Gå videre til hovedinnhold

Registrer din XBA-N3AP

Fyll ut opplysningene nedenfor. (Hvis du ikke har en MySony-konto, får du muligheten til å opprette en).

Er ikke dette ditt produkt? Registrer et annet produkt.

XBA-N3AP
Hvordan finner jeg serienummeret?

Kjøpsdetaljer *Obligatorisk

Kjøpte du produktet på Internett?*

Beklager, vi har for tiden tekniske problemer. Vi takker for din tålmodighet mens vi forsøker å reparere dem. Kom tilbake senere.

Kontoer knyttet sammen for tjenestene til Sony

Få tilgang til flere nettjenester fra Sony Group med samme påloggingsinformasjon ved å knytte kontoene dine sammen.

Hvorfor knytte sammen kontoene?
  • Få tilgang til flere nettjenester fra Sony Group med samme påloggingsinformasjon (e-postadresse og passord)
  • Oppdater alle kontoene raskt og enkelt med kontoopplysningene dine, som er synkronisert for kontoene som er knyttet sammen
Hvilke kontoer kan du knytte sammen?
    Du kan knytte sammen kontoer fra følgende nettjenester fra Sony Group:

    Tjenester som er tilgjengelige fra Sony Europe
  • MySony
  • Nettsamfunnet

  • Tjenester som er tilgjengelige fra andre selskaper i Sony Group:
  • Xperia Lounge
  • Xperia Store
  • Xperia Care
  • Min støtte
  • SonyMobile.com
  • MyAccount
  • Developer World
  • PlayStation™ Network
    • PlayStation™ Plus
    • PlayStation™ Video
    • PlayStation™ Music
    • PlayStation™ Now
    • PlayStation™ Vue

    Tjenestene er kanskje ikke tilgjengelige i alle land/regioner.

    Hvis du vil knytte sammen kontoer, må e-postadressen for hver konto være den samme.

    De grunnleggende kontoopplysningene dine blir synkronisert

    Følgende informasjon blir synkronisert på tvers av sammenknyttede
    kontoer:

  • Påloggings-ID (e-postadresse)
  • Passord
  • Fødselsdato
  • Land/region
  • Navn
  • Kjønn
  • Foretrukket språk
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Sikkerhetsspørsmål
  • Svar på sikkerhetsspørsmål

  • Hvis du vil endre kontoinformasjonen, trenger du bare å endre den én gang, og så oppdateres den automatisk på alle kontoene du har knyttet sammen
Hvordan knytter du sammen eksisterende kontoer?
    Den første gangen du logger på en av kontoene for de ovennevnte tjenestene fra Sony Group, blir du bedt om å oppgradere den.
    Du kan bli bedt om å legge til mer informasjon før du fullfører oppgraderingen.

    Når du har oppgradert én konto og eventuelt logger på en konto for en av de andre ovennevnte tjenestene, blir du spurt om du vil knytte de to kontoene sammen (forutsatt at du bruker samme e-postadresse på de to kontoene). Vi sjekker om de grunnleggende kontoopplysningene dine stemmer overens. Hvis ikke, ber vi deg velge hvilken informasjon du vil bruke før kontoene knyttes sammen.
Hvordan bruker du den synkroniserte påloggingsinformasjonen til å få tilgang til en annen tjeneste fra Sony Group?
    Hvis du har en oppgradert konto (eller flere kontoer som er knyttet sammen), trenger du bare å bruke ett sett med påloggingsinformasjon for å få tilgang til hvilken som helst av de ovennevnte Sony Group-tjenestene.

    Den første gangen du logger på, blir du bedt om å fylle ut et kort kontoregistreringsskjema. De grunnleggende kontoopplysningene dine blir hentet fra den oppdaterte kontoen din (eller de sammenknyttede kontoene dine), slik at du slipper å angi dette på nytt. Du kan også bli bedt om å legge til mer informasjon for å fullføre registreringen.

    Du kan se gjennom og endre de grunnleggende kontoopplysningene dine når kontoregistreringen er fullført.
Hvilket selskap i Sony Group kontrollerer de sammenknyttede kontoene mine?
    Det selskapet i Sony Group som opererer hver tjeneste du bruker, fortsetter å kontrollere kontoen din for den tjenesten (og eventuelle data som samles inn når du bruker den tjenesten) i henhold til selskapets retningslinjer for personvern. Hvis du knytter sammen kontoene dine, endres ikke dette.

    Hvis du ønsker å utøve rettighetene dine til dine personlige data (for eksempel rett til innsyn) for en konto, må du ta kontakt med det selskapet i Sony Group som kontrollerer den kontoen med opplysningene som er oppgitt i selskapets retningslinjer for personvern.