Gå til Innhold
Bilder av 1AM2-hodetelefoner
Bilder av 1AM2-hodetelefoner
Bilder av 1AM2-hodetelefoner
Bilder av 1AM2-hodetelefoner

Funksjoner

Gled deg over musikken slik artisten mente det, med høyoppløselig lyd 

Ta den digitale musikksamlingen din til et nytt nivå med høyoppløselig lyd. Ved å ta opp musikk digitalt raskere enn CD gjør høyoppløselig lyd det mulig for deg å få lyd som er nærmere det originale studioopptaket og nyte musikken akkurat slik artisten skapte den.

Aluminiumsbelagt LCP-membran for bedre presisjon

En aluminiumsbelagt LCP-membran gir en mer konsekvent og presis lyd over hele frekvensområdet sammenlignet med selv en vanlige LCP-driver. De høye frekvensene som kun finnes i høyoppløselig lyd, drar spesielt fordel av det stive designet, og energi som mistes under overføringen til hodetelefonhuset, er mer jevn, noe som gir en ekte og autentisk ytelse. 

Bred frekvensrespons for et komplett lydspekter

Det brede frekvensområdet – fra 3 Hz til 100 kHz – er designet med tanke på den store variasjonen i musikkstiler. Med en så bred frekvensrespons kan selv avanserte lydformat, som krever et mye større spekter, nøyaktig reproduseres uten skarpe grenser eller frekvenstap, noe som gjør musikken din mye mer levende og naturtro.

Mønstret gitter for jevne høye toner

Gitter beskytter den presise hodetelefonmembranen og er spesialdesignet for å slippe gjennom svært høye frekvenser uten å sette «farge» på lyden. Gittermønsteret er basert på en Fibonacci-sekvens som sikrer at ikke noe av frekvensen forsterkes eller kuttes. Resultatet blir en jevn, raffinert lyd over hele frekvensområdet.

Hodetelefonkabel med balansert tilkobling følger med

En balansert tilkoblingskabel med 4,4 Φ skiller de venstre og høyre lydsignalene helt, i motsetning til vanlige hodetelefonkabler, som deler en jordet ledning. Dette reduserer tap av signaloverføringen til et minimum og den resulterende lydforringingen, slik at du hører mindre forvrengning og signallekkasje.

Sølvbelagt oksygenfri kobber

MDR-1AM2 er laget med sølvbelagte oksygenfrie kobberkabler som er utviklet for å minimere motstanden og tap ved signaloverføring. Resultatet er at lyden blir mindre forringet, og at fine detaljer og jevnere diskant kommer frem.

Kraftig bass med taktresponskontroll

Innebygget taktresponskontroll forbedrer de flyktige delene av basslyd og leverer en nøyaktig rytme.

Trykkavlastende øreputer for total komfort

De myke, syntetiske øreputene i skinn med trykkavlastende puter er utformet for å legge seg rundt og forme seg etter ørene, noe som sikrer en komfortabel passform. Myke materialer og sømløs sammensetting gir komfort og holdbarhet for musikklytting som varer i flere timer.

Omsluttende design med lukket bakside forsegler lyden

Den innhyllede designen med lukket bakside legges rundt hele øret, slik at musikken forsegles inne og forstyrrelser holdes ute. Den grundig utformede akustikken sikrer at lyden kun rettes mot ørene dine, slik at du hører alle små nyanser. Du kan kjenne hvert taktslag, ettersom den lukkede baksiden hjelper med å maksimere bassignaturen i musikken.

Superlett design for komfortabel lytting i timevis

Det superlette designet på MDR-1AM2 letter trykket på ørene, slik at du kan lytte komfortabelt i timevis. 

Sammenleggbar design gjør det enkelt å reise

Ta med deg disse øretelefonene hvor som helst. Det dreibare designet gjør dem enkle å oppbevare på farten. Øreklokkene kan legges flatt sammen og er enkle å pakke i en bag eller legge i en veske.

Spesifikasjoner
Disse hodetelefonene med høyoppløselig lyd og avansert akustisk design og materialer fanger opp essensen i hvert spor – slik at du kan høre musikken tilnærmet lik den originale studioversjonen. Fra den dype bassen til de fineste tonene i sang – du får en autentisk lytteopplevelse.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Følsom Liquid Crystal Polymer-driver for klarhet

  • Kompatibel med smarttelefon – fjernkontroll og mikrofon på ledningen

  • Kraftig bass med taktresponskontroll

  • Dreibare øreklokker for bærbarhet

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet