Sony feirer åtte seire ved EISA Awards 2022, inkludert «Full-Frame» kamera for Alpha 7 IV og «Multimedia Smartphone» for Xperia 1 IV

ucrCvkBr7

Sony er ekstremt stolte av å kunngjøre at kvaliteten og innovasjonen nok en gang har blitt anerkjent hos den svært berømte Expert Imaging and Sound Association Awards. Totalt har Sony vunnet åtte priser, fordelt på fire forretningskategorier.

Se hele listen av Sonys seire:

  • EISA «FULL-FRAME» KAMERA 2022-2023: Sony Alpha 7 IV 
  • EISA «VLOGGING» KAMERA 2022-2023: Sony ZV-E10 
  • EISA «LENS OF THE YEAR» 2022-2023: Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
  • EISA «PHOTO/VIDEO WIDE ANGLE ZOOM LENS» 2022-2023: Sony FE PZ 16-35mm F4 G
  • EISA «TELEPHOTO ZOOM LENS» 2022-2023: Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II
  • EISA «MULTIMEDIA SMARTPHONE» 2022-2023: Sony Xperia 1 IV
  • EISA «WIRELESS HEADPHONES» 2022-2023: Sony WH-1000XM5
  • EISA PREMIUM OLED-TV 2022-2023: Sony XR-65A95K

EISA FULL-FRAME KAMERA 2022-2023: Sony Alpha 7 IV

Dette speilløse fullformatskameraet har betydelige forbedringer fra forgjengeren Alpha 7 III på nesten alle områder. Den nye bakbelyste CMOS Exmor R-sensoren på 33 millioner piksler, og den nyeste BIONZ XR-prosessoren sørger for strålende bildekvalitet, mens den artikulerende berøringsskjermen gjør kameraet mer brukervennlig, spesielt for filmskapere og vloggere. Kontinuerlig opptaksmodus gjør det mulig å gjennomføre lange serier med 10 fps, mens den raske og pålitelige autofokusen med Real Time-tracking oppdager øynene til mennesker, dyr og fugler. Når det gjelder video kan Alpha 7 IV ta UHD 4K/30p fra sensorens fulle bredde, eller 4K/60p-opptak i Super 35mm-modus. Den tilbyr også en rekke kodeker, Creative Look og bildeprofiler, inkludert den anerkjente S-Cinetone for et rikt kinoaktig utseende.

EISA LENS OF THE YEAR 2022-2023: Sony FE 24-70mm F2.8 GM II

Denne raske standardzoomen for fullformatskameraer er designet for både fotografer og filmskapere. Den tilbyr svært høy bildekvalitet med vakker bokeh, sammen med fire raske og pålitelig kontrollerte XD-lineærmotorer for autofokus. Dette andregenerasjons G Master-standard zoomobjektivet imponerer med sin reduserte størrelse og vekt, samtidig som det har ekstra funksjoner sammenlignet med forgjengeren. I tillegg til en blenderring som kan stilles til trinnløs kontroll, har den en glatthetsbryter for zoom som lar fotografen velge mellom løst og stramt etter hva den fotografiske situasjonen krever. To justerbare fokusholdknapper gir også fotografen bedre kontroll.

EISA PHOTO/VIDEO WIDE ANGLE ZOOM LENS 2022-2023: Sony FE PZ 16-35mm F4 G

Sonys nyeste vidvinkelzoom bruker en motordrevet zoommekanisme drevet av XD Linear Motors, for ekstremt fin og nøyaktig kontroll. Dette gjør det til et attraktivt alternativ for videografer som ønsker å gjøre jevne, presise zoominger under opptak. De vil også sette pris på at det nesten ikke er endring i synsvinkel mens du fokuserer, og heller ingen avvik i fokus ved zooming. Dette objektivet er imidlertid ikke bare for video. Dens kompakte, lette og værbestandige design og høykvalitetsoptikk gjør den også til et godt alternativ for landskapsfotografer som foretrekker å reise lett. Både fotografer og videografer drar nytte av objektivets omfattende kontroller, inkludert en dedikert blenderring.

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2022-2023: Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II

Dette raske telezoom-objektivet er et fullstendig redesign av Sonys første FE 70-200 mm F.28 G Master. Det nye optiske designet gir skarphet fra hjørne til hjørne I hele zoomområdet. Autofokussystemet er bygget rundt to par XD lineære motorer som driver to fokusgrupper, noe som gir raskere fokus og forbedret fokussporing. Videoopptakere vil sette pris på blenderringen som kan betjenes I enten klikk- eller klikkfri modus, samt redusert fokuspust og fokusskift. Til tross for alle disse forbedringene er objektivet nesten en tredjedel lettere enn originalversjonen.

EISA VLOGGING CAMERA 2022-2023: Sony ZV-E10

Akkurat som vlog-kameraet ZV-1, som vant EISA-pris for to år siden, er vlog-kameraet ZV-E10 designet for innholdsskapere, med ekstra fordel av å bruke utskiftbare objektiver. Det er et utmerket kamera for både bilder og video, og tilbyr rask og nøyaktig autofokus, supplert med Real-Time Eye AF. Den vinklede LCD-skjermen er til stor hjelp i både foto- og videomodus, og i videomodus sørger høykvalitetsmikrofonen med den medfølgende vindskjermen for klokkeklar lyd. I tillegg støtter vlog-kameraet ZV-E10 den nyeste videoteknologien, fra 4K til direktestrømming, og en rekke funksjoner som gjør det veldig enkelt å lage og dele vlogger i alle slags situasjoner.

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2022-2023: Sony Xperia 1 IV

Sonys multitalent av en smarttelefon imponerer fra start takket være sitt moderne, slanke design og den kraftige glassfinishen på skjermen og baksiden av chassiset, men det er det brukerne får på innsiden som er det mest attraktive. Xperia 1 IV har det første kamerasystemet med kontinuerlig optisk zoom noensinne på en smarttelefon, med bevegelige linser mellom 85 og 125 mm på telefotokameraet, og avansert 120 fps utlesende bildesensor(er) på alle objektiver. Smarttelefonen realiserer standarden for profesjonell fotografering, enten med bilder eller 4K HDR 120 fps videoopptak. En kraftig Qualcomm Snapdragon-prosessor og 5000mAh-batteri avrunder spesifikasjonen til det som virkelig er multimediekongen blant smarttelefoner.

EISA WIRELESS HEADPHONES 2022-2023: Sony WH-1000XM5

Hodetelefoner du alltid vil ha med deg er WH-1000XM5, som vider at Sony finjusterer flaggskipet sitt av trådløse hodetelefoner med aktiv støyredusering med stor effekt. Et nytt utseende, lett chassis og «Soft Fit»-skinn har komfortable, polstrede øreklokker som holder uønskede lyder ute, uten å bruke for mye press. Innvendig er en spesialdesignet driverenhet laget med støyreduksjon i tankene, og leverer raffinert lyd med bemerkelsesverdige detaljer i både lave og høye områder – for å nye høyoppløselig lyd. Fire mikrofoner sørger for skarpe taleanrop, med en annen kvartett og to prosessorer utplassert for gjenkjenning og reduksjon av ekstern støy, og en Auto NC Optimizer som automatisk optimaliserer støyreduserende triumfer i de travleste miljøene. Sonys smarttelefon-app utnytter et bredt spekter av funksjoner, og bidrar til at WH-1000XM5 blir den ultimate daglige arbeidshesten.

EISA Premium OLED-TV 2022-2023: Sony XR-65A95K (Official EISA citation)

Sonys beste OLED-TV noensinne har en helt ny QD-OLED-panelteknologi, basert på blålysdioder og et Quantum Dot-lag. Som et resultat av dette tilbyr XR-65A95K sine uforlignelige bilder dype svarte farger, intense farger og lysstyrke over all forventning, perfeksjonert av Sonys mangefasetterte Cognitive Processor XR TM. Film- og TV-innhold ser enda mer opphøyd ut, og naturligvis er denne flaggskipmodellen klar for spillere med VRR, ALLM og 4K/120Hz-avspilling. Det nyskapende Acoustic Surface Audio+-lydsystemet sementerer XR-65A95Ks status som en avansert OLED-allrounder, som gir detaljerte 2.2-kanals sonikk med full rekkevidde, som drar nytte av automatisk kalibrering. Smarte ferdigheter håndteres av Google TV, med tilgang til den eksklusive BRAVIA CORE TM-filmappen, og medfølgende BRAVIA CAM med Full HD-oppløsning som gjør det mulig med videochat, strømsparing* og mer.

*Auto Power Saving Mode blir tilgjengelig gjennom fremtidig fastvareoppdatering.

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.