Sonys nye kompakte trådløse høyttaler SRS-XB100 er nå tilgjengelig i Europa

  • Nyt kraftig og klar lyd i en kompakt kropp med SRS-XB100
  • Lytt lenger med batteritid på opptil 16 timer
  • Bærbar og holdbar for livet på farten

Sonys nye kompakte trådløse høyttaler SRS-XB100 er nå tilgjengelig over hele Europa. SRS-XB100 pakker kraftig, klar lyd inn i en bærbar kropp. Hvis du elsker god musikk og å lytte sammen med venner, er SRS-XB100 din perfekte partner.

Ta med deg kraftig lyd hvor som helst

XB100 er alt du trenger for livet på farten. Den har en passiv radiator for kraftig lyd, og gir klar lyd selv ved høye volumer takket være off-center-membran. Ikke la deg lure av dens kompakte form – denne lille høyttaleren har en imponerende bred spredningslyd. Lydspredningsprosessoren utvider lyden i alle rom med sin DSP-teknologi.

Ikke la noe holde deg tilbake

Du kan nyte musikken din lenger ettersom XB100 har opptil 16 timers batterilevetid1. Den er vanntett og støvtett med IP67-klassifisering2, og kommer med en slitesterk ytre og flerveis stropp, slik at den er perfekt for livet på farten. Enten du er hjemme eller ute og går, lar den innebygde mikrofonen deg ringe handsfree rett gjennom høyttaleren. Du kan stole på bedre, klarere samtaler med ekkoavbryting, som lar to personer snakke samtidig uten at noen av dem blir avbrutt.

Med miljøet i tankene

Sonys produkter lages ikke bare for å etterstrebe lydkvalitet – de tar også hensyn til miljøet. SRS-XB100-kroppen og stroppen er delvis laget av resirkulerte plastmaterialer3. Det er ikke brukt plast i emballasjen til SRS-XB100. Dette gjenspeiler hvordan Sony streber etter å redusere miljøpåvirkningen til produktene våre.

Pris og tilgjengelighet

SRS-XB100 blir tilgjengelig fra august og har en anbefalt utsalgspris på 800 kr.

 

Finn bilder av SRS-XB100 her.

Website preview
SRS-XB100 Bærbar Bluetooth®-høyttaler | Trådløse høyttalere | Sony Norge
Oppdag SRS-XB100 fra Sony.Gjør deg klart for kraftfull og klar lyd fra en kompakt enhet. XB100 høyttaleren har alt du trenger til et liv på farten. Den er solid, har lang batteritid og er perfekt til lytting hjemme eller når du er på farten. Det er den perfekte all-rounderen til akkurat den typen lytting du foretrekker.
Sony Norge

______________________

1 Når volumnivået er satt til 36. Faktisk ytelse kan variere fra den angitte tiden på grunn av volumet, sanger som spilles, omgivende temperatur og bruksforhold.

2 Enheten, med hetten godt festet, har en vanntett spesifikasjon på IPX7*1 som spesifisert i "Beskyttelsesgrad mot vannnedsenking" i IEC60529 "Ingress Protection Rating (IP Code)", og en støvtett spesifikasjon på IP6X*2 som spesifisert i "Beskyttelsesgrader mot faste fremmedlegemer".*1 IPX7-ekvivalens: Høyttaleren har blitt testet til og opprettholder sin funksjonsevne når den er forsiktig nedsenket i vann til en dybde på 1 m og står i 30 minutter.*2 IP6X-ekvivalens: Høyttaleren har blitt testet for og fortsetter å blokkere støv etter omrøring i 8 timer i en testenhet som inneholder støvpartikler som er opptil 75 μm i diameter.

3 Den resirkulerte plasten kan ikke brukes til deler, avhengig av produksjonstidspunktet.

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.