HI-FI-ANLEGG

HiFi-anlegg med Wi-Fi®/BLUETOOTH®-teknologi

CMT-SX7 / CMT-SX7B
Bilde av HiFi-anlegg med Wi-Fi®/BLUETOOTH®-teknologi

FM/AM

CMT-SX7

Veil. pris

kr 6 250,00

(inkl. MVA)

DAB/FM

CMT-SX7B

Veil. pris

kr 7 800,00

(inkl. MVA)
Bilder av HiFi-anlegg med Wi-Fi®/BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av HiFi-anlegg med Wi-Fi®/BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av HiFi-anlegg med Wi-Fi®/BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av HiFi-anlegg med Wi-Fi®/BLUETOOTH®-teknologi
Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Alle elementene som utgjør en oppløftende musikkopplevelse

Alt er her – gled deg over CD-er, lydfiler og musikktjenester i nær høyoppløselig lyd med DSEE HX. Len deg tilbake og lytt til radioen, eller du kan koble deg trådløst til musikk som er lagret på en annen enhet via Wi-Fi® og Bluetooth® med LDAC-støtte. Du kan til og med dele musikken i hele huset med mulighet for lytting i flere rom.

Klar til å yte fra første øyeblikk

Du finner alt du trenger i esken. Pakken inkluderer et par høyttalere av høy kvalitet, slik at du kan nyte flott musikk fra første øyeblikk.

CD-spiller

Ta frem CD-samlingen igjen og gled deg over gamle favoritter med klar, nøyaktig lyd.

Digital DAB-radio

Velg blant et stort utvalg DAB-stasjoner for ren lyd, eller lytt til FM- og AM-radio.

USB-porter

Koble til en smarttelefon, et nettbrett, en USB-minnepenn, eller til og med en PC for å få høyoppløselig lyd.

Nyt fantastisk lydkvalitet

Det er som å gå fra standard oppløsning til HD – høyoppløselig lyd gir langt bedre kvalitet enn MP3-er eller CD-plater, slik at du kan høre hver minste innpust og tone. Og den heldigitale forsterkeren S-Master HX gjør det enda bedre ved å minimere forvrengninger, slik at du får lytteopplevelsen slik den ble tatt opp i studio.

Lag vakker musikk sammen

Der maskinvare, programvare og lidenskap møtes

La kombinasjonen av S-Master HX og DSEE HX levere en høyoppløselig lydopplevelse som gir ørene dine en skikkelig oppkvikker. La deg underholde av den samme flotte sangen mens du beveger deg gjennom huset med lytting i flere rom. Gled deg over høyoppløselig lyd via Wi-Fi®, og få strømming i nær høyoppløselig lydkvalitet med LDAC Bluetooth®-strømming.

Nyt hver eneste tone

Tradisjonelle forsterkere konverteringer fra digitalt til analogt, noe som påvirker kvaliteten. S-Master-forsterkeren fra Sony er 100 % digital, og den har større effektivitet og er mindre. S-Master HX digital forsterker er forbedret for høyoppløselig lyd og reduserer støynivået for å få den presisjonen som er nødvendig med høyfrekvent lyd (over 40 kHz).

Gjenopprett komprimerte filer

DSEE HX oppskalerer komprimerte digitale musikkfiler (MP3, ACC, ATRAC, WMA) og tar dem nærmere høyoppløselig lyd. DSEE HX produserer digitale musikkfiler med fyldig og naturlig lyd, nærmere kvaliteten til den originale innspillingen.

Optimalisert avspilling

ClearAudio+ forener flere lydbehandlingsteknologier som er unike for Sony, for å gi konsekvent klar lyd av høy kvalitet, uansett hva slags musikk du liker.

Gled deg over førsteklasses lyd – trådløst

Den høye strømmekvaliteten du får via LDAC kombinert med lytting i flere rom, gjør at du kan lytte til favorittlåtene dine med herlig lyd – helt uten kabler.

Trådløs lydstrømming av høy kvalitet

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony som gjør at du kan lytte til trådløs lyd av høy kvalitet via Bluetooth®. LDAC overfører tre ganger så mye data og gir en forbedret trådløs lytteopplevelse for all musikken din.

AirPlay-lyd
AirPlay

Spill av musikk som er lagret på Apple-produkter. Bare par AirPlay-aktiverte enheter via en LAN-tilkobling, og begynn å strømme favorittlåtene dine.

NFC™ One touch og Bluetooth®
Trådløs strømming

Strøm musikk som er lagret på utvalgte smarttelefoner og nettbrett. Det er enkelt å komme i gang – bare koble til via Wi-Fi®, NFC eller Bluetooth®, og så er du klar til å lytte.

Wi-Fi®-tilkobling
DLNA-kobling

Koble til og strøm musikk fra DLNA-støttede enheter – som en PC, TV eller bærbare servere – til den trådløse høyttaleren via hjemmenettverket ditt.

Lytt til musikk i et annet rom

Den samme sangen kan følge deg rundt i huset takket være lytting i flere rom, som du kan styre via SongPal-appen (versjon 3.0). Bruk SongPal Link til å koble sammen flere soundbarer og høyttalere fra Sony, og deretter kan du strømme musikk fra ulike musikktjenester, en datamaskin eller DLNA-nettverket ditt, i flere rom i hele huset.

Koble til musikken

Sømløs strømming via DLNA, AirPlay eller Chromecast innebygget og Spotify

Strøm musikk trådløst fra en smarttelefon, et nettbrett eller en bærbar datamaskin via DLNA, AirPlay eller Chromecast innebygget og Spotify Connect. Du kan oppdage nye sanger via musikktjenester på nettet eller lytte til låter fra PC-en via Ethernet. Takket være One touch NFC kan du pare med Bluetooth® på et øyeblikk, og kontrollere det hele fra smarttelefonen med SongPal-appen.

Works with the Google Assistant

Med produkter som har innebygd Google Assistant, kan du talestyre lydprodukter fra Sony. Du kan skru opp volumet, hoppe til neste spor eller stoppe musikken. Alt dette kan gjøres uten å løfte en finger.

Media Object

Se det i arbeid

Få enkel tilgang til musikken

Få enkel tilgang til et rikt musikkutvalg og mer, takket være Chromecast innebygget (tidligere kalt Google Cast™) og Spotify Connect.

Chromecast innebygget
Chromecast innebygget

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Spotify
Spotify Connect

Spill av Spotify via lydenheten, og bruk Spotify-appen som fjernkontroll.

Strøm med Chromecast innebygget

Strøm musikk, podkaster og radio fra over 100 lydapper, inkludert YouTube Music med mer.

Foren musikken

Enkel styring av strømming med den nye SongPal-appen

SongPal-appen gir deg enkel og intuitiv kontroll over lytteopplevelsen. Bare installer SongPal-appen på utvalgte smarttelefoner for å få kontroll over musikkavspilling, innstillinger og mer – alt sammen via én app.

One touch fyller rommet med musikk

Når du kommer inn døren hjemme, trenger du bare å berøre smarttelefonen mot konsollen for å bytte Bluetooth®-tilkoblingen fra hodetelefonene til dette lydanlegget – gled deg over sømløse bytter og fyll hele rommet med lyd av høy kvalitet.

Spesifikasjoner

Alt er her – gled deg over CD-er, lydfiler og musikktjenester i nær høyoppløselig lyd med DSEE HX. Len deg tilbake og lytt til radio, eller koble deg trådløst til musikk som er lagret på en annen enhet, takket være Wi-Fi®-tilkoblingsmuligheter og Bluetooth® med LDAC-støtte. Du kan også dele musikken i hele hjemmet med flere rom-kompatibilitet.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • DSEE HX-oppskalering gjenoppretter kvalitet i komprimerte filer

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

  • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

  • Wi-Fi® med DLNA, AirPlay og Chromecast innebygget for musikkstrømming

Høyttalerstørrelse
14,5 x 24,5 x 22,5 cm
Utgangseffekt
100 W
Wi-Fi®
JA
AirPlay
JA
Chromecast innebygget
JA
Spotify Connect
Ja
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere