesett

En Immortal-rangert Sony-tekniker forklarer hvordan INZONE H9 hjelper ham med å vinne når han spiller VALORANT

Knus motstanderne i konkurransemodus

Jeg er en Sentinel og lagleder (IGL), så det er viktig for meg å ha god oversikt over situasjonen. INZONE H9 gjør det enklere for meg å skille mellom lyder og gir meg mer informasjon som jeg kan bruke når jeg legger strategier. Det betyr at jeg kan utforske nye strategier og gi mer nøyaktige instruksjoner til lagkameratene mine.

Lave lyder som fottrinn i det fjerne kan nå gi meg en fornemmelse av avstand som jeg ikke fikk med hodesettet jeg brukte før, selv når lydene kommer bakfra. Jeg får også en bedre forståelse av underlaget som motstanderlaget går på, og identifiserer fottrinnene til hver agent. Disse små fottrinnene blir ofte overdøvet av talechatten, men selv de laveste lyder fra installasjonsbaserte evner kan nå høres tydelig. Støyreduksjon minsker støyen utenfra, slik at jeg kan konsentrere meg mer og skille mellom lydene i spillet, uansett hvor svake de er.

Støtteteknologi
360 Spatial Sound for spilling / 360 Spatial Sound Personalizer / støyreduksjon

Skjermbilde fra VALORANT-spillet med en mann iført et INZONE H9-gaminghodesett over

I Unrated Mode og under oppvarming

Det jeg liker best med INZONE H9, er at jeg kan lytte til favorittmusikken min via en smarttelefon og ha den som bakgrunnsmusikk under Deathmatch og på skytebanen, ved å bruke den samme musikkappen jeg vanligvis bruker. Jeg kan også justere volumet med knappene på smarttelefonen min.

Støtteteknologi
Samtidig 2,4 GHz- og Bluetooth®-tilkobling

Bilde av H9-hodesettet med linjer som leder til en PC via et symbol for trådløst 2,4 GHz, og en mobiltelefon via et Bluetooth-symbol

I kø og under pauser

Når jeg må forlate stolen min et øyeblikk under en kamp, kan jeg bevege meg fritt uten å ta av meg hodesettet. Dette er veldig praktisk siden det ikke hindrer meg i å tøye ut eller uttrykke følelser. Lydforsinkelse, som ofte er en utfordring med trådløse hodesett, er ikke et problem i det hele tatt med INZONE H9. Nå som jeg har gått over til trådløst, vil jeg aldri gå tilbake til kablet.

Støtteteknologi
Lite forsinkelse med trådløs 2,4 GHz-tilkobling

Bilde av en mann som drikker fra en metallkopp, iført et INZONE H9-gaminghodesett med en PC i bakgrunnen

Modell som vises på denne siden

INZONE H9

Trådløst gaminghodesett med støyreduksjon

Prøv INZONE H9 og opplev forskjellen.
Bilde av INZONE H9-gaminghodesettet

Utforsk de andre INZONE-gaminghodesettene våre

INTO YOUR ZONE

Skjerp sansene og gjør deg klar for seier. Med INZONE-hodetelefonene for spill både hører du tydeligere og reagerer raskere.
Bilde av INZONE H9-gaminghodesettet på en lilla og rosa bakgrunn