Sony lanserer nye WF-C700N helt trådløse hodetelefoner med støykansellering, komfortabel, stabil passform og oppslukende lyd, samt WH-1000XM5 i midnattsblå

ucrQWNUFh
  • WF-C700N er små og lette for komfort hele dagen, og er perfekt for de som leter etter sitt første par med helt trådløse, støykansellerende hodetelefoner
  • Slå av omgivelsene med støyreduksjon og nyt den oppslukende musikkopplevelsen med WF-C700N
  • Tilgjengelig i sort, hvit, lavendel og salviegrønn – velg fargen som passer din stil
  • Sony lanserer også WH-1000XM5 i Midnight Blue – få alle de flotte støyreduserende funksjonene til kritikerroste WH-1000XM5 i en stilig blåfarge

Sony gjør det enda enklere å nyte musikk hvor som helst med lanseringen av de nye, helt trådløse hodetelefonene, WF-C700N.

Komfort og kvalitet som passer i lommen

WF-C700N er designet med komfort og stabilitet i tankene, uavhengig av størrelsen på ørene dine. Sony har designet WF-C700N ved å se på omfattende øreformdata som er samlet inn helt siden de introduserte verdens første in-ear hodetelefoner i 1982, samt evaluering av følsomheten til ulike typer ører. WF-C700N kombinerer en form perfekt matcher det menneskelige øret med ergonomisk overflatedesign for en mer stabil passform, slik at du kan lytte lenger uten å trenge pause.

Den sylindriske ladevesken er liten og lett å bære med seg i en lomme eller veske, slik at du kan ta med deg øreproppene hvor som helst. Dekselet har en geometrisk mønstret tekstur for et stilig, luksuriøst utseende og følelse.

Teksturen, kvaliteten og fargene til WF-C700N er designet med din stil og komfort i tankene. Med sort, hvit, lavendel og salviegrønn å velge mellom, kan du finne de som passer deg best.

Mer musikk, mindre bakgrunnsstøy

Med WF-C700N er det bare deg og musikken. Du kan eliminere bakgrunnsstøy med støyreduksjon eller bruke Ambient Sound Mode for å holde kontakten med dine naturlige omgivelser.

I Ambient Sound Mode fanger fremadgående mikrofoner opp mer av omgivelseslyden rundt deg, slik at du kan nyte en naturlig lytteopplevelse mens du holder deg tilkoblet miljøet ditt. Du kan tilpasse innstillingene i Sony | Headphones Connect-appen, eller bruke Focus on Voice-innstillingen for å snakke uten å ta ut ørepluggene. Du kan gå inn på en kaffebar og bestille en kaffe raskt og enkelt, og deretter like raskt sette deg ned og nyte favorittunderholdningen din uten forstyrrelser.

WF-C700N har også Adaptive Sound Control som justerer innstillingene for omgivelseslyd avhengig av hvor du er og hva du gjør. Den gjenkjenner steder du besøker, for eksempel arbeidsplassen, treningsstudioet eller favorittkafeen din, og bytter til lydmoduser som passer situasjonen. Med dette kan du bevege deg sømløst gjennom omgivelsene dine, mens du lar favorittartistene og favorittunderholdningen din spille videre.

Hør hver beat i høy kvalitet

WF-C700N leverer lyd av høy kvalitet takket være DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Med hjelp av Sonys originale 5 mm-driverenhet får WF-C700N ekstra kraft, som gir mektig bass og forbløffende klar vokal til tross for sin lille størrelse og får frem det beste i sjangeren du lytter til. Du kan også endre musikken slik at den passer din smak med EQ-innstillingene i Sony | Headphones Connect-appen.

Nyt en uanstrengt lytteopplevelse

Med en langvarig batterilevetid på opptil 15 timer, IPX4 vanntetthet og smarte funksjoner, er de helt trådløse WF-C700N laget for å passe hverdagen.

For total bekvemmelighet har WF-C700N Multipoint-tilkobling som betyr at de kan pares med to Bluetooth®-enheter samtidig. Når et anrop kommer inn, vet øreproppene hvilken enhet som ringer og kobler seg automatisk til den riktige.

WF-C700N gir også pålitelig samtalekvalitet takket være Wind Noise Reduction Structure som gjør stemmen din tydelig, selv på en vindfull dag.

WH-1000XM5 – nå i midnattsblå

Siden lanseringen av WH-1000XM5 i 2022 har de trådløse hodetelefonene mottatt en rekke priser og blitt kritikerrost for sin bransjeledende støyreduksjon og overlegne lydkvalitet. Nå tilbyr Sony den høyt elskede teknologien fra de enormt populære WH-1000XM5 i en ny, stilig mørkeblå farge, Midnight Blue, slik at du kan tilpasse lytteropplevelsen din ytterligere.

Designet med bærekraft i tankene

Sony har ikke bare designet WF-C700N og WH-1000XM5 Midnight Blue for å være stilige, men også med bærekraft i tankene. Ingen plast er inkludert i emballasjen til de to modellene, noe som gjenspeiler Sonys forpliktelse til å redusere miljøpåvirkningen til sine produkter og praksiser.

Pris og tilgjengelighet

  • WF-C700N er tilgjengelig fra april 2023 til en pris på omtrent 1.300 kr.
  • WH-1000XM5 Midnight Blue er tilgjengelig fra april 2023 til en pris på omtrent 4.500 kr.

 

1x lading med ladeetui er nødvendig. 7,5 timer (øreplugger) + 7,5 timer (ladeetui), totalt 15 timer ved bruk av støyreduksjon og Bluetooth-tilkobling. 10 timer (øreplugger) + 10 timer (ladeetui), totalt 20 timer ved bruk av Bluetooth-tilkobling med støyreduksjon slått av. Brukstiden kan være forskjellig fra tiden som er beskrevet avhengig av innstillingen for headsetfunksjonene og bruksforholdene.

Beskyttelse sikret mot vannsprut fra alle vinkler, unntatt lydrøret (lyduttaket) til hodetelefonene. Ladeetuiet er ikke vanntett.

Funksjonen krever fastvareoppdatering, tilgjengelig sommeren 2023.

Fra 1. januar 2023. Ifølge undersøkelser fra Sony Corporation målt ved hjelp av JEITA-kompatible retningslinjer for hodebåndstil på markedet for trådløse, støyreduserende hodetelefoner.

Avhengig av geografisk region. Belegg og klebende materialer ekskludert.

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.