Smarttelefoner

En jente iført gul T-skjorte og hodelykt går mellom trær og en bergvegg En jente iført gul T-skjorte og hodelykt går mellom trær og en bergvegg
En montasje av ti bilder i to rader på fem som viser båter på en kanal, en person med paraply som går forbi en fargerik vegg, føtter som svever i luften på en høy huske, en gul tulipan i en eng av røde tulipaner, en kjøttrett på et brett som står på et bord, en mann og en kvinne som tar en selfie, en rød taxi som kjører gjennom en uskarp by, en person som gjør triks på et rullebrett, utsikten fra en klippe over bølger mot en strand, og en gyllen hund i en hage.

Bli med i #WowXperia
Gjør dagen minnerik med Xperia 

#WowXperia ønsker for å forvandle hverdagsøyeblikkene til noe enda mer fantastisk.

La deg inspirere av de enkle, kreative teknikkene til #WowXperia-skaperne, og finn skjulte skatter med Xperia-enheten din.

For å bli med i #WowXperia trenger du bare å fotografere eller filme storslåtte øyeblikk i hverdagen med en Xperia-enhet, og legge dem ut på Instagram med emneknaggen #WowXperia. Vår offisielle Sony Mobile Instagram-konto, @SonyXperia, velger deretter de beste bildene som deles i nyhetsstrømmen og historien vår.

For at @SonyXperia skal kunne dele bildene eller filmene dine må du gjøre følgende:

Lese og godta vilkårene før du deltar i denne kampanjen

Følge @SonyXperia
Legge ut bilder/filmer med følgende emneknagg: #WowXperia
Legg til #Norway
Ta med navnet på Xperia-enheten din, f.eks. #Xperia1lV

Det spiller ingen rolle hvilken smarttelefonmodell du har, så lenge du tar bilder eller filmer med en Xperia-enhet. Hvis vi velger å publisere bildene eller filmene dine, kontakter vi deg først via direktemelding på Instagram.

Du finner vilkårene

ved å klikke her