SRS-NS7

Sony introduserer SRS-NS7 – ditt bærbare personlige teater

04 okt., 2021

Sony annonserer i dag en ny trådløs nakkebånd-høyttaler, SRS-NS7, sammen med den trådløse senderen WLA-NS7, for å nyte en oppslukende, intim og personlig kinolydopplevelse, uten å forstyrre andre.

 

Bli oppslukt av din favorittfilm eller favorittsang

SRS-NS7 er verdens første Dolby Atmos®-kompatible trådløse nakkebåndshøyttaler med Sonys BRAVIA XR-modeller[2]. Den leverer Sonys unike 360 Spatial Sound-opplevelse som en gir perfekt optimalisert filmopplevelse med 360 Spatial Sound Personalizer-appen.

SRS-NS7 fungerer sammen med den medfølgende senderen og BRAVIA XR-TV-er[3], for å skape det ideelle arrangementet av virtuelle Dolby Atmos®-høyttalere rundt deg[4] – som fordyper deg i scenene som om du var en del av handlingen. For å bruke den må du koble den medfølgende trådløse senderen til TV-en med en optisk kabel og USB-kabel, og deretter koble SRS-NS7 med senderen gjennom Bluetooth®.

For en virkelig personlig opplevelse kan du bruke 360 Spatial Sound Personalizer-appen for at lyden skal bli like ekte som bilder. Da analyserer du dine unike hørselskarakteristiker, og kan integrere innstillingene i din SRS-NS7 lydopplevelse.

Bortsett fra å nyte Dolby Atmos®-innhold på TV-en, støtter SRS-NS7 også 360 Reality Audio[5] når den blir brukt sammen med smarttelefonen for å høre på musikk, og du får nyte atmosfæren som på konsert. Dette er tilgjengelig gjennom telefonen hos kompatible musikktjenester som Deezer, nugs.net og TIDAL.

I tillegg til å være den perfekte partner til BRAVIA XR-TV-er, kan SRS-NS7 også kobles sammen med andre TV-er som ikke er BRAVIA, bærbare PC-er, nettbrett og smarttelefoner[6]. Den personlige trådløse nakkebåndshøyttaleren lar deg nyte favorittunderholdningen din med 2-kanals stereo for en enda mer oppslukende lydopplevelser[7].

 

Engasjerende lyd, bare rundt deg

Ved hjelp av Sonys anerkjente lydteknologi leverer SRS-NS7 krystallklar akustikk og kraftig lydtrykk for rikere, dypere lyder for den ultimate personlige opplevelsen. Dette er takket være en X-Balaced høyttalerenhet som gir den beste høyttalerestørrelsen i en kompakt kropp, og øker lydtrykket og reduserer forvrenging for klar musikk og klar vokal. I tillegg til dette, gir den oppadvendte høyttaleren klar lyd direkte mot deg, uten å forstyrre andre rundt deg, slik at du kan bli fullstendig oppslukt av filmer og musikk, også på kvelden og natten. Den passive radiatoren øker lavfrekvent respons for klar basslyd som gir dunkende musikklydeffekter og dype takter.

 

Lyd og bilde i perfekt harmoni

Den trådløse senderen bidrar til å forbedre lydforsinkelse for SRS-NS7 og andre kompatible Sony-hodelefoner. Når de er koblet til BRAVIA XR-TV-er kan du være fullstendig oppslukt i Dolby Atmos®-filmer med lyd og bilde nøyaktig tilpasset[8].

 

Komfortabel passform for non-stop underholdning

Hvis du liker film-maraton hele natten eller å se favoritt-seriene dine på TV en hel kveld, vil SRS-NS7 kunne dekke underholdningsbehovet ditt.

SRS-NS7 gir timevis av komfortabel visning av dine favorittfilmer, TV-serier eller konserter takket være det fleksible og ergonomiske designet som sitte godt rundt nakken. Det fleksible båndet på baksiden av høyttaleren hjelper deg med å finne den perfekte passformen for total komfort mens du nyter underholdningen.

Du trenger heller ikke bekymre deg for batteriet. SRS-NS7 gir opptil 12 timer[9] strøm, og opptil fem timer[10] når volumet er på det høyeste. Med dette kan du se både lange filmer og hele TV-serier om igjen. Hvis du begynner å nærme deg tomt batteri kan du ta en rask 10 minutter lading med USB type C få 60 minutter ekstra batteritid[11].

Det er ikke bare ved å se på TV, serier og høre på musikk at SRS-NS7 utmerker seg. Den trådløse nakkebåndshøyttaleren er også perfekt å bruke for trådløs bruk på hjemmekontor. Den optimale mikrofonplasseringen gjør at SRS-NS7 kan fange opp og levere stemmen din i utmerket kvalitet, mens en X-Balanced høyttalerenhet gjengir stemmen i andre enden helt tydelig. I tillegg vil ekko-kansellering minimere tilbakemeldinger, slik at alle i samtalen kan høre og bli hørt tydelig.

 

SRS-NS7 er utviklet med tanke på total bekvemmelighet og har også Multipoint Connection[12]. Dette lar deg koble til to enheter samtidig, for eksempel din bærbare PC og smarttelefon[13]. Hvis en jobbtelefon kommer opp på PC-en din mens du hører på musikk på smarttelefonen, vil du kunne svare på samtalen ved å bruke Play/Call-knappen på venstre side av nakkebåndet. Når telefonsamtalen er ferdig, blir du automatisk koblet tilbake til musikken du hørte på.

Med IPX4[14] sprutsikkert design lar SRS-NS7 deg nyte favorittserien- eller musikken din hvor som helst uten bekymringer, mens du gjør dine daglige gjøremål som å vaske opp. I tillegg lar det åpne øret-designet at du kan se og lytte mens du fortsatt er klar over hva som skjer rundt deg.

 

Praktisk førsteklasses design

SRS-NS7 har en overflate i stoff som gir en behagelig følelse. Med et halsbånd i silikonfinish og et mykt bakre belegg, er SRS-NS7 perfekt for daglig bruk, og lett å rengjøre.

SRS-NS7 er også designet med tanke på miljøet. Mindre enn fem prosent av emballasjen er av plast. Dette gjenspeiler Sonys engasjement for å redusere miljøpåvirkningen av sin produkter og sin praksis.

 

360 Spatial Sound-opplevelse med hodetelefoner

Sonys 360 Spatial Sound-opplevelse blir også tilgjengelig på utvalgte Sony-hodetelefoner[15] når de er paret med WLA-NS7 trådløse sender[16] og BRAVIA XR TV-er[17].

[1] Fastvareoppdatering tilgjengelig i januar 2022, og er nødvendig for å nyte 360 Spatial Sound på BRAVIA XR: Nettverkstilkobling kreves for fastvareoppdatering av BRAVIA XR.

[2] Fastvareoppdatering tilgjengelig i januar 2022, og er nødvendig for å nyte 360 Spatial Sound på BRAVIA XR: Nettverkstilkobling kreves for fastvareoppdatering av BRAVIA XR.

[3] Fastvareoppdatering tilgjengelig i januar 2022, og er nødvendig for å nyte 360 Spatial Sound på BRAVIA XR: Nettverkstilkobling kreves for fastvareoppdatering av BRAVIA XR.

[4]  For å nyte den personlige Dolby Atmos®-opplevelsen, er koblingen med den medfølgende trådløse senderen og BRAVIA XRTM nødvendig.

[6] Når den pares med WLA-NS7 gjennom optisk kabel til TV-en.

[7] Personlig Dolby Atmos-opplevelse er ikke tilgjengelig når du kobler til andre enheter enn BRAVIA CR TV-er.

[9] Når volumet står på omtrent nivå 16. Faktisk ytelse kan variere fra den angitte tiden på grunn av volum, sanger som spilles, temperatur og bruksforhold.

[10] Når volumet står på omtrent nivå 31. Faktisk ytelse kan variere fra den angitte tiden på grunn av volum, sanger som spilles, temperatur og bruksforhold.

[12] En enhet for musikkavspilling ved hjelp av A2DP-protokoll, en annen enhet for kommunikasjon ved hjelp av HFP-profil. Krever enhet som korresponderer med Bluetooth-tilkobling. Kombinasjon av Mac OS-datamaskin og iPhone er ikke tilgjengelig.

[13] Tilgjengeligheten av funksjoner kan variere avhengig av operativsystem til datamaskinen og smarttelefonen.

[14] Vannresistens er bare effektivt når enheten er lukket, og garanteres ikke for alle situasjoner. Den medfølgende trådløse senderen er ikke IPX4-sertifisert.

[15] Kompatible hodetelefoner: WH-1000XM3, WF-1000XM3, WI-1000XM2, WH-1000XM4, WF-1000XM4, WH-XB900N, WH-XB700, WH-H910N, WH-H810, WF-C500 og WH-XB910N

[16] WLA-NS7 trådløs sender blir solgt separat.

[17] For å nyte personlige Dolby Atmos®-opplevelsen, er det nødvendig med den trådløse senderen WLA-NS7 og BRAVIA XRTM. Fastvareoppdatering tilgjengelig i januar 2022, og er nødvendig for å nyte 360 Spatial Sound på BRAVIA XR: Nettverkstilkobling kreves for fastvareoppdatering av BRAVIA XR.

tag
Lyd

Om Sony Corporation
Sony Corporation er ansvarlig for Electronics Products & Solutions (EP&S)-virksomheten hos Sony Group. Med visjonen om å “fortsette å levere Kando og Anshin til folk og samfunn over hele verden gjennom jakten på teknologi og nye utfordringer”, vil Sony skape produkter og tjenester som hjemmeunderholdning og lyd, bilder og mobilkomunnikasjon. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/

About Sony Group Corporation

Sony Group Corporation is a creative entertainment company with a solid foundation of technology. From Game & Network Services to Music, Pictures, Electronics Products & Solutions, Imaging & Sensing Solutions and Financial Services – Sony’s purpose is to fill the world with emotion through the power of creativity and technology.

For more information, visit: www.sony.com

Meld deg på for å motta pressemeldinger fra Sony på e-post
Du er registrert for å motta pressemeldinger fra Sony på e-post
Ferdig!
Ugyldig e-postadresse