4K HDR-TV-er

Få en bedre seeropplevelse med 4K HDR-TV-ene våre med mer enn fire ganger så mange detaljer som på Full HD. Les videre for å finne ut mer om 4K-teknologi og kjøpe 4K HDR-TV-er.

Få frem detaljene med 4K HDR

4K High Dynamic Range

For å få den beste bildekvaliteten kombinerer denne TV-en 4K-klarhet med lysstyrken, fargene og detaljnivået fra High Dynamic Range (HDR). Områder som tidligere var utvisket av lys eller skygger, er nå klare og fulle av detaljer.

4K HDR
Bedre enn Full HD
4K-teknologi. Overgå Full HD.

4K-TV-er fra Sony får alt til å se bedre ut. Filmer, programmer, bilder og innhold fra smarttelefonen – alt oppskaleres til 4K-kvalitet med de avanserte 4K-teknologiene X-Reality™ PRO, X-tended Dynamic Range™ PRO og TRILUMINOS™. Kommende formateringsendringer er heller ikke noe problem, for ultra HD-TV-ene våre støtter HEVC-kodeken.

4K HDR-kompatible modeller

Si hva du vil se

Finn favorittinnholdet raskere enn noensinne ved å bruke stemmen. Med talesøk slipper du komplisert navigasjon og kjedelig tasting – du trenger bare å spørre.

Talesøk
Innholdsfane
Oppdag alt på et øyeblikk

Opplev det nyeste innen underholdning – tradisjonelle kringkastingskanaler og innhold fra Internett integreres i et enkelt brukergrensesnitt. Du kan oppdage alt på et øyeblikk via én enkelt knapp.

Skapt for lytting

ClearAudio+

Gjør lyttingen like naturtro som visningen. ClearAudio+ finjusterer TV-lyden for en berikende opplevelse som virkelig føles omsluttende. Hør musikk og dialog mer distinkt og med større klarhet, uansett hva du ser på.

ClearAudio+