Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

INZONE M9

Bli oppslukt av spilling med 4K Full Array LED
GAMINSKJERMER

INZONE M9 | 27-tommers 4K IPS 1 ms 144 Hz HDR-gamingskjerm

INZONE M9
Bilde av INZONE M9 | 27-tommers 4K IPS 1 ms 144 Hz HDR-gamingskjerm
Prisvinner
Høy kontrast forsterker hver eneste detalj

Utforsk fantastisk detaljerte verdener. INZONE M9-spillskjermen omfatter 4K HDR, lokal dimming i hele matrisen, IPS og over 95 % DCI-P3-dekning som fyller scenene med enestående kontrast og farge. Med oppdateringshastighet på 144 Hz og IPS 1 ms GtG (grå til grå) kan du også reagere raskere. 

Bildekvalitet

4K-oppløsning
DisplayHDR™ 600-sertifisert
Lokal dimming i hele matrisen
Perfekt for PlayStation®5

Hastighet

Oppdateringshastighet på 144 Hz
NVIDIA® G-SYNC®-kompatibilitet
Variabel oppdateringshastighet
1 ms GtG

Realistiske kontraster og detaljer gjør verdenene levende
Lokal LED-dimming gir kontrast som viser alle detaljer 

Med lokal dimming i hele matrisen går lyset akkurat der det trengs, slik at du ser mer dybde i skygger og høylys. Med økt klarhet kan du få øye på fiender som lusker i mørket, og oppdage objekter i lyse områder. Mer kontrast på skjermen gir deg en helt ny spillopplevelse.

Fire INZONE M9-skjermer som viser følgende fra venstre til høyre: et bilde av roboter i en futuristisk by, en tom tradisjonell TV-skjerm, et mer detaljert bilde av roboter i en futuristisk by, og lokal dimming i hele matrisen med flekker av lys
Skjermbilde av roboter i en futuristisk by med en uklar robot til venstre, og en robot til høyre med skarpe 4K-detaljer
Ikke ta til takke med noe annet enn sylskarpe 4K-detaljer

4K-spillskjermer har fire ganger så mange piksler som full HD-skjermer. Enten du liker skyting, kappkjøring eller rollespill, får du perfekte bilder med krystallklare detaljer og større pikseltetthet.

DisplayHDR™ 600-sertifisert, fengslende bilder

Med DisplayHDR™ 600 kan INZONE M9 gjenskape scener med levende farger, dyp nøyaktig kontrast og lysstyrke på opptil 600 nits. Nå kan du se spektakulære høydepunkter slik skaperne av spillet hadde tenkt seg.

Logo for DisplayHDR™ 600-sertifisering
Levende og realistiske farger med over 95 % DCI-P3 

Med over 95 % dekning av DCI-P3-spekteret viser INZONE M9 4K HDR-spillskjermen et større utvalg av mer enn en milliard dype og levende farger. Flere skygger og fargetoner skaper slående scener og gir en fengslende spillopplevelse.

Bekreftes senere
En jevn og rask skjerm som er skapt for action
Bilde av 6 skjermer med roboter i en futuristisk by, og 14 skjermer nedenfor med roboter i en futuristisk by som fremhever fordelen med oppdateringshastighet på 144 Hz
Sikt godt og skyt raskt med oppdateringshastighet på 144 Hz

Skjerp sansene dine og reager raskere. Med en oppdateringshastighet på 144 Hz ligger du brøkdelen av et sekund foran motstanderne dine, slik at du kan spore dem nøyaktig. 

IPS 1 ms GtG gir fartsfylt action 

Ta gamingen til et helt nytt nivå på en IPS-skjerm med superrask reaksjonshastighet på 1 ms GtG. Med mindre dobbeltkonturer og uklarhet får du et klart bilde av det som skjer, slik at du kan ta lynraske avgjørelser og reagere umiddelbart.

To skjermbilder av et romskip som flyr over en by, med dobbeltkontur på venstre bilde og forbedret klarhet på høyre bilde
To skjermbilder av et romskip som flyr gjennom en by, med skjermrivning på venstre bilde og ingen skjermrivning på høyre bilde
Unngå rivning med NVIDIA® G-SYNC®-kompatibilitet og VRR

INZONE M9-skjermen justerer oppdateringshastigheten dynamisk for å matche den variable bildefrekvensen til spillenheter, og omfatter NVIDIA® G-SYNC®-kompatibilitet og VRR HDMI 2.1 som bortimot eliminerer skjermrivning, hakking og forsinkelser, og gir jevnere spilling.

Utviklet for å passe din gamingstil

Spill slik du ønsker med et allsidig design som tilpasser seg spillestilen din. Det unike stativet gir deg full komfort mens du spiller og optimaliserer plassen på skrivebordet for eksterne enheter.

Det faktiske utseendet kan være annerledes.

Bilde av INZONE M9 sett ovenfra som viser flere mulige plasseringer av tastatur og musematte
Kan integreres perfekt med gamingutstyret ditt

Et vinklet tastatur og en stor musematte for spilling får enkelt plass rundt eller under skjermen. Skjermen tar liten plass, slik at du får mer plass på skrivebordet.

Ta en titt på INZONE M9
Perfect for PlayStation®5

Par INZONE M9 med en PS5™-konsoll for å få en fantastisk spillopplevelse. Få mest mulig ut av INZONE-skjermen med funksjoner som er utviklet spesielt for PS5™-konsoller.

Koble til og kontroller gamingsystemet ditt helt enkelt

Start opp gaminganlegget ditt og koble til alle eksterne enheter på et øyeblikk. En rekke alternativer, inkludert HDMI 2.1-porter, DisplayPort™ 1.4 og USB Type-C (alternativmodus for DisplayPort) gir deg tilkoblingen du trenger.

[1] 1 stk. hodetelefonutgang (3,5 mm kontakt) / [2] 3 stk. USB Type-A (inngående) / [3] 1 stk. USB Type-B (utgående) / [4] 1 stk. USB Type-C (DP-alternativmodus, utgående) / [5] 1 stk. DisplayPort (ver. 1.4) / [6] 2 stk. HDMI (ver. 2.1)

Diagram med INZONE M9 i midten, PC til venstre, bærbar PC til høyre og tastatur og mus nedenfor
Kontroller to PC-er med ett enkelt utstyrssett

Start spillet umiddelbart når du er ferdig med arbeidet, uten å måtte bytte kabler først. Med den automatiske KVM-bryteren (automatisk USB-hubbryter) kan du kontrollere opptil to PC-er fra ett tastatur, én mus og ett hodesett som er koblet til skjermen.

Alle skjerminnstillinger, programvarekontrollert 

Endre skjerminnstillingene raskt og enkelt med et par museklikk ved hjelp av PC-programvaren. I tillegg til å justere innstillingene kan du også tilordne en spesifikk bildemodus og lydprofiler fra hodesettet til individuelle PC-programmer og spill.

Skjerp sansene med INZONE-hodesett for gaming

INZONE-hodesettene våre gir deg en bedre gamingopplevelse og sørger for at du kan gjøre ditt beste.

Logo for Road to Zero
Bærekraft i tankene

Sony er opptatt av å redusere miljøpåvirkningen fra produktene og prosessene sine. INZONE-gamingskjermene er utformet med både stil og miljøet i tankene.

Spesifikasjoner og funksjoner

Utforsk spillverdener fulle av enestående dybde og detaljer. Den 27-tommers INZONE M9-spillskjermen omfatter 4K HDR, lokal dimming i hele matrisen, IPS og over 95 % DCI-P3-dekning som fyller scenene med enestående kontrast og farge. Med oppdateringshastighet på 144 Hz og IPS 1 ms GtG kan du også reagere raskere.

Omtaler

Dette mener andre brukere