Sony introduserer HT-S2000 3.1ch Dolby Atmos®-lydplanke som gir en filmatisk surround-lydopplevelse

ucrtjDOAH

Sony annonserte i dag sin nyeste lydplanke, HT-S2000. Lydplanken har 3.1ch Dolby Atmos® / DTS:X® og leverer filmatisk surround-lyd med Vertical Surround Engine og S-Force Pro Front Surround. Takket være en nyutviklet mikser, gir HT-S2000 en tredimensjonal surround-opplevelse selv når du spiller av stereoinnhold. Senterhøyttaleren sørger for tydelig dialog, mens den innebygde doble subwooferen leverer dyp bass. Denne lydplanken vil også være den første enheten som er kompatibel med den nye Sony | Home Entertainment Connect-appen.

 

En oppslukende surround-lydopplevelse

Med Vertical Surround Engine og S-Force Pro Front Surround, skaper HT-S2000 filmatisk surround-lyd som lar deg nyte spenningen med Dolby Atmos og DTS:X. Takket være Sonys unike virtuelle teknologier, gir HT-S2000 en oppslukende lydopplevelse uten behov for ekstra høyttalere. Med Vertical Surround Engine som plasserer lyd over deg og S-Force Pro som gir lyd fra sidene, er det som om du har tatt med deg kinoen hjem med HT-S2000.

 

Med Sonys nyutviklede mikser kan du oppleve tredimensjonal surround-lyd ikke bare med innhold i surround-lydformat, men også med stereoinnhold, som video eller musikk strømmet fra en internett- eller Bluetooth®-aktivert enhet. Ved å analysere lydsporet i sanntid, skiller Sonys unike teknologi lyden inn i individuelle deler (slik som stemmer, lydeffekter eller musikkinstrumenter) og pakker dem rundt deg, noe som skaper en spennende og oppslukende opplevelse av nesten alt du ser på.

 

Klar dialog – kraftig og fyldig bass

HT-S2000 har en dedikert senterhøyttaler for tydelig dialog og en innebygd subwoofer for kraftig bass. De jobber sammen for å levere klar og vidtrekkende lyd i hele rommet. Sonys X-balanced Speaker Unit er nøkkelteknologien for å oppnå høyere lydtrykk med mindre forvrengning og større vokalklarhet.

 

Introduserer ny Home Entertainment Connect-app

Det er enklere en noen gang å sette opp og bruke lydplanken, takket være Sony | Home Entertainment Connect-appen. Den kan guide deg gjennom innledende innstillinger, hjelpe til med feilsøking og gi full kontroll over volum, lydfelt og mer – rett fra smarttelefonen. Appen tilbyr også nyttig informasjon som anbefaling av funksjoner, nye programvareoppdateringer og mer.

 

Oppgradert hjemmekinoopplevelse

Den valgfrie trådløse subwooferen (SA-SW5 / SA-SW3) vil legge til en fyldig basslyd. For å gjøre opplevelsen enda mer oppslukende kan du legge til Sonys valgfrie trådløse bakhøyttalere (SA-RS3S)1 og få en fullkommen filmatisk opplevelse. Sammenkoblet med en kompatibel BRAVIA TV™ 1, vises lydinnstillingene automatisk på BRAVIA Quick Settings-menyen for enkel kontroll.

 

Med bærekraft i tankene

Hjemmelydproduktene fra Sony er designet ikke bare for å gi en fantastisk lydopplevelse, men også med tanke på miljøet. Sony er forpliktet til å bruke mindre plast i produktene og emballasjen vår. HT-S2000 bruker spesialutviklet resirkulert plast i flere deler av produktet, noe som gjør at Sony kan reprodusere suveren akustisk ytelse med resirkulert plast. Omtrent 95 prosent av emballasjen er laget av resirkulert papir og papirbaserte materialer for å minimere bruken av plast.

 

Pris og tilgjengelighet

HT-S2000 har en veiledende pris på 6000 kr og vil være tilgjengelig fra juni.

 

Last ned appen på Google Play og App Store. Nettverkstjenester, innhold, operativsystem og programvare er underlagt vilkår og betingelser, og kan endres, avbrytes eller avsluttes når som helst, og kan kreve gebyrer, registrering og kredittkortinformasjon.

Produkttilgjengelighet varierer mellom land/regioner.

Integrert brukergrensesnitt fungerer med kompatible modeller. https://www.sony.net/hav_faq

Den resirkulerte plasten kan ikke brukes til deler avhengig av produksjonstidspunktet.

Belegg og klebende materialer ekskludert.

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.