Sony lanserer nye in-ear hodetelefoner i INZONE-serien i samarbeid med Fnatic

 • INZONE Buds er en del av den anerkjente INZONE-serien, som de første trådløse gaming-hodetelefonene, og med bransjens lengste batterilevetid på 12 timer1 med mindre enn 30 ms latens.
 • Sony introduserer også de lette trådløse hodetelefonene INZONE H5 og et etterlengtet svart fargealternativ for hodetelefonene INZONE H9.
 • INZONE Buds og INZONE H5 er utviklet i nært samarbeid med det anerkjente esport-teamet Fnatic.

Sony har annonsert INZONE Buds – helt trådløse hodetelefoner for gaming, som er utviklet med Sonys anerkjente lydteknologi, og er designet for å hjelpe deg å vinne. INZONE Buds tilbyr både PC- og konsollspillere en oppslukende spillopplevelse takket være personlig lyd og uovertruffen 12 timers batterilevetid2 og lav latens.

Til denne innovasjonen følger også de trådløse INZONE H5-hodetelefonene, som tilbyr overraskende 28 timer med uavbrutt spilling, og sikrer komfort under lengre spilløkter.

Begge disse produktene har blitt til ut fra et samarbeid med det anerkjente esport-laget Fnatic, som feirer 20 år i 2024, og som har sikret internasjonale titler i VALORANT Champions Tour to år på rad.

Videre vil de svært anerkjente INZONE H9 trådløse hodetelefonene med støykansellering bli lansert i en ny elegant svart versjon.

INZONE fortsetter å heve PC- og PlayStation-opplevelsen med forbedret lydrealisme.

INZONE Buds

360 Spatial Sound for spilling

Med 360 Spatial Sound på INZONE Buds kan du høre både retningen og avstanden til motspilleren din, så du alltid er et steg foran. Gjennom sitt årelange arbeid med bransjeledende hodetelefonteknologi har Sony utviklet INZONE Buds for å tilby et lydfelt som er skreddersydd for deg. Ved å analysere både formen på det ytre øret og akustiske egenskapene til øregangen tilbyd INZONE Buds mer presis romlyd.

Med Sound Field Optimisation kan du lage en personlig tilpasser hørselsprofil ved å ta bilder av ørene dine i appen 360 Spatial Sound Personaliser. Da kan du nyte spiller med uovertruffen romlig nøyaktighet.

INZONE Buds kan optimaliseres for øregangen din med Sound Tone Personalisation. Ørepluggene spiller testlyder fra driverenheter og bruker tilbakemeldingsmikrofoner for å måle hvordan lyden fyller øregangen. Basert på den akustiske analysen blir lyden personlig tilpasset ved hjelp av INZONE Hub PC-applikasjonen, som sikrer en virkelig egen romlig lytteopplevelse.

Dynamic Driver X

Ved å trofast gjengi hver lyd i spillet, fra kraftige eksplosjoner til subtile fottrinn, vil du føle deg transportert inn i spillets verden. Dette gjøres mulig gjennom en spesialkonstruert høyytelses driverenhet – Dynamic Driver X – som er designet for bred frekvensproduksjon. Den brukes også med WF-1000XM5. Membranstrukturen bruker forskjellige materialer for både kuppelen og kanten, sikrer minimal forvrengning og en klar lydkvalitet, og leverer et uovertruffent nivå av auditiv realisme.

Støykansellering

Sonys aktive støykansellering gjør at INZONE Buds blokkerer bakgrunnsstøy slik at du kan fokusere på spillet.

Forbedre spilløktene dine

Den nye prosessoren med lavt strømforbruk, L1, gir opptil 12 timer batterilevetid2 ved bruk av hodetelefonene, og opptil 24 timers total batterilevetid i ladeetuiet. Med bransjens lengste batterilevetid er INZONE Buds klare til å drive lengre økter og revolusjonere spillingen din.

INZONE Buds kommer med en USB-C®-dongletilkobling som gir latens på mindre enn 30 ms, så det er ingenting som holder deg igjen.

Økt komfort, mer spilling

Med nytt design som reduserer kontakten med øret, kan du spille lenger med økt og forbedret komfort.

INZONE Buds er tilgjengelig i to fargealternativer – svart og hvit – slik at du kan velge den som passer best til din spillestil.

Andre funksjoner

 • Mikrofon med AI-basert støyreduksjon: Fanger effektivt stemmen din selv i støyende omgivelser.
 • Knappefunksjoner: Tilpassbare knappefunksjoner.
 • LE Audio: Nyt opptil 24 timer batterilevetid3 når du er koblet til smarttelefonen din.
 • Smarttelefon App: Kompatibel med Sony | Headphones Connect-appen4.

INZONE H5

Med en lett konstruksjon, lavere sidetrykk og avansert romlig reproduksjon er H5 klar for din lengste spilløkt. INZONE H5 har også avansert romlig reproduksjon for å holde deg fokusert på spillet, i tillegg til at den har en boommikrofon for å sikre at du blir hørt. Det gjør dette til de ideelle hodetelefonene i søken etter seier.

INZONE H5 nøkkelfunksjoner

 • Trådløs: 2.4GHz trådløs tilkobling.
 • 360 Spatial Sound for gaming: Presisjon med 3D-lydposisjonering.
 • Uendelig komfort: Lett vekt på 260 gram, øreputer med myk passform og lavtrykksdesign for lengre spilløkter.
 • Krystallklar kommunikasjon: AI-basert støyreduksjon og toveis mikrofon sikrer klare samtaler i spillet.
 • Batterilevetid: 28 timer trådløst.
 • Kablet: 3,5 mm pluggalternativ.

INZONE H9 svart – en ny fargevariasjon

INZONE H9, kjent for sin eksepsjonelle støykansellering, lydkvalitet og komfort, får et nytt svart fargevalg.

Utviklet for seier – anbefalt av Fnatic

Sam Mathews, Fnatic CEO sier:

– Vårt partnerskap fortsetter å presse esportens ytelse til sitt høyeste nivå, ruste opp og støtte våre profesjonelle team til å operere med sitt største potensiale. En av våre førsteprioriteter som partnere var å bringe den omfattende konkurranseerfaringen til våre profesjonelle, til utviklingen av INZONE Buds og INZONE H5.

– Våre team rådet særlig Sony om at INZONE Buds ville være en ideell hodetelefon til gaming med lang batterilevetid og komfort som tåler selv de lengste spilløktene, i tillegg til oppslukende lyd som våre profesjonelle kan stole på for å vinne over konkurrentene på den globale scenen. Vi er svært begeistret for at vår globale fanskare nå har mulighet til å oppleve samarbeidet vårt med disse hodetelefonene og spille med kunnskapen om at idolene deres støtter dem.

Pris og tilgjengelighet

 • INZONE Buds er tilgjengelig fra i dag til en anbefalt utsalgspris på 2800 NOK.
 • INZONE H5 er tilgjengelig fra i dag til en anbefalt utsalgspris på 2000 NOK.
 • INZONE H9 i sort er tilgjengelig fra i dag til en anbefalt utsalgspris på 3300 NOK.

Finn bilder her.

__________

 

1 Per september 2023. Basert på markedet for helt trådløse hodetelefoner med USB-sender/mottaker. Batterilevetid er ved tilkobling via USB-sender/mottaker og aktiv støyreduksjon er av. Faktisk ytelse varierer basert på innstillinger, miljøforhold, lagring og bruk. Batterier er forbruksprodukter og deres kapasitet reduserer over tid når de eldes. Sony garanterer ikke levetiden til batteriet.

2 Tilkobling via USB-sender/mottaker med aktiv støyreduksjon AV.

3 Ikke-anropsbruk med aktiv støyreduksjon skrudd av.

4 Planlagt oppdatering i Q2 2024.

 

__________

 

Om Sony Corporation

Sony Corporation er et heleid datterselskap av Sony Group Corporation og er ansvarlig for virksomheten Entertainment, Technology & Services (ET&S). Med visjonen om å «fortsette å levere Kando og Anshin(*) til mennesker og samfunn over hele verden gjennom jakten på teknologi og nye utfordringer», støtter Sony Corporation Sony Group med teknologi for å skape fremtidens underholdning sammen med skapere.

For mer informasjon, besøk: http://www.sony.net/

*Japanske ord. Kando betyr «følelse» og Anshin har flere betydninger, bl.a. «fred i sinnet», «trygghet», «pålitelighet» og «tillit».

 

Pressekontakt:

Sony Norway

Nucleus AS

Paola Rashid

Marketing Communications Manager TV, Video & Sound, Sony Nordics

For spørsmål om PlayStation:

 

 

 

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.