Sony lanserer nytt portabelt kinoanlegg som leverer oppslukende lyd i alle rom

  • Få kinolyd hvor som helst med 360 Spatial Sound Mapping-teknologi
  • Gjør om stereo til surround med Sonys unike upmixer
  • Fyldig romfyllende lyd i hverdagen
  • Laget for å flyttes rundt i ulike rom og kan enkelt tas med

Sony er glade for å introdusere HT-AX7 – et portabelt kinosystem som tilbyr en ny måte å nyte underholdning på med romlig, romfyllende lyd, hvor som helst i hjemmet. Ved ganske enkelt å plassere de tre høyttalerne rundt deg, kan du nyte en fengslende lydopplevelse ikke bare i stuen din, men også på soverom, balkonger eller andre steder du måtte ønske.

Kinolyd hvor som helst

Fordyp deg i en surround-lydopplevelse med Sonys 360 Spatial Sound Mapping-teknologi. 360 Spatial Sound Mapping-teknologi skaper flere fantomhøyttalere foran, bak og over hodet, og omslutter deg i romlig lyd. Du kan oppleve en surround-lydsensasjon som ligner på å være i en kinosal ved ganske enkelt å plassere tre høyttalere rundt deg, uten behov for noen spesielle installasjoner.

HT-AX7 har også Sonys upmixer-algoritme som kan forvandle stereo til tredimensjonal surround-lyd. Upmixeren analyserer lyd i sanntid og separerer individuelle lydobjekter, og omdistribuerer dem for å skape en mer oppslukende lytteopplevelse. Aktiver lydfelteffekten for å oppleve en surround-lignende effekt, selv med 2-kanalsinnhold som for eksempel innhold fra strømmetjenester.

Fyldig romfyllende lyd i hverdagen

Ved å plassere de tre høyttalerne i hjørnene av rommet ditt, kan HT-AX7 produsere romfyllende lyd som forbedrer de daglige aktivitetene dine, fra husarbeid til fester, og gjør favorittmusikken og innholdet enda fyldigere. Oppsettet er enkelt – helt trådløst og uten noen spesiell konfigurasjon. Bare plasser høyttalerne og slå av lydfelteffekten for en problemfri opplevelse.

Enkel å ta med

Med opptil 30 timers batterilevetid[i] og trådløs tilkobling via Bluetooth®, kan du enkelt ta HT-AX7 med deg i ethvert rom i hjemmet og koble det til favorittenhetene dine. I motsetning til tradisjonelle hjemmekinosystemer som krever at du sitter foran TV-en, lar HT-AX7s portable design deg nyte innhold på en helt ny måte, på en hvilken som helst Bluetooth-aktivert enhet.

I tillegg er det ingen ledninger som forstyrrer rommets layout. HT-AX7s slanke og allsidige design glir sømløst inn med en hvilken som helst interiørstil for et stilig og sammenhengende uttrykk. De avtakbare bakhøyttalerne med lettvektdesign og enhåndsportabilitet, kan enkelt plasseres hvor du vil.

Ikke noe oppstyr – bare moro

HT-AX7 er også enkel å sette opp med Sony | Home Entertainment Connect-appen. Når du har lastet ned appen, guider den deg gjennom den første innstillingen og feilsøkingen, slik at du kan ha full kontroll over volum, lydfelt og mer, fra smarttelefonen din.

Takket være Bluetooth® er det sømløst å koble HT-AX7 til enheten din, og de trådløse bakhøyttalerne kobles automatisk til hovedenheten slik at du kan plassere høyttalerne rundt om i rommet, trykke på play og fordype deg i lyden.

Med miljøet i tankene

Sonys hjemmelydprodukter er designet ikke bare for å gi en utmerket opplevelse, men også med miljøet i tankene. Sony er forpliktet til å bruke mindre plast i sine produkter og emballasje. Høyttalerhuset bruker et stoffmateriale laget av 100 prosent resirkulerte PET-flasker[ii] og inneholder resirkulert plast[iii]. Den individuelle emballasjen inneholder Sonys Original Blended Material[iv], som er avledet fra bambus, sukkerrør og resirkulert papir samlet inn fra markedet. Dette originale blandingsmaterialet har gjort oss i stand til å eliminere bruken av plast i emballasjen vår.

Alt dette bidrar til å redusere den økologiske påvirkningen samtidig som den opprettholder suveren akustisk ytelse og et stilig design. For å lære mer, vennligst besøk: https://www.sony.net/electronics/eco-hav

Pris og tilgjengelighet

HT-AX7 blir tilgjengelig fra august 2023 og har en anbefalt utsalgspris på 7500 NOK.

Website preview
HT-AX7 | Bærbart hjemmekinoanlegg | Hjemmekino og soundbarer | Sony Norge
Oppdag HT-AX7 fra Sony.Opplev romlig lyd overalt med dette bærbare hjemmekinoanlegget med 360 Spatial Sound Mapping.
Sony Norge

 

 

[i] Når du bruker lydfelteffekten ved et volum på ca. 24, kan det være nødvendig å bytte fra fabrikkinnstillingene. Se hjelpeveiledningen for instruksjoner om hvordan du bytter. Vær oppmerksom på at den faktiske varigheten kan variere avhengig av faktorer som avspillingsinnhold og omgivelsestemperatur.

[ii] Polyetylentereftalat.

[iii] Den resirkulerte plasten kan ikke brukes til deler avhengig av produksjonstidspunktet.

[iv] Belegg og klebende materialer ekskludert.

 

 

 

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.