Med kreativitet i fokus er Xperia 5 IV en førsteklasses smarttelefon for å oppleve og lage innhold med et kompakt design

ucrel0i6U
 • Ta perfekte portretter: Real-time Eye AF og tracking på alle linser i
 • Dramatiser hverdagsøyeblikk: 4K HDR 120fps (opptil 5x) slow motion-opptak på alle linser
 • Ta perfekte selfies: 12 MP frontkamera og stor bildesensor
 • Oppslukende visningsopplevelse av høy kvalitet:
  • Stereohøyttalere
  • Real-time HDR drive oglysere skjerm
 • Kraftig og kompakt: 5000 mAh-batteri og høytytende brikkesett i kompakt størrelse
 • Ta opp som i et lydstudio: Lydopptak av høy kvalitet med "Music Pro"
 • Spill som en proff: Game Enhancer tilbyr live streaming av spill og opptaksfunksjoner
 1. september 2022: Vi presenterer Xperia 5 IV, en førsteklasses smarttelefon som kan fange de viktige øyeblikkene. Telefonen har mange av de kraftige funksjonene som finnes i flaggskipet Xperia, men i et mer kompakt design. Xperia 5 IV er den første i Xperia 5-serien som har Real-time Eye AF og tracking på alle linser for å ta perfekte portrettbilder. Den har også et 12MP frontkamera som muliggjør gode og klare selfies og videoer selv i mørke scener, BRAVIA CORE for Xperia, trådløs lading og batterideling. Med det nyeste brikkesettet og det kraftige 5000 mAh-batteriet, kan du lage imponerende innhold og strømme eller dele det gjennom hele dagen.

Fang øyeblikk som en innholdsskaper:

Med teknologien som også finnes i vårt flaggskip Xperia 1 IV smarttelefon og AlphaTM- kameraer som Eye AF og objekt-tracking, inkorporerer Xperia 5 IV disse i et kompakt design for å sikre at du aldri går glipp av de spesielle øyeblikkene. Bildesensorene på alle de tre linsene produserer 4K i 120 fps, også i slow motion (opptil 5 ganger), slik at du kan filme livet ditt som om det var en spillefilm. Videography Pro lar deg også livestreame innholdet ditt direkte til strømmetjenester[ii]. For å ta opp videoselfier og vlogger har det nye frontkameraet en forbedret 12 MP-sensor som gjør det mulig å lage 4K HDR-innhold med enestående kontrastgradering, samt muligheten til å ta klare selfies i vanskelige omgivelser, enten det er omgivelser med høyt gjenskinn eller mørke omgivelser. Sammen med Vlog Monitor (XQZ-IV01, selges separat) kan du ha et feilfritt vlogg-oppsett og en økt kreativ kontroll for enkelt å fortelle historien din. Xperia 5 IV er også utstyrt med en ekstern skjermfunksjon. Ved å koble til et speilløst kamera (for eksempel alpha-seriekameraer), kan du direkte levere bilder av høy kvalitet tatt med Alpha mens du bruker Xperia 5 IV som monitor.

Sony Musics kommende musikksensasjon Cat Burns har nettopp kunngjort lanseringen av sin nye singel 'People Pleaser'. Musikkvideoen til denne ble filmet utelukkende med Xperia 5 IV. Ved å bruke kreative funksjoner gjennom de manuelle innstillingene i Videography Pro, har 'People Pleaser' blitt vekket til live gjennom å fange hverdagslige og ærlige øyeblikk. «Eye AF og Object Tracking-en på Xperia 5 IV er fenomenale funksjoner. Det var mye bevegelse i mange av scenene vi filmet, og Eye AF var alltid presis», sier Jomar A O-Meally, Lead Videographer. «Ved å lage innhold på Xperia 5 IV kan du bruke fantasien din, og pakke progressiv teknologi inn i en kompakt enhet som du kan ta med deg rundt, noe som gjør at hverdagslige mennesker kan bli filmskapere», sier regissør Nathan James Tettey. Samtidig ble Music Pro brukt til å spille inn en acapella av refrenget, noe som også ble brukt i videoen, hvor Cat Burns var begeistret over brukervennligheten. «å kunne ta opp flott lyd og laste den opp øyeblikkelig, uten å måtte bruke en bærbar PC, er en utrolig god funksjon og sparer tid i min hektiske tidsplan»!

Ta perfekte portretter:

Med hjelp av vår teknologi fra Alpha-kameraene, får Xperia 5 IV virkelig portrettbildene dine til å poppe. I tillegg til Real-time Eye AF støtter Xperia 5 IV nylig Real-time tracking som hjelper deg med å spore og holde fokus selv om motivet ditt er i bevegelse. På denne måten kan du fange minneverdige øyeblikk fulle av energi og uttrykk. Dette gjøres mulig gjennom en dybdeanalyse ved hjelp av kunstig intelligens. Med funksjoner som den dedikerte kameraknappen som umiddelbart åpner kamera-appen, er du alltid klar til å skape innhold.

Visningen og opplevelse av innhold er forbedret på Xperia 5 IV med hjelp av sin fantastiske 6.1-tommer 21: 9 FHD + HDR OLED-skjerm som er opptil 50 prosent lysere enn hos den forrige 5-serien. Med Plus Real Time HDR Drive økes bildekvaliteten ved å reprodusere gradering av over- og undereksponerte områder, forså å gjøre dem jevne. Med disse forbedringene kan du se innholdet ditt tydelig selv i lyse omgivelser som for eksempel utendørs. Du kan også oppleve oppslukende kinolyd med Dolby Atmos® i samarbeid med Sony Pictures Entertainment med hodetelefoner eller stereohøyttalere.

Brukere av BRAVIA CORE for Xperia-appen kan velge mellom hundrevis av Sony Pictures Entertainments nyeste utgivelser og klassiske storfilmer, forså å nyte disse i høy kvalitet på Xperia 5 IVs 21: 9 brede skjerm. Gå bak kulissene med Studio Access, og opplev IMAX®-forbedrede titler og oppslukende lyd fra DTS, alt inkludert med BRAVIA CORE for Xperia.

Kompakt, men kraftig – støtter kreativitet til enhver tid:

Med et 5000 mAh-batteri med adaptiv lading som gjør at batterilevetiden kan forlenges opptil 3 år, tilbyr Xperia 5 IV rikelig med strøm. Når du trenger å gi batteriet et løft, kan du raskt lade opptil 50 prosent på bare 30 minutter med laderen XQZ-UC1. Xperia 5 IV støtter trådløs lading, og tilbyr samtidig en batteridelingsfunksjon slik at du enkelt kan holde oppe strømnivået på alle enhetene dine så de alltid er klare til bruk.

Lyd innstilt i samarbeid med Sony Music Entertainment:

Spill som en proff og del seiersøyeblikkene:

Xperia 5 IV tilbyr den nødvendige hastigheten, ytelsen og påliteligheten som kreves for mobilspilling på høyeste nivå. Med en 120 Hz-skjerm og reduksjon av motion blur på 240 Hz, kjøres spillet jevnt. Med støtte fra 240 Hz touch scanning rate gir raske og presise trekk deg full kontroll over handlingen i spillet. Gjennom å tilpasse og finjustering av bilde- og lydinnstillinger, gir Plus Game Enhancer deg den perfekte spillopplevelsen. I tillegg er live streaming på SNSii også mulig. Her kan du fortløpende sjekke seernes kommentarer, og spillkommenttering er enkelt å implementere. Takket være high-frame-opptak på opptil 120 fps, kan du dele vinnerøyeblikkene dine i all sin prakt.

Med deg gjennom hele dagen:

Xperia 5 IV kombinerer kraftig og pålitelig ytelse med en rekke praktiske funksjoner for å forbedre hverdagen din. Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform leverer banebrytende ytelse og innovasjon innen kunstig intelligens, spill og tilkoblingsmuligheter, alt for å gi deg en førsteklasses opplevelse.

Kan brukes hvor som helst:

For å gi deg økt kreativ frihet kommer Xperia 5 IV med IP65/68 vannresistens og beskyttelse mot støv. Telefonen er også robust nok for enhver situasjon med Corning® Gorilla® Glass Victus® på forsiden og baksiden.

Flere grunner til å velge Xperia:

Som en del av Sonys bærekraftsprogram er det ingen plast i Xperia 5 IVs emballasje, hvor plastkomponenter enten er fjernet eller erstattet med papirmaterialer.

Pris og tilgjengelighet:

Xperia 5 IV vil være tilgjengelig tidlig i oktober 2022 i fargene svart, grønn og hvit. Telefonen kan forhåndsbestilles fra 13. september med et eksklusivt lanseringstilbud som inkluderer et par med LinkBuds S true wireless headphones med en estimert verdi på 1990 NOK. Lanseringstilbudet er tilgjengelig hos utvalgte forhandler og er tilgjengelig frem til 30. oktober 2022, eller så langt varelagrene rekker.

Sony’s veiledende utsalgspris vil være 9.990,- NOK.

 ---

Alle bakre linser

Bruk denne funksjonen ved å følge vilkårene for bruk og kravene knyttet til direktesending som bestemmes av live streaming-tjenesten du bruker. Avhengig av direktesendingstjenesten du bruker, kan betingelsene og spesifikasjonene for direktesendinger legges til eller endres uventet. Begrensninger for direktesendinger kan gjelde.

Sonys kamera med utskiftbare linser eller kompakte digitale kamera med UVC-støtte anbefales.

Kamera-kompatibiliteten kan variere.

Gjelder bare for visning av HDR10-innhold.

Dolby, Dolby Atmos og dobbelt-D-symbolet er blant de registrerte og uregistrerte varemerkene til Dolby Laboratories, Inc. i USA og/eller andre land.

For detaljer om "BRAVIA CORE for Xperia", vennligst besøk her (https://www.sony.net/bravia-core-for-xperia). Tjenestetilgjengeligheten kan variere fra marked til marked

DTS-teknologi gir lyd av høyeste kvalitet til favorittunderholdningen og favorittenhetene dine.

Simulert resultat av Sony Corporation, basert på faktisk bruksprofil ved hjelp av samme type batteri og USB-lading. Batteriets levetid avhenger av bruken.

Selges separat. Vi anbefaler at du bruker ekte ladere og kabler som XQZ-UC1.

Trådløs lader selges separat, og kompatibiliteten kan variere.

Bluetooth LE Audio-støtte® kommer som en programvareoppdatering (programvareoppdateringer er en faset prosess – tidsberegning og tilgjengelighet vil variere etter marked og/eller operatør.

Music Pro er en tjeneste for innspilling av musikk uten eksternt utstyr, og har opptak, redigering og studiojustering. Studiojusteringen gjelder bare for vokal. Musikkopptak og redigering er gratis. Studiojustering krever et betalt abonnement. Kostnadene for månedlig abonnement kan variere avhengig av markedet.

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige for alle tjenester og innhold. Effekten kan variere avhengig av innholdet.

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige for alle tjenester og innhold.

Snapdragon er et produkt av Qualcomm Technologies, Inc. og/eller deres datterselskaper. Snapdragon er et varemerke eller registrert varemerke som heter Qualcomm Incorporated.

Denne enheten er vannavstøtende og beskyttet mot støv. Alle porter og tilkoblede deksler skal være godt lukket. Ikke legg enheten helt under vann eller utsett den for sjøvann, saltvann, klorert vann eller væsker som drikkevarer. Misbruk og feil bruk av enheten vil ugyldiggjøre garantien. Enheten er testet under Inntrengningsbeskyttelsesrangering IP65/68. Sony-enheter som er testet for sine vannavstøtende evner, plasseres forsiktig inne i en beholder fylt med vann fra springen og senkes til en dybde på 1,5 meter. Etter 30 minutter i beholderen blir enheten forsiktig tatt ut og dens funksjoner og funksjoner testes. Vær oppmerksom på at denne modellen har en åpen USB-port for å koble til og lade. USB-porten må være helt tørr før lading.

«Emballasje» refererer til den enkelte produktboksen, samt komponenter som skuffer og brett i esken, avstandsstykker, innpakning og etuier.

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.