SRS-XG500

Sony introduserer ny X-Series med tre kraftige trådløse høyttalere

21 apr., 2021

Livet bør leves med fullt volum. Det betyr å skru opp musikken og danse hele natten gjennom til en klar, rik lyd. Med Sonys nye X-Series høyttalere kan du få mest mulig ut av hvert øyeblikk, med opplevelser du vil huske for alltid. LIVE LIFE LOUD.

Musikk er laget for å deles, og med de nye X-Series-høyttalerne blir dette enda enklere. Alle de nye høyttalerne er spesialdesignet for å gi en kraftig og vidstrakt lyd som passer enhver musikksjanger.

Enten du lytter innendørs eller utendørs, alene eller med venner, passer nye X-Series alles stil. Du kan velge en høyttaler som passer din stil med et bredt utvalg innen lydkvalitet, bærbarhet, holdbarhet og belysning.

Hør høyt og klart

Innovative X-Balanced høyttalerenheter

Alle høyttalerne har Sonys innovative X-Balanced høyttalerenheter. Den ikke-sirkulære membranen gir mer lydtrykk og mindre forvrengt lyd ved å maksimere området på høyttaleren, noe som betyr at du får en rikere og klarere lyd uansett hvilken musikkstil du lytter til.

Retningsuavhengig festlyd med XP700

XP700 har tre høyeffektive diskanthøyttalere foran[1] og en bakre høyeffektiv diskanthøyttaler som gir retningsuavhengig festlyd med kraftig, dyp bass og rikelig med klarhet.

Kraftig festlyd med XP500 og XG500

XP500 og XG500 har to høyeffektive diskanthøyttalere i front, som sammen gir deg kraftig festlyd. I tillegg har XG500 passive radiatorer som er optimalisert for å gjengi klar basslyd, og en flott lyd verdt å dele.

MEGA BASS og LIVE SOUND

MEGA BASS-funksjonen i hele serien lar deg skru opp bassen på høyttaleren, og gir deg en dyp, kraftig bass.

Med de nye høyttalerne i X-serien kan du nyte musikken din som om den er live. Med LIVE SOUND[2]-modus kan du gjenskape den unike atmosfæren og gjenoppleve favorittmusikkopplevelsene dine om og om igjen.

Ta festen med ut

Den splitter nye XG500 har en vann- og støvtett[3] rating på IP66 som betyr at du kan nyte den lyden omtrent hvor som helst. Du kan bruke den ved bassenget, i parken eller på stranden, og trenger ikke å bekymre deg for skader. XG500 er laget med slitesterkt vannavvisende nett som holder høyttaleren tørr.

XP700 og XP500 har en vanntett IPX4[4]-vurdering, slik at du kan holde festen i gang selv om noen få regndråper faller.

En bærbar fest

Lang batteritid

Du kan nå ta med lyden din hvor som helst med lang batterilevetid på XG500[5]XP700[6] og XP500[7]. Hvis du oppdager at høyttalerne går tom for batteri, trenger du ikke bekymre deg ettersom det er rask ladning på høyttalerne[8].

Alle de tre høyttalerne har Battery Care Mode, som forhindrer at høyttaleren når 100% ladning for å øke batteriets levetid.

Komfortable bærehåndtak

Den nye serien i X-serien har alle et komfortabelt håndtak som gjør det enkelt å bære. Hvis høyttaleren din er på rommet ditt, men du vil legge deg i hagen, er det bare å hente høyttaleren.

Lys opp

En helt ny omgivelsesbelysning gir moderne og subtil belysning. Du kan velge en rekke forskjellige lysmønstre[9] som kan gi energi når det er fest, eller beroligende nyanser til en rolig kveld.

Skru på moroa

Karaoke

Elsker du karaoke? Da passer du og X-Series-høyttalerne perfekt sammen. Høyttalerne kommer med mikrofon- og gitarinnganger[10], noe som gjør disse høyttalerne til den perfekte underholdningen på en sen kveld.

Horisontal eller vertikal posisjonering

Både XP700 og XP500 har flere oppsett og kan plasseres enten horisontalt eller vertikalt. Uansett hvilken måte du velger, vil en sensor på XP700 optimalisere lyden for oppsettet og gi deg flott lyd[11].

Bluetooth®-kompatibel

Alle tre høyttalerne er BLUETOOTH®-kompatible, slik at du kan koble høyttaleren direkte til din BLUETOOTH®-aktiverte enhet og streame rett til høyttaleren.

Party Connect

Alle de tre høyttalerne kommer med Party Connect slik at du kan koble til opptil 100 kompatible høyttalere, som deretter synkroniserer med musikken og lysene.

USB-porter

De nye X-serien høyttalerne kommer med USB-avspilling og ladning for å være den perfekte festhøyttaleren. Du kan koble til og spille musikk med en USB-port for å spille av digitale filer. Hvis smarttelefonen din har lavt batterinivå, kan du også koble den til høyttaleren og lade den direkte[12].

Sony | Music Center og Fiestable

Den nye serien er kompatibel med både Sony | Music Center og Fiestable-apper. Med Sony | Music Center kan du velge spillelister, legge neste sang i kø, endre lysmønstre og lydmodus fra dansegulvet. Fiestable gir deg tilgang til morsomme funksjoner for å skape den ultimate feststemningen, for eksempel å lage en festspilleliste, karaoke-funksjoner inkludert Voice Changer og Echo, pluss DJ-kontroll for å legge til lydeffekter.

Priser og tilgjengelighet

For mer informasjon, se gjerne:  https://www.sony.no/electronic…

For flere Sony-nyheter, besøk https://pressesenter.sony.no/

[1] Bare to front diskanthøyttalere fungerer samtidig på en gitt tid

[2] LIVE SOUND-modus er tilgjengelig via Sony Music Center-appen

[3] Produktet er beskyttet i en grad slik at støv fra en støvresistent test ikke kommer inn i produktet. Vannbestandig er definert som den beskytter kroppsfunksjonen mot kraftig strålevann fra alle retninger. Vanntett og støvtett er bare effektiv når hetten er lukket. Ikke garantert for alle situasjoner.

[4] Vannbestandig er bare effektiv når hetten er lukket. Ikke garantert for alle situasjoner.

[5] SRS-XG500 varer opptil 30 timer når MEGA BASS er på, Vol.19, og belysning er AV mens du bruker spor som oppfyller Sonys betingelser.

[6] SRS-XP700 varer opptil 25 timer når MEGA BASS er på, Vol.13, og belysning er AV når du bruker spor som oppfyller Sonys betingelser.

[7] SRS-XP500 varer opptil 20 timer når MEGA BASS er på, Vol.16, og belysning er AV når du bruker spor som oppfyller Sonys betingelser.

[8] 10 minutters lading gir deg 3 timers avspilling på XG500 og XP700, og 80 minutter på XP500.

[9] Available via Sony | Music Center app

[10] XP700 and XP500 come with two mic inputs in the rear port, one for a mic and one for either a guitar or mic. XG500 comes with one input that can be used for either a guitar or a mic

[11] Only XP700 has a built in sensor that optimizes how sound is processed to stereo sound

[12] This feature does not support all smart phones and tablets

Om Sony Corporation
Sony Corporation er ansvarlig for Electronics Products & Solutions (EP&S)-virksomheten hos Sony Group. Med visjonen om å “fortsette å levere Kando og Anshin til folk og samfunn over hele verden gjennom jakten på teknologi og nye utfordringer”, vil Sony skape produkter og tjenester som hjemmeunderholdning og lyd, bilder og mobilkomunnikasjon. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/

Meld deg på for å motta pressemeldinger fra Sony på e-post
Du er registrert for å motta pressemeldinger fra Sony på e-post
Ferdig!
Ugyldig e-postadresse