ALT-I-ETT-ANLEGG

Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

BDV-N9200W / N9200WL
Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

whiteblack

Fra

Veil. pris

kr 11 400,00

(inkl. MVA)
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Setter en ny standard for lyd på hjemmeunderholdningen din

5.1-kanals hjemmekinoanlegg med høyoppløselig lyd

Ta kraften fra kinofilmer med hjem til din egen stue med BDV-N9200W. Se alle favorittfilmene dine med naturtro detaljnivå takket være 4K-oppskalering og -gjennomstrømming. Alt fra eksplosjoner til hvisking blir levende med 5.1-kanals omgivelseslyd og høyttalere med magnetisk væske, mens høyoppløselig lyd tar musikken nærmere den opprinnelige innspillingen.

Total RMS-effekt på 1200 W
Kraftig omgivelseslyd

En subwoofer og fem høyttalere støttes av en total RMS-effekt på 1200 W og skaper levende lyd som får med alle detaljene.

4K-oppskalering og Blu-ray Disc™-spiller
Detaljert bildekvalitet

Nyt naturtro detaljnivå i alt du ser på, takket være 4K-videooppskalering og Blu-ray Disc™-avspilling i 3D.

Trådløs tilkobling
Trådløs strømming

Det er enkelt å strømme filmer og musikk trådløst med NFC, Miracast™, Bluetooth® og Wi-Fi®.

Slik fungerer høyoppløselig lyd
Slik fungerer høyoppløselig lyd

Lytt som om du er i platestudio

Høyoppløselig lyd fungerer ved at det konverterer analog lyd til digitalt lyd raskere og mer nøyaktig enn CD-er. Høyoppløselig lyd kan sample lyd raskere enn 24 biter / 96 kHz, og dermed fange inn mer av detaljene og nyansene.

Oppskaler musikksamlingen

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) oppskalerer komprimerte digitale musikkfiler (MP3, ACC og WMA) til CD-kvalitet. DSEE gjengir digital musikk med fyldig og naturlig lyd, nærmere kvaliteten til den originale innspillingen.

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine)
Digital S-Master HX-forsterker
Nyt hver eneste tone

Tradisjonelle forsterkere krever flere konverteringer. Sony S-Master HX er 100 % digital. En digital signalbehandler analyserer filen, og S-Master HX konverterer signalet til nærmere høyoppløselig lyd og sender det gjennom et lavpassfilter.

ClearAudio+
Klart og tydelig

ClearAudio+ justerer automatisk TV-lyden for en oppslukende lytteopplevelse. Hør musikken, dialogen og omgivelseseffektene med større klarhet og presisjon, uansett hva du ser på.

Ingen lyd er utenfor rekkevidde

Opplev naturtro filmlyd med fem høyttalere med magnetisk væske og én subwoofer. WD-superdiskanthøyttalere takler diskant ved ultrahøye frekvenser og gir klare høye toner og fyldige lave toner. Musikk høres best ut med høyoppløselig lyd.

Glimmerforsterket membran
Glimmerforsterket glassfibermembran

Glassfiber er et ideelt materiale for høyttalermembraner. Det gir bredere frekvensområde, kjappere respons og klarere lyd.

WD-superdiskanthøyttalere
WD-superdiskanthøyttalere

To WD-superdiskanthøyttalere skaper et større lytteområde samtidig som de gjengir høyfrekvente toner med klarheten og detaljnivået til høyoppløselig lyd.

Magnetic Fluid-høyttalere
Magnetic Fluid-høyttalere

Høyttalere med magnetisk væske gir forbedret, krystallklar lyd ved å erstatte demperne med væskedemping, noe som også reduserer energibruken.

Kraftig subwoofer
Kraftig subwoofer

Den glimmerforsterkede membranen i cellulose sprer lydtrykket fra subwooferen jevnt utover, slik at frekvenskarakteristikker får bedre spredning.

Fire ganger mer detaljert enn Full HD

Like klart som i virkeligheten med 4K-oppskalering

Velkommen til en helt ny æra innen hjemmekino. Med fire ganger så stor oppløsning som Full HD gjengir 4K åtte millioner piksler. Resultatet er bilder som er så realistiske at du tror du ser syner.

Sømløs strømming

Del videoer og musikk via NFC, Miracast™, Bluetooth® og Wi-Fi®

Speil skjermen til smarttelefonen på TV-en og del filmer, videoer og bilder. Bare trykk en NFC-aktivert enhet mot BDV-N9200W for å få en øyeblikkelig trådløs tilkobling med Miracast™. Strøm musikk trådløst med Wi-Fi®, Bluetooth® og One touch-lytting via NFC.

La lyden ta deg med

Ta lydopplevelsen fra legendariske arenaer med deg hjem

Få følelsen av at du står på første rad i O2 Arena i London, eller at du heier frem laget ditt fra tribunen. Omgivelseslyd gjør bildet komplett.

Fotballmodus
Fotballmodus

Ta stadionfølelsen hjem. Trykk på en knapp for å fremheve jubelen fra publikum eller for å fjerne kommentatorsporet – slik at du kan nyte kampen akkurat slik du vil.

Digital Music Arena
Digital Music Arena

Hør den distinkte akustikken fra O2 Arena i London i din egen stue med Digital Music Arena.

Sett stemningen

LED-lamper som lyser opp høyttaleren, setter stemningen

Sett litt farge på hjemmeunderholdningsopplevelsen med en elegant hvit design og 48 innebygde LED-lys. La lysene synkroniseres automatisk til musikken eller videoen du spiller av, eller velg mellom fire forhåndsprogrammerte mønstre for å skape den stemningen du vil ha.

Det beste fra weben på TV-en

Koble til Internett, og se hva du finner. Utforsk Sony Entertainment Network, og få umiddelbar tilgang til den nyeste musikken, filmer, tidligere viste TV-programmer og mer. Bla gjennom et utvalg av Internett-kanaler, og lytt til favorittsangene dine.

Filmer ser bedre ut enn noensinne før

Full HD-3D og 3D-oppskalering

Se 3D Blu-ray Disc™-filmer i Full HD-oppløsning – bare koble til via HDMI til en 3D-kompatibel HDTV. Blu-ray Disc™-spilleren kan også spille av DVD-er og oppskalere 2D-filmer til simulert 3D, slik at bildene får mer dybde og bedre detaljnivå.

3D og 3D-oppskalering

Spesifikasjoner og funksjoner

  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • DSEE-oppskalering gjenoppretter kvalitet i komprimerte filer

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

  • Nyt stadionstemning med fotballmodus

  • Flott lyd i ett trinn med ClearAudio+

Høyttalersystem
3-veis
Bånd (FM/AM)
FM
Forhåndsinnstilt kanal (FM/AM)
20 (FM)
Utgangseffekt
1200 W
Formfaktor
5.1
Inngangs- og utgangsterminaler
Analog lydinngang: Pinnekontakt (1), Ethernet-tilkobling (1), HDMI®-inngang/-utgang (2/1), Mikrofoninngang med autokalibrering (1), Optisk lydinngang (1), USB-inngang (1), USB-tastatur
Blu-ray Disc™
JA
Blu-ray 3D™
JA
DVD
JA

Hva finnes i esken?

Bruksanvisning, -, FM-antenne (Pig tail / T type), Batterier, Garantikort, Hurtiginstalleringsveiledning, Mikrofon med autokalibrering

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere