Få i gang festen med Sonys nye kraftige partyhøyttaler SRS-XV800

ucrsQFNiF
  • Nyt kraftig surroundlyd med Omni-directional Party Sound og omgivelseslys som synkroniseres med lyden på SRS-XV800
  • Ta med deg høyttaleren hvor som helst takket være bærbart design og lang batterilevetid
  • Forvandle seeropplevelsen din med TV Sound Booster

Sony lanserte i dag nye SRS-XV800, en høyttaler med høy og klar lyd – bygget for festligheter. Enten du er vertskap for en episk fest eller nyter favorittfilmen din, gir denne høyttaleren en kraftig lyd som fyller rommet, uansett hva du hører på og hvor enn du lytter fra.

 

Kraftig surroundlyd for større fester

SRS-XV800 har Omni-directional Party Sound som bærer kraftig lyd til alle rommets hjørner. Fem diskanthøyttalere gir klar lyd både foran og bak på høyttaleren,. I tillegg er det hele støttet med kraftig bass du virkelig kjenner på kroppen, takket være doble X-Balanced Speaker Units.

Sonys X-Balanced Speaker Unit har en nesten rektangulær membran som ikke bare maksimerer området til høyttalerens membran, men som også øker lydtrykket for dypere og kraftigere bass, mindre forvrengning og større vokalklarhet for en rikere, klarere og mer givende lytteopplevelse.

 

Stor lyd på farten

Med et innebygd batteri på opptil 25 timers lyttetid, vil SRS-XV800 holde musikken i gang hele natten. Hvis du opplever at høyttaleren din går tom for batteri, er det ingen grunn til bekymring. Med høyttalerens hurtiglading kan du få tre timers spilletid fra bare 10 minutters lading.

Innebygde hjul og håndtak på SRS-XV800 lar deg rulle hele veien til festen. Når du vil flytte høyttaleren, er det bare å ta tak i det praktiske bærehåndtaket og vippe den bakover.

Indirekte belysning produserer omgivelseslys, slik at du kan lyse opp rommet ditt på en måte som matcher din unike stil. Skap en oppslukende opplevelse ved ganske enkelt å spille musikk gjennom høyttaleren, da lysene automatisk synkroniseres med takten og rytmen i musikken, og skaper fengslende farger.

 

Forbedre seeropplevelsen

Uansett hva du ser på, vil du ha den aller beste lyden. Takket være dyp bass og romfyllende lyd levert av Sonys unike TV Sound Booster, får du en lyd som er så ekte at du vil føle at du har kommet inn i verdenen du ser på skjermen.

En kombinasjon av TV-lyd og SRS-XV800s to bakre diskanthøyttalere og X-Balanced Speaker Units forsterker seeropplevelsen ved å forbedre den dype bassen og realistiske høyfrekvenser. Lydbølgene spretter av veggene for å omgi deg med lyd. TV Sound Booster-funksjonen lar deg nyte den forbedrede lyden til audiovisuelt innhold, for eksempel liveopptredener og filmer, og fordyper deg i alt du ser på.

 

En portabel, plug-in partystarter

SRS-XV800 har også karaoke- og gitarinngang, et intuitivt og opplyst berøringspanel, vanntett IPX4-klassifisering og Bluetooth® Fast Pair for AndroidTM, noe som gjør det enklere å lytte til musikk uansett hvor du er.

 

Sony | Music Center og Fiestable

Nye SRS-XV800 er kompatibel med både appene Sony | Music Center og Fiestable. Med Sony | Music Center kan du velge spillelister, endre lysmønster og lydmoduser, direkte fra dansegulvet. Fiestable lar deg få tilgang til morsomme funksjoner for å skape den ultimate feststemningen, som å lage en spilleliste, karaokefunksjoner inkludert Voice Changer og Echo, samt DJ-kontroll for å legge til lydeffekter.

 

Miljø i tankene

Sonys produkter er designet på en måte som ikke bare etterstreber lydkvalitet, men som også tar hensyn til miljøet. Den resirkulerte plasten som opprinnelig ble utviklet for Sony, brukes delvis til kroppen til SRS-XV800. Dette gjenspeiler hvordan Sony jobber for å redusere miljøpåvirkningen av produktene våre.

 

Pris og tilgjengelighet

SRS-XV800 er til salgs i Europa fra mai 2023 og får en estimert utsalgspris på 9000 NOK.

 

 

Avhengig av produktposisjonen, optimaliserer en sensor lyden for oppsettet, og fire av fem diskanthøyttalere brukes.

Mens TV Sound Booster-funksjonen er aktivert, er de tre høyttalerkomponentene (tre diskanthøyttalere) på forsiden av høyttaleren deaktivert for å optimalisere lydutgangen for kombinert bruk med en tilkoblet TV.

Når MEGA BASS er på, og volumnivået er satt til 14, slukkes lyset. Faktisk ytelse kan variere fra den angitte tiden på grunn av volumet, sanger som spilles, omgivelsestemperatur og bruksforhold.

Tilgjengelig via Sony | Music Center app

Mens TV Sound Booster-funksjonen er aktivert, er de tre høyttalerkomponentene (tre diskanthøyttalere) på forsiden av høyttaleren deaktivert for å optimalisere lydutgangen for kombinert bruk med en tilkoblet TV.

IPX4 vanntetthetsgrad når du står oppreist og IPX2-klassifisering horisontalt. Vannmotstand er bare effektiv når lokket er lukket. Ikke garantert for alle situasjoner.

Google og Android er varemerker fra Google LLC.

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.