Sony lanserer partyhøyttaleren SRS-XV500

  • SRS-XV500 lar deg ta festopplevelsen til et nytt nivå med høykvalitetslyd og imponerende bass.
  • Langvarig batteri og portabelt design som gir deg kraft til å feste hvor som helst.
  • Hold kvelden i gang med morsomme festfunksjoner som stemningslys og karaokefunksjonalitet.

Sony avduket i dag nye SRS-XV500, en høyttaler som hjelper deg å feste høyere og lenger, hvor som helst. Denne høyttaleren har kraftig lyd, innebygd belysning og et batteri som varer lenge. Du kan til og med koble til en karaokemikrofon og synge hele natten. Med SRS-XV500 har du alt du trenger for å underholde venner og familie.

Kraftig partylyd

Opplev flott musikk på SRS-XV500 takket være dens to X-Balanced Speaker Units, som leverer sterk, kraftig bass med minimal forvrengning. Den har også to diskanthøyttalere som gir klar vokal og et utvidet lydfelt.

Fest hvor som helst

SRS-XV500 er en høyttaler som aldri vil svikte deg – den har lang batterilevetid. Etter å ha blitt fulladet tilbyr den opptil 25 timers avspilling. I tillegg varer hurtiglading på 10 minutter i opptil 2,5 time1 med spilletid.

SRS-XV500 har IPX4 vanntetthet2, slik at du trygt kan bruke den utendørs selv om noen få regndråper skulle falle.

Høyttaleren er bygget med tanke på portabilitet. Det innebygde håndtaket gjør den enkel å transportere.

I tillegg tilpasser SRS-XV500 seg til ethvert miljø på grunn av sin fleksibilitet til å kunne plasseres både vertikalt og horisontalt.

Underholdningsfunksjoner

Moroa stopper ikke der. Med karaokefunksjonen kan du synge favorittsangene dine. Bare koble til en karaokemikrofon og trykk «play». Echo og Key Control på enhetens bakpanel lar deg justere lyden etter dine preferanser. Den har også en til inngang, slik at du kan synge duett med en venn eller til og med koble til en gitar. Begge inngangene har individuell miksing.

Sony | Music Center og Fiestable

Nye SRS-XV500 er kompatibel med appene Sony | Music Center og Fiestable. Med Sony | Music Center kan du velge spillelister og endre lysmønster og lydmoduser rett fra dansegulvet. Fiestable gir deg tilgang til morsomme funksjoner for å skape den ultimate feststemningen, som å lage spilleliste, karaokefunksjoner inkludert Voice Changer og Echo, pluss DJ-kontroll for å legge til lydeffekter.

Med miljøet i tankene

Våre produkter er designet ikke bare for å tilby enestående lydkvalitet, men også for å være snille mot miljøet. Resirkulert plast3 som opprinnelig ble utviklet for Sony, brukes delvis i kroppen til SRS-XV500. Dette gjenspeiler hvordan Sony streber etter å redusere miljøpåvirkningen av produktene våre.

For The Music

Sony har etablert merkevareplattformen «For The Music» for sine fremste lydprodukter og -tjenester, både for forbrukere og profesjonelle. Med «For The Music» bekrefter Sony seg selv som det fremste lydmerket som forbinder musikkskapere og forbrukere, med mål om å skape autentiske musikkopplevelser og overskride fansens følelser ved å støtte skaperens visjon over alt.

For å lese mer om merkevareplattformen «For The Music», vennligst besøk: http://www.sony.co.uk/for-the-music

Pris og tilgjengelighet

SRS-XV500 blir tilgjengelig våren 2024 til en anbefalt utsalgspris på 5500 kr.

 

__________

 

1 Når MEGA BASS er på, og volumnivået er satt til 18, slukkes lyset. Faktisk ytelse kan variere fra den angitte tiden på grunn av volumet, sanger som spilles, omgivelsestemperatur og bruksforhold.

2 Vanntetthet er kun effektiv når lokket er lukket. Ikke garantert for alle situasjoner.

3 Den resirkulerte plasten kan ikke brukes til deler, avhengig av produksjonstidspunktet.

 

 

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.