Sonys A95L TV-er har nå PS Remote Play

Ny PS Remote Play Android TV-app er nå tilgjengelig

Sony har annonsert at PS Remote Play-funksjonen utviklet av Sony Interactive Entertainment (SIE) nå er tilgjengelig på deres BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED TV-er med den nye PS Remote Play-appen for Android TV.

Et av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved PS Remote Play er evnen til å gi ekstern spilltilgang fra PS5® og PS4™-konsollen. Uansett hvor du befinner deg kan du – så lenge du har en kompatibel enhet eller A95L-TV-en koblet til en høyhastighets internettforbindelse – utnytte kraften til PlayStation og spille dine favorittspill til PS5 og PS41 som er installert på konsollen din. Det åpner opp en verden av muligheter, og gjør det mulig for spillere å få tilgang til konsollene sine og fortsette eventyrene sine selv når de er borte fra hjemmet.

Med Sonys A95L TV-er lar PS Remote Play spillere enkelt bytte mellom enheter og gjenoppta spillet akkurat der de slapp, noe som sikrer uavbrutt spenning.

BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED er en av de første Android-TV-ene som drar fordel av PS Remote Play-funksjonen, og blir en inngangsport til en ekstraordinær spillreise med kraften til PS Remote Play. Fordyp deg i fantastisk grafikk, fengslende spilling og levende lyd på den ekspansive, blendende QD-OLED-skjermen.

A95L har den oppdaterte Cognitive Processor XR™ med den helt nye XR Clear Image-teknologien, som forbedrer støyreduksjon og klarhet med bevegelse, reduserer uskarphet og skaper scener fulle av action.

I tillegg tilbyr A95L Acoustic Center Sync, som synkroniserer TV-ens lydsystem med senterkanalen til en kompatibel Sony-lydplanke og gjør den om til senterhøyttaleren for den ultimate oppslukende opplevelsen hjemme2. For forbrukere som leter etter en enda mer fengslende lydopplevelse, fungerer hver modell også med Sony lydplanker for å tilby 360 Spatial Sound Mapping, som genererer fantomhøyttalere og lydfeltoptimalisering. TV-en har Acoustic Surface Audio+™ med aktuatorer som vibrerer for å produsere lyd fra hele skjermen, perfekt tilpasset det som er på skjermen.

A95L-serien lar også spillere ta PlayStation® 5-spillet til neste nivå med eksklusive funksjoner, inkludert Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode, for optimalisert bildekvalitet mens du spiller og strømmer. Andre funksjoner inkluderer en brukervennlig Game Menu der spillere kan skreddersy innstillingene til egne preferanser, for eksempel å slå på eller av VRR eller Motion Blur Reduction med rask tilgang. Game Menu lar også brukere øke lysstyrken i mørke områder for enkelt å oppdage objekter og motstandere med Black Equalizer, og kan enkelt ta sikte på motstanderne med seks typer trådkors. Nytt av året er muligheten til å tilpasse størrelsen på skjermen med funksjonen Screen Size for å konsentrere spillingen med en mindre, fokusert skjerm3.

For mer informasjon om PS Remote Play, klikk her.

For mer informasjon om Sony A95L TV-er, klikk her.

 

__________

1 Titler som krever et VR-hodesett (PlayStation VR eller PlayStation VR2) eller tilleggsutstyr (annet enn en DUALSHOCK 4, DualSense eller DualSense Edge trådløs kontroller) er ikke kompatible med PS Remote Play.

2 Kompatible lydplanker: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000.

3 Tilgjengelig via en fremtidig fastvareoppdatering.

__________

 

For mer informasjon, vennligst kontakt din lokale PR-sjef, eller:
Piotr Papaj, Press and Influencer Relations, Sony Europe
Piotr.Papaj@sony.com

 

Om Sony Corporation

Sony Corporation er et heleid datterselskap av Sony Group Corporation og er ansvarlig for virksomheten Entertainment, Technology & Services (ET&S). Med visjonen om å «fortsette å levere Kando og Anshin(*) til mennesker og samfunn over hele verden gjennom jakten på teknologi og nye utfordringer», støtter Sony Corporation Sony Group med teknologi for å skape fremtidens underholdning sammen med skapere.

For mer informasjon, besøk: http://www.sony.net/

*Japanske ord. Kando betyr «følelse» og Anshin har flere betydninger, bl.a. «fred i sinnet», «trygghet», «pålitelighet» og «tillit».

Om Sony Europe B.V.

Sony Europe B.V. er et datterselskap av Sony Corporation og har hovedkontor i Storbritannia. Vi driver Sonys ledende underholdnings-, teknologi- og tjenestervirksomhet for forbruker- og profesjonelle markeder, i tillegg til Imaging & Sensing Solutions-virksomhet over hele Europa. Fra FoU og ingeniørarbeid, design, til salg, markedsføring, distribusjon og kundeservice, jobber vi for å levere Sonys formål om å fylle verden med følelser gjennom kraften til kreativitet og teknologi.

For mer informasjon, besøk: http://www.sony.eu/presscentre

 

 

 

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.