Sony feirer 10 år med Alpha speilløse fullformatkameraer

Sony er stolte av å kunne feire et tiår med innovasjon i fotografiverden med tiårsjubileet til sin Alpha-serie med speilløse fullformatkameraer. I løpet av det siste tiåret har Sony pushet grensene for fotografisk teknologi, omformet industrien og styrket fotografer og videografer med banebrytende verktøy.

Viktige milepæler:

  • 2013: Det fotografiske landskapet ble revolusjonert med introduksjonen av verdens første speilløse fullformatkameraer – Sony Alpha 7 og 7R. Disse banebrytende modellene markerte starten på en pågående utvikling for Alpha-serien.
  • 2014: På mindre enn et år etter introduserte Sony 'S'-varianten, og satte nye standarder for ytelse i lite lys ved høye ISO-innstillinger og 4K-videoopptak.
  • 2015: Alpha 7R II, med en banebrytende 42,4 megapiksler bakbelyst fullformatsensor, fortsatte å redefinere fotograferingsstandarder.
  • 2017: Alpha 9, som ble lansert i 2017, tilbød black-out free kontinuerlig stille fotografering med imponerende 20 bilder per sekund, noe som ga sportsfotografer et konkurransefortrinn i forhold til sine DSLR-fotograferende kolleger.
  • 2020: Sony annonserte Alpha 7C – verdens minste og letteste fullformatkamera. Kompromissløs ytelse i kompakt design.
  • 2021: Alpha 1, verdens første speilløse fullformatkamera som kombinerer en høyoppløselig 50,1 megapiksel sensor med 8k videoopptaksmuligheter og mye mer, banebrytende for både fotografer og videografer og markerte en ny æra innen profesjonell bildebehandling.
  • 2022: Alpha 7R V, det første Alpha-kameraet med en AI-prosessorbrikke for autofokus. Den toppmoderne AI-prosesseringen bruker detaljert informasjon om menneskelig form og positurestimering for dramatisk forbedring av gjenkjenningsnøyaktigheten utover systemer som bare oppdager ansikt og øye, inkludert flere emnetyper som dyr, kjøretøy og insekter.

For å feire denne milepælen har Sony kuratert en samling av de fineste bildene tatt med Sony fullformat Alpha-kameraer i løpet av det siste tiåret. Utforsk denne visuelle reisen i vår interaktive flippbok. Du kan også ta en titt på historien til Alpha-kameraer med vår infografikk ovenfor, slik at du kan se vår revolusjonerende Alpha-tidslinje og hvilke modeller som har laget så ekstraordinært innhold.

For mer informasjon om Alpha, besøk https://www.sony.co.uk/alphauniverse/

 

 

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.