Non-stop moro uansett hvor du går – Sony introduserer den nye smarttelefonen Xperia 10 V

ucrb4ZNsi

 

  • Verdens letteste 5G-smarttelefon (159g) med 5000 mAh batteri som tilbyr kontinuerlig videoavspilling i omtrent 34 timer
  • Ny utstyrt med stereohøyttalere i front for å gjøre det mulig å se på innhold med kraftig lyd

Sony avslørte i dag nye Xperia 10 V, en funksjonsfylt smarttelefon i mellomklassen. Den er kompakt, lett og enkel å ta med overalt, samtidig som den har klassens beste 5000 mAh-batteri, nylig utstyrt med stereohøyttalere foran, en lyssterk OLED-skjerm og et kamera med tre objektiver.

I tillegg til å være utstyrt med et batteri med stor kapasitet som er i stand til kontinuerlig videoavspilling i cirka 34 timer, har den verdens letteste kropp, realisert i en slank ramme som er enkel å betjene med én hånd mens du er på farten. Den robuste skjermen i Corning® Gorilla® Glass Victus® sørger for holdbarhet.

Når det gjelder kameraytelse er telefonen utstyrt med en ny bildesensor som er omtrent 1,6 ganger større enn den forrige modellen, noe som muliggjør opptak med lite støy selv på mørke steder.

Perfekt for underholdning på farten

Enten du ser på film eller hører på musikk, leverer stereohøyttalere foran på telefonen kraftig, balansert, ekte stereolyd.

I tillegg er 6,1-tommers full HD+ OLED-skjermen omtrent 1,5 ganger lysere enn den forrige modellen, noe som forbedrer synligheten utendørs. TRILUMINOS® Display for mobil trekker på Sonys mange års TV-ekspertise for å optimalisere skjermen for filmvisning og reprodusere utsøkte levende bilder.

Telefonen er utstyrt med en 3,5 mm lydkontakt og støtter den trådløse overføringsteknologien LDAC™ , slik at du kan nyte høyoppløselig høykvalitetslyd med både kablede og trådløse hodetelefoner. I tillegg reproduserer DSEE Ultimate™ ​ – som bruker Sonys proprietære AI-teknologi – lydkilden til strømmetjenesten med høykvalitetslyd tilsvarende høy oppløsning.

Enklere å ta vakre øyeblikksbilder

Fang livet fullt ut på en enkel måte med Xperia 10 V. Kameraet bruker teknologi som gjenkjenner scene, forhold og motiv, og som automatisk velger de ideelle innstillingene for å ta det beste bildet, slik at du slipper å bruke tid på det.

Med et utvalg av tre objektiver på det bakre kameraet (brennvidder 16 mm (F2.2), 26 mm (F1.8) og 54 mm (F2.2)), er det mulig å ta en rekke ulike typer bilder. I tillegg er vidvinkelobjektivet utstyrt med en ny bildesensor som er omtrent 1,6 ganger større enn den forrige modellen, noe som gjør at mer lys fanges og at man kan ta klarere bilder med mindre støy på mørke steder. Optisk bildestabilisering gjør det mulig å ta vakre bilder på mørke steder der det er vanskelig å fotografere, scener med store kontraster og nattescener.

Håndutløserfunksjonen på frontkameraet gir håndfrie enkle selfies ved å automatisk utløse lukkeren når du retter håndflaten mot enheten.

Sonys unike hybridbildestabilisering (Optical SteadyShot™), som kombinerer optisk bildestabilisering og elektronisk bildestabilisering, muliggjør videoopptak med mindre uskarphet.

Lett, tøff og vakker

Xperia 10 V er offisielt verdens letteste 5G-smarttelefon med 5000 mAh-batteri på 159g. Den kan tilby imponerende 34 timer (ca.) med videoavspilling.

I tillegg til IP65/68 vanntett og støvtett ytelse, er skjermen holdbar takket være Corning® Gorilla® Glass Victus® som er svært motstandsdyktig mot både fall og riper.

Xperia 10 V kommer i de samme fargene (lavendel, salviegrønn, hvit, svart) som Sonys nyeste helt trådløse hodetelefoner WF-C700N (selges separat). Dermed kan du glede deg over fargekoordinering av smarttelefonen og hodetelefonene, i tillegg til å fordype deg i musikk med de støydempende hodetelefonene.

Telefonen tilbyr praktisk e-SIM-støtte, og i tillegg til det innebygde minnet på 6GB (RAM) / 128GB (ROM), er den kompatibel med microSDXC opptil 1TB, slik at du kan lagre store mengder innhold uten kostbare skyabonnementer.

For å forenkle bruken er Xperia 10 V utstyrt med «Side sense» for raske snarveier til apper og «21:9 Multi-Window Switch» som deler skjermen i to seksjoner slik at du enkelt kan surfe på nettet og se en video samtidig med full 21:9-skjerm.

Bærekraft

Sony Group har satt miljøplanen «Road to Zero», med mål om null miljøbelastning innen 2050. For å oppnå dette tar vi grep samtidig som vi setter mellomlangsiktige miljømål i flere steg. Som en del av disse miljømålene har vi som mål å eliminere plastemballasjematerialer for ny designede småprodukter innen 2025. Xperia 10 IV oppnår null bruk av plast i den individuelle emballasjen. Den bruker også Sonys unike Original Blended Material for produktesken og hovedbrettet, som er laget av bambus, sukkerrørfibre og resirkulert papir. I tillegg har SORPLAS™ blitt brukt i råmaterialet for enkelte elementer i både den interne og eksterne kroppen.

Tilbehør

Style Cover med stativ for Xperia 10 V XQZ-CBDC

Xperia 10 V har valgfrie fargematchende deksler med stativ. Det slanke dekselet er designet for å passe formen til Xperia 10 V, og kombinerer funksjonalitet med å være enkel å holde. Dekselet bruker også Sonys resirkulerte SORPLAS™ som en del av materialet.

Tilgjengelighet

Xperia 10 V blir tilgjengelig i lavendel, salviegrønn, hvit og svart fra midten av juni til en anbefalt utsalgspris på 4990 NOK. * Utgivelsesdatoen, enhetsprisen og tilgjengelige farger vil variere avhengig av region og operatør.

For flere detaljer, vennligst besøk:

Xperia 10 produktkunngjøringsvideo:https://youtu.be/UOo9szWkl-o

Xperia 10 V introduksjonsvideo:https://www.youtube.com/watch?v=Kuk6Cwg

Xperia 10 V produktside: https://www.sony.no/smartphones/products/xperia-10m5

 

Xperia 10 V på 159g er verdens letteste 5G-smarttelefon med et batteri på 5000 mAh eller høyere kapasitet. Verifisert av SpecTRAX fra TechInsights mot de publiserte dimensjonene og batterispesifikasjonene til over 23 500 smarttelefoner. Riktig fra 11. mai 2023.

Under forholdene med 720p videofiloppløsning, når du lagrer til hovedenheten, lydutgang via Bluetooth-tilkobling, når du er koblet til LTE eller Wi-Fi, og når automatisk justering av skjermens lysstyrke er slått av. Faktisk videoavspillingstid avhenger av mange andre faktorer som nettverkstilkobling, innstillinger, videofilformat, skjermens lysstyrke og batteristatus.

Sammenlignet med Xperia 10 IV.

Krever musikkinnhold i stereolyd.

Sammenlignet med Xperia 10 IV. Maksimal lysstyrke på skjermen varierer etter innstillinger, bruk og innhold.

LDAC er en kodekteknologi sertifisert som «Hi-Res Audio Wireless» av Japan Audio Society. Ved overføring av høyoppløselig innhold med en maksimal overføringshastighet på 990 kbps med LDCA-kodeken.

Gyldig når DSEE Ultimate er satt til ON. For å nyte høyoppløselige lydkilder som tilsvarer høyoppløsning, kreves det høyoppløsningskompatible hodetelefoner (selges separat).

Støttes kanskje ikke avhengig av spesifikasjonene til tjenesten som brukes.

Alt konvertert til 35 mm format.

Kun vidvinkelobjektiv.

microSDXC selges separat.

Sideforholdet som vises på skjermen varierer avhengig av innholdsformatet.

Emballasje refererer til den enkelte produktesken, samt komponenter som innboksbrett, avstandsstykker, omslag og hylser. Omfatter ikke materialer brukt i belegg og lim.

Alt materiale er lett tilgjengelig rundt produksjonsknutepunktene i Asia.

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.